Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-døgns Cruise Oslo-Kiel

Det er alltid helg på havet

Ta med familie og venner på et herlig cruise!

Uansett om du ønsker å spise eksklusivt eller folkelig i en av våre restauranter, trene til spektakulær utsikt eller senke skuldrene i spaavdelingen finner du helgefølelsen på havet. Her kan du slappe av og nyte alle de gode cruiseopplevelsene. Velkommen om bord!

2-døgns Cruise t/r Oslo-Kiel

Priseksempelet gjelder per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar med avreise t.o.m. 31.10.2023. Tillegg for enkeltlugar.

Barn til og med 15 år reiser gratis i følge med to voksne i 3- eller 4-stjerners lugar i perioden  29.09.–15.10.23.

Color Club - 50% rabatt på restplasser
Gjelder utvalgte seilinger i perioden 09.10.–31.10. Bestillingsperiode 27.09.–03.10.2023. Barn reiser til 1/2 pris av oppgitt frapris fra 16.10. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. 

Meld deg inn i Color Club

2-døgns Cruise t/r

Fra 878,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 389,-

per person (før fra 778,-)

Bestill
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Familieskipet i høstferien - barn reiser gratis!

I perioden 29. september – 14. oktober gjøres Color Magic og Color Fantasy om til Familieskipet med aktiviteter for kids, tweens og teens. Ta med barn eller barnebarn på et opplevelsesrikt 2-døgns Cruise og gi de et minne for livet!

Cruise og hotell fra KUN 2 018,-

Nå har du sjansen til å forlenge den gode cruiseopplevelsen med hotellovernatting i Tyskland, til en unik kampanjepris.

Benytt anledningen til å gjøre unna juleshopping om bord, samtidig som du får oppleve den gode førjulsstemningen i Tyskland.

Bestill senest 17. oktober.

Ta med bilen om bord på cruise

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og taxfree-varer. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter, og det er kun mulig å parkere om bord på Color Fantasy. Les mer om parkering på bildekk

Er butikkene i Kiel åpne søndager og helligdager?

De fleste butikker er stengt på søndager og helligdager. Se oversikt over helligdagene
 

Julemarkeder i Kiel

I år er det fire julemarkeder i Kiel i perioden 27.11.23–23.12.23.
Les mer om julemarkedene i Kiel

Om bord

Mat og drikke

Om bord på Color Magic og Color Fantasy er de gode smakene i fokus gjennom hele reisen. Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker. Det lønner seg å forhåndsreservere måltider. I tillegg sikrer du deg bord i restauranten og kan nyte gode måltidsopplevelser med senkede skuldre. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Show hver kveld – husk å forhåndsbestille

Hver kveld kan du se spektakulære show i skipets teatersal Show Lounge. Våre musikalartister fremfører hver kveld et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede. I september var det premiere på to splitter nye show på Color Magic.

Husk å forhåndsbestille plass når du bestiller reisen.

Velkommen til Show Lounge – god fornøyelse!

 

Trening og spa

Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger.

Her kan du trene, slappe av eller nyte en spa-behandling med utsikt utover havet.

Aktuelle taxfree-brosjyrer!

Bli inspirert til handleturen – se aktuelle taxfree-tilbud!

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Frapris

Priseksempelet gjelder per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig dobbeltlugar med avreise i perioden t.o.m. 28.09.2023.

Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal. Kommunisert frapris kan bli utsolgt.

Bilferie i Europa?