Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Shopping i Aalborg

I Aalborg finner du et stort utvalg av butikker. Her er lange gågater og smale brosteinsgater med butikker som frister med alt fra dansk design til internasjonal mote.

Start i den ene gågaten, kryss Østerågade og gå videre inn i neste gågate. Underveis bør du ta avstikkere i sidegatene og få med deg spesialbutikker og koselige torv med hyggelige spisesteder.

Ønsker du å foreta storhandel, er Aalborg Storcenter utenfor sentrum et godt alternativ.

Shopping i Aalborg sentrum

 • Salling – et begrep i mat og merkevarer

  Stormagasinet Salling er nylig renovert. Her kan du bruke lang tid i delikatesseavdelingen Salling Super. Som de selv sier: Dette er butikken som har alt til den kresne gane - og litt til. Det store varehuset ligger i gågaten og det du ikke finner her trenger du sannsynligvis ikke! Her er 35 spesialavdelinger med klær, interiør, reiseutstyr, parfyme og sko, for å nevne noe.

  Color Club får 10% rabatt på hele kjøpet i Stormagasinet Salling, med unntak av mat- og kioskvarer, alkohol, Starbucks, gavekort og allerede nedsatte varer. Husk medlemskort.

 • Vodskov Bolighus

  Vodskov Bolighus, som ligger ca 10 minutters kjøring fra sentrum, er en lekker møbelbutikk med kjente designmøbler, lamper, interiør, tepper og gaveartikler. Her møter du hyggelig betjening og erfarne medarbeidere som gir gode råd om innredning.

  Color Club-medlemer får 15% rabatt på Georg Jensen (ikke kampanjer og varer med reduserte priser). Husk medlemskort.

 • Fr. Larsens Klædesskap (i Gravensgade)

  En kjempekoselig butikk med mye lekkert til jenter/damer i en god prisklasse. Hyggelig og vennlig betjening. Color Club-medlemmer med følge får 20 % rabatt. Husk å ta med medlemskortet.

 • Kalejdoskop - bolighus

  Dette flotte bolighuset er virkelig verdt et besøk. Her får du lekre designmøbler, interiør, smykker og supre gaveartikler – og god hjelp av dyktige ansatte. Som Color Club Medlem får du 10% rabatt. Husk medlemskortet.
   
  Vi anbefaler deg å nyte en lunsj/brunsj i Orangeriet som ligger i selve butikken. Deilig mat til svær gode priser!

 • Friis Shoppingsenter– friskt og moderne i sentrum

  Shoppingsenteret, med over 30 butikker, ligger like ved gågatene, og huser en herlig blanding kjedebutikker, spisesteder og spesialforretninger, blant annet populære Hay design.

  Trenger du en pause fra shoppingen, slapp av i loungen eller nyt en kopp kaffe hos Joe & The Juice. Friis har eget parkeringshus med  850 p-plasser til kun DKK 10,- per time. Gratis WIFI i hele senteret.

 • Eksklusivt og smakfullt

  Jakter du på eksklusive merkeklær til dame og herre bør du ta turen innom Vangsgaard i Gravensgade og Huset Pico i Slotsgade. Her er noe for alle kvalitetsbevisste – uansett alder. Joan Kyneb i Lille Nygade har et supert utvalg av dameklær og lekkert tilbehør mens Loft by Loftet henvender seg til motebeviste jenter og damer i alle aldre.

Aalborg storcenter og City Syd

Nordjyllands største kjøpesenter - Aalborg Storcenter   ligger i City Syd, 2.-3 km sør for sentrum.

Her kan du boltre deg i mer enn 75 spesialbutikker, og ta turen innom senterets store trekkplaster- Bilka som for øvrig er Danmarks største. Dette er perfekt for deg som vil gjøre unna det meste av innkjøpene på ett sted. City Syd kan også skilte med flere møbelbutikker, IKEA, hagesentre og utstyrsbutikker.

Åpningstider for butikker

Generell informasjon

Åpningstidene kan variere noe fra butikk til butikk. Enkelte kjøpesentere har utvidede åpningstider.

Mandag-torsdag 1000 - 1730/1800
Fredag 1000 - 1900/2000
Lørdag 0930 - 1500

Aalborg Storcenter

Mandag - fredag 1000-1900
Lørdag 1000-16 00
Søndag 1000-1600

Bilka

Alle dager 0800-2200

Salling

Mandag - fredag 1000-2000
Lørdag 1000-1800
Søndag 1000-1800

Visste du at...

Medlemmer av Color Club får rabatter og tilbud i flere butikker i Aalborg. Husk å ta med medlemskortet.

Danmark er viden kjent for sine designere. Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Poul Henningsen, Kaare Klint og Børge Mogensen er noen av de mest berømte. PH lamper, Y-stolen, Egget etc. er populære produkter som pryder mange hjem.

Tilbud på båtreise og hoteller i Aalborg