Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Familieferie i Nordjylland

Her får barna det morsomst i sommer

Ta med familien til Nordjylland – også kalt det beste av Danmark. Her finnes aktiviteter som knytter familien sammen og gir mange gode minner. 

Husker du da mor ble skremt av haien på Nordsøen Oceanarium? Da vi prøvde Virvelvinden i Fårup Sommerland? Eller da far (nesten) løftet det tunge vikingskjoldet på Lindholm Høje?

Ungene blir begeistret når de tenker tilbake på sommerferien i Nordjylland. Her er det nemlig masse ferieopplevelser for barna, uten at foreldrene behøver å kjede seg av den grunn.

I Nordjylland legger man vekt på at hele familien skal være med, enten du har lyst til å lage dine egne smakfulle drops i det kreative verkstedet og boltre deg i den tre etasjers høye lekeborgen på Skallerup Seaside Resort, eller besøke Aalborg Zoos 130 dyrearter.

Nordjyllands attraksjoner ligger kun en kort kjøretur fra hverandre, så du kan rekke flere ting på én dag.

Hotell og feriesenter i Nordjylland

Opplevelser for barn

Nordsøen Ocenarium

Fang krabber med hendene.

«Det aller morsomste er å se begeistringen i barnas øyne når en krabbe biter på» sier Sylvia Berglund, markedssjef i Nordsøen Ocenarium, om deres attraksjon Krabbekysten, hvor man kan lære mer om havets dyr og se hvem som klarer å fange flest krabber med en fiskestang – eller med hendene.

I Nord-Europas største akvarium er du selv med på en spennende ekspedisjon. Her skal du flykte fra haien, styre skipet og kanskje rekker du å hilse på de lekne selene eller den klossete klumpfisken.

Landal Rønbjerg

Her er du garantert en ferie full av aktiviteter!

Feriesenteret ligger i flott natur med  Limfjorden som nærmeste nabo. Her bor dere i velutstyrte ferieboliger, og kan benytte senterets utallige aktivitetstilbud. Et stort tropisk vannland frister de fleste, mens lekelandet kanskje er det aller morsomste for familiens yngste. Et velvære- og treningssenter gjør det ekstra behagelig for de voksne.

Rønbjerg ligger sentralt plassert, med Nordjyllands mange attraksjoner innen rekkevidde. Legg gjerne inn en dag i Aalborg Zoo eller i Fårup Sommerland, som igjen er kåret til Nordens beste!

Skallerup Seaside Resort

Et supert feriesenter for hele familien

Skallerup Seaside Resort er et av Danmarks aller mest populære feriesentre, og det er lett å forstå hvorfor.

Her bor dere i velutstyrte og flotte feriehus like ved den idylliske byen Lønstrup.

Skallerup er kjent for sitt mangfold av aktiviteter for alle aldersgrupper. Velg mellom sport og spill, spa- og wellness, gode spisesteder, lekeland, kreativt verksted, supre turområder, en hyggelig bondegård og ikke minst – et stort badeland. 

Fart og spenning for hele familien

Fårup Sommerland

I Fårup Sommerland kan de aller modigste av barna over 105 cm prøve Orkanen. Den suser ned i vannet og inn under de sammenfalne hustakene, som stormen har herjet med. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Prøv også Vannkanonen og Vannfallet. Førstnevnte er verdens første utendørs vannsklie med fritt fall og to looper, mens vannkanonen er en kamikazesklie for de vågale, med bare en vei ut: nemlig ned. For de helt små finnes det karuseller og moro i barnepaviljongen, mens det store vannlandet har rutsjebaner, vannkanoner og baderinger til hele familien.

Medlemsfordeler i Danmark

Som Color Club-medlem får du medlemsfordeler i blant annet Danmark. Melder du deg inn nå, kan du få mange gode rabatter og fordeler på et utvalg restauranter, butikker og aktiviteter.

Reisen

Reisen til Danmark kan du gjøre med Color Line SuperSpeed fra Larvik eller Kristiansand. Båten har to daglige avganger fra hver by, og turen over Skagerrak tar mellom tre og fire timer. På veien gjør underholdningen båtturen ekstra morsom og behagelig for både foreldre og barn.

Flere opplevelser i Nordjylland