Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-døgns Cruise med Familieskipet

Familieskipet i høstferien

Barn reiser gratis på cruise!

Ta med familien på en opplevelsesreise! I perioden 1. – 8. oktober gjøres Color Magic og Color Fantasy om til Familieskipet med masse aktiviteter for kids, tweens og teens. Ta med barn eller barnebarn på et opplevelsesrikt 2-døgns Cruise og gi de et minne for livet!

Barn reiser gratis!

2-døgns Cruise Oslo-Kiel t/r

Priseksempelet gjelder per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar med avreise i perioden 30.09.–09.10.22. Frapris 10.–16.10. er 798,- (698,- for Color Club).

Barn reiser gratis
Barn til og med 15 år reiser gratis i følge med to voksne i 3- eller 4-stjerners lugar i perioden 30.09. – 16.10.22 Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Meld deg inn i Color Club

2-døgns Cruise

Fra 898,-

per voksen

Bestill
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Aktiviteter for barn om bord

Vi vet at forskjellige aldersgrupper har ulike behov, så i tillegg til faste attraksjoner som barnedisko, Aqualand og Adventure Planet, spes det i skoleferiene på med ekstra aktiviteter for alle aldersgrupper. 

Forhåndsbestill måltider

Det lønner seg å bestille cruisepakke – frokost og middag er inkludert begge veier. Da sikrer du deg bord i restauranten og kan spare inntil 25%.

Lugarer

Om bord finner du flere lugarer tilpasset barnefamilier. De største lugarene har 5 senger, men du kan også bestille to lugarer med dør imellom (connecting lugar).

Reise med bil?

Ta den behageligste veien til Europa og la veien bli en del av opplevelsen. Start bilferien på verdens største cruiseskip med bildekk.

Opplevelser

Faste aktiviteter for barn og ungdom

Betingelser:

Frapris

Frapris gjelder per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar med avreise i perioden 30.09.–09.10.2022. Frapris i perioden 10.–16.10. er 798,- (698,- for Color Club). Tillegg for singellugar.

Kommunisert frapris kan bli utsolgt. Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.

Barn reiser gratis

Barn t.o.m. 15 år reiser gratis i følge med to voksne i 3- eller 4-stjerners lugar på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel (ikke bilpakke) i sommerferien 30.09. – 16.10.22. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Bilferie i Europa?