Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Blokhus

Blokhus – fra fiskerlandsby til ferieparadis

Denne populære bade- og feriebyen ligger ved en av Nord-Europas beste strender. Her er det fiskerestauranter, ferieliv og koselige butikker, og den tidligere fiskerlandsbyen har virkelig klart å beholde sin småbysjarm. Nyt den milelange stranden med lune sanddyner og vakker hvit sand. På sommeren er det sydenstemning her, mens strendene er populære turmål resten av året.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bestill nå

Båtreise og hotell i Blokhus

Blokhus

Opplev Blokhus

Foruten det gode strandliv er det mye annet å finne på i Blokhus. Et aktivt sentrum, med hyggelige butikker og spisesteder, gjør byen populær hele året. I byens utkant er landskapet ideelt for vandre-, ride-, og sykkelturer. I tillegg byr området på fire golfbaner, et utall fiskevann og noen av Danmarks beste mountainbike-ruter.

Det gode strandliv

Blokhus Strand strekker seg fra Rødhus Strand til syd til Saltum Strand i nord og er hele 100 meter bred. Sanden er hvit og sanddynene lune. Det er mulig å kjøre bil på stranden, så her er det mulig å legge ut på en road trip litt utenom det vanlige.

Om du reiser med små barn eller har med deg surfebrett på biltaket – ligger alt til retter for deilige dager på Blokhus Strand.

Kunst og kultur

Ta turen innom kunstgalleriet Center for Papirkunst i Hune og opplev imponerende samtidskunst, håndverk og design av papir.

I Skulpturparken Blokhus, som er over 20 000 m2, kan du se de mest fantastiske skulpturer av blant annet sand, tre og jern hvert år.

Gateway Blokhus

På utkikk etter flotte naturopplevelser for hele familien? Da er Gateway Blokhus et godt utgangspunkt. Dette er et hyggelig piknikområde i skogen ved Blokhus som består av en lekeplass, løpe- og vandresti samt en merket mountain bike-rute.  

Fårup Sommerland

Er du på ferie sammen med barna i Blokhus, er denne familieparken absolutt verdt et besøk. Kun 10 minutter unna med bil, er det kort vei til Nordens beste sommerland.

Her flyr timene av sted, og opplevelsene står i kø. Både små og store har noe å glede seg til i Fårup!

Avstand fra Hirtshals

Blokhus ligger ca. 50 minutter unna Hirtshals med bil.

Turistinformasjon

På turistkontoret finner du brosjyrer og informasjon om attraksjoner, opplevelser og overnatting. Adresse: Springvandstorvet 4.

Transport

Det er god bussforbindelse mellom Blokhus og Aalborg hele året. Om sommeren er det bussforbindelse nordover til Hirtshals og til Fårup Sommerland.