Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

2-døgns Cruise med Familieskipet

Familieskipet

Barn reiser gratis i skolens ferier

Fra 19. juni til og med 15. august gjøres Color Magic og Color Fantasy om til Familieskipet med masse aktiviteter for kids, tweens og teens. I tillegg reiser barn gratis! Ta med barn eller barnebarn og gi de et minne for livet.

Gratis oppgradering til Flex-billett

Du skal føle deg trygg når du bestiller hos oss. Alle som bestiller en ny båtreise med avreise i 2020 får full frihet til å endre denne gebyrfritt frem til avreise. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

 • Cruise til Kiel

  Frapris gjelder per voksen på 2-døgns Cruise t/r i 3-stjerners innvendig lugar.

  Barn reiser gratis 19.06.-15.08.2020. Gjelder for barn 4–15 år som deler lugar med 2 voksne.

  Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

  Cruise Fra 748,- pr voksen Bestill
  Color Club fra 648,- pr voksen Bestill

Skal dere reise med bil?

Få en behagelig start på bilferien om bord!

Alt på ett sted

Aktiviteter for barn om bord

Vi vet at forskjellige aldersgrupper har ulike behov, så i tillegg til faste attraksjoner som barnedisko, Aqualand og Adventure Planet, spes det i skoleferiene på med ekstra aktiviteter for alle aldersgrupper. 

Forhåndsbestill måltider

Det lønner seg å bestille cruisepakke – frokost og middag er inkludert begge veier. Da sikrer du deg bord i restauranten og kan spare inntil 25%.

Lugarer

Om bord finner du flere lugarer tilpasset barnefamilier. De største lugarene har 5 senger, men du kan også bestille to lugarer med dør imellom (connecting lugar).

Reise med bil?

Ta den behageligste veien til Europa og la veien bli en del av opplevelsen. Start bilferien på verdens største cruiseskip med bildekk.

Opplevelser

Faste aktiviteter for barn og ungdom

Betingelser

Frapris

Frapris per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar. Gjelder avreise 19.06.-28.06. og 27.07.-19.08.20. Frapris i perioden 29.06.-26.07.20 er 1138,-. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.

Barn gratis

Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder.
Barn reiser gratis på 2-døgns Cruise i 3- og 4-stjerners lugar (ikke bilpakke) 19.06.-16.08.2020 (barn gratis gjelder for barn 4-15 år som deler lugar med 2 voksne).  Det tilkommer et singeltillegg dersom barn deler lugar med 1 voksen. Ordinært tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

Gratis oppgradering til Flex-billett

Gjelder nye bestillinger i perioden 11.03. – 01.04, for avreise i hele 2020. Du må selv krysse av for oppgradering til Flex når du bestiller, etter at du har valgt avreisedato.