Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2 døgn tur/retur med Familieskipet

Familieskipet

Barn reiser GRATIS!

19.– 26. februar gjøres Color Magic om til Familieskipet med masse aktiviteter for kids, tweens og teens. Vi seiler kun med gjester som går om bord i Oslo, og det er ikke mulig å gå i land i Kiel. Alle de morsomme opplevelsene blir om bord på skipet. Ta med barn eller barnebarn og gi dem et minne for livet.

Dersom myndighetene endrer reiserådene til Tyskland, kan endringer
forekomme.

 • 2 døgns reise t/r Oslo-Kiel

  Frapris gjelder per voksen for 2 døgn t/r Oslo-Kiel i 3-stjerners innvendig lugar.

  Barn reiser gratis 19.02-07.03. Gjelder for barn 4–15 år som deler lugar med 2 voksne.

  Bestill senest 1. mars og få gratis oppgradering til FLEX. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

  Uke 8 Fra 888,- pr voksen Bestill
  Uke 9 Fra 658,- pr voksen (Color Club fra 558,-) Bestill

Trygg reise

Color Line har sammen med sertifiseringsselskapet DNV GL gjennomgått alle rutiner knyttet til smittevern. Vi er nå verifisert etter deres strenge kriterier, derfor skal du være trygg når du reiser med oss.

Om bord følger vi de nasjonale retningslinjene for smittevern.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Faste aktiviteter for barn

 • Spillehallen Adventure Planet med spill i ulike varianter, former, farger og lyder. Annenhver spillemaskin er tilgjengelig.
 • I Auditoriumet i konferanse-avdelingen vises det kinofilm
 • Badelandet er for tiden midlertidig stengt.

Betingelser:

Frapris

Frapris per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar. Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.

Barn reiser gratis

Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Barn reiser gratis på 2 døgns reise tur/retur i 3- og 4-stjerners lugar 19.02-07.03.21 (barn halv pris gjelder for barn 4-15 år som deler lugar med 2 voksne). Det tilkommer et enkeltlugartillegg dersom barn deler lugar med 1 voksen. Ordinært tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.