Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Blokhus

Denne populære bade- og feriebyen ligger ved en av Nord-Europas beste strender, og yrer av liv i vår- og sommerhalvåret. Men, byen er også en populær ferieby utenom høysesongen.

Tilbud på båtreiser og hotell i Blokhus

Blokhus – fra fiskerlandsby til internasjonalt ferieparadis

Nordvest i Danmark, ut mot Vesterhavet, finner du Blokhus. I dag er det fiskerestauranter, ferieliv og koselige butikker som preger stedet, og den tidligere fiskerlandsbyen har virkelig klart å beholde sin småbysjarm. Nyt den milelange stranden med lune sanddyner og vakker hvit sand. På sommeren er det sydenstemning her, mens strendene er populære turmål resten av året.

Foruten det gode strandliv er det mye annet å finne på i Blokhus. Et aktivt sentrum, med hyggelige butikker og spisesteder, gjør byen populær hele året. I byens utkant er landskapet ideelt  for vandre-, ride-, og sykkelturer.  I tillegg byr området på fire golfbaner, et utall fiskevann og noen av Danmarks beste mountainbike-ruter. I Blokhus er det ingen som kjeder seg!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Visste du at….

på Blokhus Strand kan du de fleste dager, året rundt, kjøpe fersk fisk?

Blokhus er en av de mest besøkte feriebyene i Danmark?

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.