NB -

Vi har for øyeblikket tekniske problemer vårt vanlige telefonnummer. Dere kan midlertidig nå oss på telefon 810 00811. Vi beklager ulempene dette medfører.

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Fårup Sommerland

Aktiviteter for store og små

Liker du fart og moro, berg-og-dal-baner, vannsklier i alle størrelser og flotte klatremuligheter, finner du det her. Parken inneholder også aktiviteter for dem som foretrekker rolige og avslappende opplevelser. Når sulten melder seg er det nok av gode spisesteder å velge i. Fårup Sommerland er ypperlig for små og store i alle aldre.

Attraksjoner

NYHET 2022! Fønix

Med en toppfart på 95 kilometer i timen og en høyde på 40 meter, er Fønix Danmarks største, raskeste og høyeste berg-og-dalbane. Her er du vektløs hele 14 ganger.

Fønix vant nylig prisen som Europas beste berg-og-dalbane i prisutdelingen Park World Excellence Awards 2022.

Golføya

Fårup har en egen eventyr-minigolfbane med 12 hull. Golfbanen ligger på en egen øy og er tilpasset både barn og voksne med forskjellige ferdighetsnivåer, så her kan hele familien være med - uansett alder og erfaring.

Danmark største badeland

Husk badetøy! Aquaparken er Danmarks største badeland. I Aquaparken ligger Vannkanonen, verdens første utendørs vannsklie med fritt fall og to looper. Her ligger også Vannfallet, en 35 meter stupbratt vannsklie forbeholdt de aller modigste. Blir den for bratt kan man prøve Vannslangen på badering, Water Slide, Surf Hill, bølgebasseng og mye mer. 

Virvelvinden

Virvelvinden byr på den mest halsbrekkende fornøyelsen noensinne. Du blir nemlig kastet opp og ned fra 19 meter høyde, samtidig som du roterer rundt. Tør du prøve?

Fartsfylte attraksjoner

På land lokker flere sjeldne severdigheter: Berg- og dalbanen Orkanen er den eneste i Norden som kjører både over og under vann, mens Lynet akselererer som en Formel 1-bil og Falken tar prisen som Danmarks tredje raskeste berg- og dalbane.

For de yngste

Til de yngre barna er det barnetivoli med klassiske karuseller, kjøreskole med førerkort, rideturer og gullgraving. Og gullet, det kan byttes i en flott medalje.