Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-døgns Cruise med Familieskipet

Himmel og hav

2-døgns Cruise i høstferien fra KUN 298,-

1.– 9. oktober gjøres Color Magic og Color Fantasy om til Familieskipet med aktiviteter for kids, tweens og teens. Ta med barn eller barnebarn på et opplevelsesrikt 2-døgns Cruise og gi de et minne for livet! Nå får du en knallpris på cruise i høstferien, bestill senest 28. september.

 • Salg!

  2-døgns Cruise Oslo-Kiel t/r

  Tilbudet gjelder per person på 2-døgns Cruise t/r Oslo-Kiel i 3-stjerners innvendig lugar. Gjelder utvalgte avganger høstferien. Bestill senest 28.09. Barn reiser til halv pris.

  Color Club: Reisen gir 200 poeng
  Meld deg inn i Color Club

  2-døgns Cruise Fra 298,- per person (før fra 758,-) Bestill

Er du fullvaksinert?

Da kan du enkelt reise med oss – uten karantene og test. Vi har stor pågang på telefonen på grunn av spørsmål om reiseregler. Takk for at du sjekker svar på ofte stilte spørsmål før du kontakter oss.

Gratis endring og avbestilling

Få gratis oppgradering til FLEX-billett. Bestiller du en ny båtreise (cruise, bilpakke eller dagstur) før 1. november, med avreise i 2021, får du full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Trygg reise

Color Line har sammen med sertifiseringsselskapet DNV GL gjennomgått alle rutiner knyttet til smittevern. Vi er nå verifisert etter deres strenge kriterier, derfor skal du være trygg når du reiser med oss.

Om bord følger vi de nasjonale retningslinjene for smittevern. Dersom myndighetene endrer innreisekrav eller reiseråd, kan endringer forekomme.

Program

Fra 1.– 9. oktober er det flere spennende aktiviteter for barn. Aktivitetene passer best for Kids (0-7 år) og Tweens (8-12 år). Vi gjør oppmerksom på at barn må være i følge med en voksen/foresatt på arrangementene.

Oslo-Kiel

1500-1530: Captain Kid Show

Morsomt show for de minste barna (Kids og Tweens). Show Lounge, dekk 7.

1530: Utdeling av Rebus og Detektivmysteriet

Bli med på rebusløp (Kids) og løs spennende gåter i Detektivmysteriet (Tweens). Hentes i Show Lounge, dekk 7. Løsning og premier i Auditoriet i konferanseavdelingen, dekk 12. kl. 1900.

1830: Familie-quiz

Aktivitetslederne leder små og store i skipets Familie-quiz. Auditoriet i konferanseavdelingen, dekk 12.

1900: Løsning av Rebus og Detektivmysteriet - utdeling av premier

Få svarene på Rebusen og Detektivmysteriet, og utdeling av premier. Auditoriet i konferanseavdelingen, dekk 12.

Kiel-Oslo:

1330-1415: Show School

Aktivitetslederne og Captain Kid ønsker alle barna velkommen om bord med sang og dans (Kids og Tweens). Show Lounge dekk 7

1500-1530: Captain Kid Show

Morsomt show for de minste barna (Kids og Tweens). Show Lounge, dekk 7.

1530: Utdeling av rebus og detektivmysteriet

Bli med på rebus (Kids) og løs spennende gåter i Detektivmysteriet (Tweens). Hentes i Show Lounge, dekk 7. Løsning og premier i Auditoriet, dekk 12 kl. 1900.

1830: Familie-quiz

Aktivitetslederne leder små og store Quiz i auditoriet i skipets Familie-quiz. Auditoriet i konferanseavdelingen, dekk 12.

1900: Løsning av Rebus og Detektivmysteriet - utdeling av premier

Få svarene på Rebusen og Detektivmysteriet. Utdeling av premier i auditoriet i konferanseavdelingen, dekk 12.

Faste aktiviteter for barn

 • Spillehallen Adventure Planet med spill i ulike varianter, former, farger og lyder. Annenhver spillemaskin er tilgjengelig.
 • I Auditoriumet i konferanse-avdelingen vises det kinofilm
 • Badeland for både store og små med boblebad, babypool, vannsklie og stream river. Begrenset antall plasser.

Betingelser kampanje:

Frapris gjelder på 2-døgns Cruise Oslo-Kiel t/r pr person i 3-stjernes innvendig lugar, avreise på utvalgte seilinger til og med 04.11.21. Barn reiser for ½ pris av oppgitt frapris. Bestillingsperiode 15.–28.09.21.

Det er begrenset antall plasser, og tilbudet kan bli utsolgt. Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer, og det er tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Gjelder ikke gruppereiser. Spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal. 

Bilferie i Europa?