Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2 døgn tur/retur Oslo-Kiel

Reis uten karantene. Alle de gode opplevelsene blir om bord på skipet.

Opplev 2 herlige døgn til havs

Nå kun 298,- per person

Frem til 17. desember seiler vi kun med gjester som går om bord i Oslo, og det er ikke mulig å land i Kiel. Nyt god mat og drikke, slapp av i spa-avdelingen og la deg underholde av musikalshow hver kveld. Taxfree-butikkene er åpne. Velkommen om bord til en trygg opplevelsesreise på havet, uten karantene når du kommer hjem.

 • 2 døgns reise t/r Oslo-Kiel

  Tilbudet gjelder per person på 2 døgn t/r Oslo-Kiel i 3-stjerners innvendig lugar. Gjelder utvalgte avganger 28.10. – 17.12.2020. Bestill senest 10.11.

  Bestill senest 1. desember og få gratis oppgradering til FLEX. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

  I perioden 04.11– 17.12. har vi avgang onsdager, fredager og søndager kl. 1400 fra Oslo.

  2 døgn t/r Fra 298,- per person Bestill

Trygg reise

Din trygghet er viktig for oss! Vi har innført en rekke smittevernstiltak om bord og på våre terminaler. Skipene og tilbudene vil derfor oppleves litt annerledes enn du er vant til når du kommer om bord.

Det som ikke har endret seg er at vi vil gjøre vårt aller beste for at du kan nyte en avslappende, god og trygg opplevelse hos oss. Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene om smittevern og endret tilbud om bord på våre skip.

Color Line er det første selskapet i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern.

Aktuelle taxfree-tilbud 15.10.-05.01.

Start julehandelen allerede nå

Butikkene bugner av julegaver til store og små, og ikke minst fristelser til julebordet. Gjør unna julehandelen i trygge omgivelser.

739,-
Superdeal
Rituals
Adventskalender

Travel Retail Exclusive

49,90
PR KG
Superdeal
Juleribbe

1,5—2 kg, frys

49,90 pr kg
2 for
299,-
Spar i alt 899,-
Superdeal
Andeconfit

1 240 g

199,90 pr stk
599,- / Spar 399,-
Superdeal
Samsonite
Koffert

S’Cure 55, sort
S’Cure 75, sort/aquablue

Fra
1399,-
1 799,- / Spar 400,- / S’Cure 75 2 299,- / Spar 500,-

Gratis oppgradering til FLEX

Få gratis oppgradering til FLEX. Alle som innen 1. desember bestiller en ny båtreise med avreise i 2020/2021 får full frihet til å endre denne gebyrfritt frem til avreise. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

Ta med bilen om bord

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og tax-free varer. Du sjekker inn på bilinnsjekk og kjører inn på båten til anvist plass. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter. Seneste oppmøte på bilinnsjekk er kl. 1215.

Pris: 490,-

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp to forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Om bord

Mat og drikke

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker. Det lønner seg å bestille cruise med måltider, da sparer du inntil inntil 25%! Samtidig sikrer deg bord i restauranten på det tidspunktet du vil spise. Fra 6. november kan du nyte julemat med havutsikt. Lutefisksesongen er allerede i gang.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Aktiviteter mens skipet ligger til kai i Kiel

For din trygghet er det ikke mulig å gå i land i Kiel, og skipet ligger til kai fra klokken 1100-1300. I stedet kan du delta på en av de nye aktivitene om bord, eller benytte deg av utvidede åpningstider på flere servicetilbud. Vi anbefaler å teste vårt nye lunsjtilbud på vei hjem. En gourmetopplevelse til en svært gunstig pris.

1130- 1230: Kahoot Quiz i Monkey Pub/Donkey Pub
1130-1310: Kino "The Call of the Wild" vises i Auditoriumet i Color Conference Center, forut på dekk 12. Pris 70,- per person.

Småretter og bobler i Oceanic à la Carte
1300-1500: Våre kokker og vinkelnere presenterer seks nordiske og internasjonale småretter, i kombinasjon med fire smaksprøver fra boblenes verden. Pris 299,- pr. person.

Spektakulære show hver kveld – husk å forhåndsbestille bord

Opplev Norges mest sette show. I Show Lounge kan du drømme deg bort i musikkens verden, med et nytt show hver kveld.

Alle gjester må forhåndsbestille bord.

Aktiviteter for barn om bord:

 • Til og med 31. oktober er Aqualand (badeland) åpent fredag-lørdag. Fra og med 4. november er Aqualand åpent hver dag. Reserver 1 times tilgang i resepsjonen til badelandet.
 • Spillehallen Adventure Planet med spill i ulike varianter, former, farger og lyder.
 • I Auditoriumet i konferanse-avdelingen vises familiefilmen The Call of the Wild (aldersgrense 11 år).

I skoleferier endrer vi til Familieskipet med ekstra aktiviteter for barn i aldre.

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord på Color Magic og Color Fantasy tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Pris Oslo-Kiel t/r pr person i 3-stjerners innvendig dobbeltlugar. Avreise på utvalgte seilinger t.o.m. 17.12.20. Bestillingsperiode 28.10.–10.11.20. Begrenset antall plasser. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder ikke gruppereiser.

Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.