Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser

Liker du fart og moro, berg-og-dal-baner, vannrutsjer i alle størrelser og flotte klatremuligheter, finner du det her.

Parken inneholder også aktiviteter for dem som foretrekker rolige og avslappende opplevelser. Når sulten melder seg er det nok av gode spisesteder å velge i. Fårup Sommerland er ypperlig for små og store i alle aldre.

 • NYHET 2018! Golføya

  I 2018 åpner Fårup en splitter ny eventyr-minigolfbane med 12 hull. Golfbanen ligger på en egen øy og er tilpasset både barn og voksne med forskjellige ferdighetsnivåer, så her kan hele familien være med - uansett alder og erfaring.

 • Danmark største badeland

  Husk badetøy! Aquaparken er Danmarks største badeland, og i 2015 åpnet Vannkanonen, verdens første utendørs vannsklie med fritt fall og to looper. Samtidig åpnet Vannfallet, en 35 meter stupbratt vannsklie forbeholdt de aller modigste. Blir den for bratt kan man prøve Vannslangen på badering, Water Slide, Surf Hill, bølgebasseng og mye mer. 

 • Virvelvinden

  I 2017 stod splitter nye Virvelvinden klar, og byr på den mest halsbrekkende fornøyelsen noensinne. Du blir nemlig kastet opp og ned fra 19 meter høyde, samtidig som du roterer rundt. Tør du prøve?

 • Fartsfylte attraksjoner

  På land lokker flere sjeldne severdigheter: Berg- og dalbanen Orkanen er den eneste i Norden som kjører både over og under vann, mens Lynet akselererer som en Formel 1-bil og Falken tar prisen som Danmarks tredje raskeste berg- og dalbane.

 • For de yngste

  Til de yngre barna er det barnetivoli med klassiske karuseller, kjøreskole med førerkort, rideturer og gullgraving. Og gullet, det kan byttes i en flott medalje.