Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

2-døgns Cruise med Familieskipet

Familieskipet

Barn reiser gratis i skolens ferier

Fra 14. til 29. februar og fra 3. til 12. april gjøres Color Magic og Color Fantasy om til Familieskipet med masse aktiviteter for kids, tweens og teens. I tillegg reiser barn gratis! Ta med barn eller barnebarn og gi de et minne for livet.

 • Barn reiser gratis!

  2-døgns Cruise til Kiel

  Frapris gjelder per voksen på 2-døgns Cruise t/r i 3-stjerners innvendig lugar.

  Barn reiser gratis 14.02.–01.03. og 03.04.- 13.04.2020 Gjelder for barn 4–15 år som deler lugar med 2 voksne.

  Cruise Fra 648,– per voksen Bestill
  Color Club Fra 548,- per voksen Bestill

Skal dere reise med bil?

Få en behagelig start på bilferien om bord!

Alt på ett sted

Aktiviteter for barn om bord

Vi vet at forskjellige aldersgrupper har ulike behov, så i tillegg til faste attraksjoner som barnedisko, Aqualand og Adventure Planet, spes det i skoleferiene på med ekstra aktiviteter for alle aldersgrupper. 

Forhåndsbestill måltider

Det lønner seg å bestille cruisepakke – frokost og middag er inkludert begge veier. Da sikrer du deg bord i restauranten og kan spare inntil 25%.

Lugarer

Om bord finner du flere lugarer tilpasset barnefamilier. De største lugarene har 5 senger, men du kan også bestille to lugarer med dør imellom (connecting lugar).

Reise med bil?

Ta den behageligste veien til Europa og la veien bli en del av opplevelsen. Start bilferien på verdens største cruiseskip med bildekk.

Opplevelser

Faste aktiviteter for barn og ungdom

Betingelser

Frapris

Frapris per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar. Gjelder avreise søndag-onsdag 14.02.-01.03.2020. Vi gjør oppmerksom på at det i perioder kan være få eller ingen seilinger til kommunisert frapris.
 

Barn gratis

Barn reiser gratis på 2-døgns Cruise i 3- og 4-stjerners lugar (ikke bilpakke) 14.02.-01.03.2020 (barn gratis gjelder for barn 4-15 år som deler lugar med 2 voksne).  Det tilkommer et singeltillegg dersom barn deler lugar med 1 voksen. Ordinært tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.