Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Nordjylland – det beste av Danmark?

Danskene er gjestfrie, veiene er gode, det er korte avstander til attraksjonene og ikke minst - barna elsker Danmark. Med SuperSpeed på første etappe er du sikret den beste starten på Danmarksferien.

Tilbud på båtreise og overnatting i Nordjylland:

Skallerup Seaside Resort - glade dager for hele familien

Ved den idylliske lille byen Lønstrup ligger Skallerup Seaside Resort, et av Danmarks mest attraktive og populære feriesentre. Velutstyrte og komfortable feriehus, stort badeland, flott Spa og Wellnessenter, butikk og sportshall er bare noen av de mange aktivitetstilbudene som tilbys.

Alt er tilrettelagt for at voksne og barn skal få et hyggelig opphold. Feriehusene ligger i gåavstand til de fantastiske strendene – og kun 20 minutter fra Hirtshals.

+6
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Behov for en parferie?

Endeløse strender, nydelige turstier, avslappende spa og wellness, deilige spisesteder og shopping. Høres dette godt ut? Nordjylland er det perfekte reisemålet for et avbrekk, enten du ønsker rolige dager, byferie, eller sol og strandliv.

  • Opplevelser i Nordjylland

    På Nordjylland er det kort vei mellom attraksjonene. Her har vi samlet våre beste tips til hva man kan se og gjøre i Nordjylland.

  • Idylliske Skagen

    Danmarks mest populære sommerby byr på det beste av det meste. Spennende nisjebutikker, yrende havneliv, kulturopplevelser og langstrakte strender. Du bor komfortabelt og spiser godt på byens 4-stjerners Color Hotel Skagen.

  • Livlige Aalborg - kun 40 minutter fra havnen i Hirtshals

    Danmarks fjerde største by fremstår nå som en svært trendy og moderne storby. Her får du en herlig blanding av livlige gågater, idylliske brosteinsgater, flotte butikker og restauranter, samt meget gode kulturtilbud.