Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-døgns Cruise Oslo-Kiel

Bestill senest 13. desember

50 % rabatt på cruise

Ta med familie og venner på et minnerikt cruise. Nyt utsøkte smaker i en av skipets restauranter, opplev spektakulære show og gjør et taxfreekupp. Velvære og trening med havutsikt får du i Color Spa & Fitness Center. 

50 % rabatt

2-døgns Cruise Oslo-Kiel

Frapris gjelder per person på 2-døgns Cruise t/r Oslo–Kiel i 3-stjerners innvendig lugar. Barn reiser for halv pris av kommunisert frapris. Frapris i vinterferien er 494,– etter rabatt, og barn reiser gratis i vinterferien 17.02.-05.03.23.

Tilbudet gjelder avreise i perioden 01.01.–30.03.23. Gjelder nye bestillinger i perioden 30.11.–13.12.2022. Ordinært tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. Tilbudet kan bli utsolgt. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampanjer.

Meld deg inn i Color Club

2-døgns Cruise t/r

Fra 374,-

per person (før fra 748,-)

Bestill

Color Club

Fra 324,-

per person (før fra 648,-)

Bestill

Gebyrfri endring av reisen

Bestiller du cruise, bilpakke eller dagstur (Økonomi-billett) med avreise i 2022 kan du endre gebyrfritt frem til 24 timer før avreise. Ønsker du enda mer fleksibilitet anbefaler vi å kjøpe en Flex-billett. 

Har du spørsmål til oss?

Takk for at du sjekker svar på ofte stilte spørsmål før du kontakter oss.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ta med bilen om bord på cruise

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og taxfree-varer. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter, og det er kun mulig å parkere om bord på Color Fantasy. Les mer om parkering på bildekk

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp flere forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Julemarkeder i Kiel

I år er det hele fem julemarkeder i Kiel som starter 23.11. og varer til 23.12./30.12.22.
Les mer om julemarked i Kiel

Om bord

Mat og drikke

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker. Det lønner seg å forhåndsbestille måltider. Du sparer penger, sikrer du deg bord i restauranten og kan nyte gode måltidsopplevelser med senkede skuldre. Julebordet står dekket i perioden 4. november til 19. desember.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Premiere på to nye show i februar!

Hver kveld kan du se spektakulære show i skipets teatersal Show Lounge. Våre musikalartister fremfører hver kveld et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede.

I februar er det premiere på to splitter nye show på Color Fantasy.

Trening og spa

Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger.

Her kan du trene, slappe av eller nyte en spa-behandling med utsikt utover havet.

Aktuelle taxfree-brosjyrer!

Bli inspirert til handleturen – se aktuelle taxfree-tilbud!

Finn julestemningen i Tyskland

Julemarkeder i Kiel

Julemarkedene i Kiel er veldig populære blant nordmenn. Med massevis av salgsboder, rykende het gløgg, herlige delikatesser og kunsthåndverk fra hele Tyskland, byr de på en uforglemmelig opplevelse.

I år er det hele fire julemarkeder i Kiel i perioden 23.11.– 23.12./30.12.22.

Rathausplatz
Holstenplatz
Asmus-Bremer-Platz
Bernhard-Minetti-Platz

Åpningstider:
Mandag-torsdag: kl. 11.00–21.00
Fredag–lørdag: kl. 11.00-22.00
Søndag: kl. 11.00-21.00

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.

Betingelser:

50% RABATT KAMPANJE

Frapris per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar. Gjelder avreise i perioden 01.01.–30.03.2023. Gjelder nye bestillinger i perioden 30.11.–13.12.2022. Barn reiser for halv pris av kommunisert frapris. Frapris i vinterferien er 494,– etter rabatt, og barn reiser gratis i vinterferien 17.02.-05.03.23. Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. 

Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud og gjelder kun nye bestillinger. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder, og enkelte avganger kan være unntatt fra kampanjen. Begrenset antall plasser. Gjelder ikke gruppebestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bilferie i Europa?