Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2 døgn tur/retur Oslo-Kiel

Velkommen om bord

Unn deg et avbrekk på havet

Nyt god mat og drikke, slapp av i spa-avdelingen og la deg underholde av musikalshow hver kveld. Taxfree-butikkene er åpne. Velkommen om bord til en trygg opplevelsesreise på havet.

Gratis oppgradering til FLEX-billett

Det er trygt å bestille reisen nå. Alle som innen 1. juli bestiller en ny båtreise med avreise i 2021 får full refusjon ved avbestilling, og kan endre gebyrfritt frem til avreise. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

  • 2 døgn t/r Oslo-Kiel

    Frapris gjelder per person på 2 døgn t/r Oslo–Kiel i 3-stjerners innvendig lugar.

    Meld deg inn i Color Club

    Ordinær Fra 758,- per person Bestill
    Color Club Fra 658,- per person Bestill

Trygg reise

Color Line har sammen med sertifiseringsselskapet DNV GL gjennomgått alle rutiner knyttet til smittevern. Vi er nå verifisert etter deres strenge kriterier, derfor skal du være trygg når du reiser med oss.

Om bord følger vi de nasjonale retningslinjene for smittevern.

Gratis oppgradering til FLEX

Få gratis oppgradering til FLEX. Alle som innen 1. juli bestiller en ny båtreise (bilpakke på alle ruter eller 2 døgns reise til Kiel) med avreise i 2021 får full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp flere forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Om bord

Mat og drikke

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker. Det lønner seg å bestille cruise med måltider, da sparer du inntil inntil 25%! Samtidig sikrer deg bord i restauranten på det tidspunktet du vil spise.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Show hver kveld – husk å forhåndsbestille

Hver kveld settes det opp tre forestillinger, og det er ulikt show på utreisen og hjemreisen. Så snart Color Magic seiler igjen blir det premiere på to splitter nye show, det er bare å glede seg!

Det er begrenset kapasitet i Show Lounge, med god plass mellom bordene. Alle gjester må forhåndsbestille bord.

 

Familieskipet i sommerferien

Fra 18. juni – 14. august gjøres Color Magic om til Familieskipet med masse aktiviteter for kids, tweens og teens. Barn reiser til halv pris.

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Frapris

Frapris per voksen på 2 døgn Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar er 758,- (658,- for Color Club). Gjelder avreise til og med 27.06. Frapris per voksen 28.06.–25.07. er 1 168,-. Barn reiser til halv pris. Vi gjør oppmerksom på at kommunisert frapris kan bli utsolgt. Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.