Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2 døgn tur/retur Oslo-Kiel

Alle gjester går om bord i Norge, uten ilandstigning i Tyskland

Unn deg et avbrekk på havet

Nå seiler vi kun med gjester som går om bord i Oslo, og det er ikke mulig å gå i land i Kiel. Nyt god mat og drikke, slapp av i spa-avdelingen og la deg underholde av musikalshow hver kveld. Taxfree-butikkene er åpne. Velkommen om bord til en trygg opplevelsesreise på havet, uten karantene når du kommer hjem.

 • 2 døgn t/r Oslo-Kiel

  Frapris gjelder per person på 2 døgn t/r Oslo–Kiel i 3-stjerners innvendig lugar.

  Bestill senest 1. januar og få gratis oppgradering til FLEX. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

  Fra 02.11 har vi avgang onsdager, fredager og søndager 1400 fra Oslo.

  Ordinær Fra 648,- per person Bestill
  Color Club Fra 548,- per person Bestill

Trygg reise

Color Line har sammen med sertifiseringsselskapet DNV GL gjennomgått alle rutiner knyttet til smittevern. Vi er nå verifisert etter deres strenge kriterier, derfor skal du være trygg når du reiser med oss.

Om bord følger vi de nasjonale retningslinjene for smittevern.

Aktuelle taxfree-tilbud 15.10.-05.01.

Julehandel til taxfree-priser

Om bord finner du flere butikker med et stort utvalg av blant annet klær, acessoirer, parfyme, kosmetikk, elektronikk, leker, interiørartikler, matvarer og godterier. Spar opptil 70 % i forhold til veiledende priser i Norge. Et begrenset antall gjester kan være inne i butikkene samtidig.

739,-
Superdeal
Rituals
Adventskalender

Travel Retail Exclusive

49,90
PR KG
Superdeal
Juleribbe

1,5—2 kg, frys

49,90 pr kg
2 for
299,-
Spar i alt 899,-
Superdeal
Andeconfit

1 240 g

199,90 pr stk
599,- / Spar 399,-
Superdeal
Samsonite
Koffert

S’Cure 55, sort
S’Cure 75, sort/aquablue

Fra
1399,-
1 799,- / Spar 400,- / S’Cure 75 2 299,- / Spar 500,-

Gratis oppgradering til FLEX

Få gratis oppgradering til FLEX. Alle som innen 1. januar bestiller en ny båtreise med avreise i 2020/2021 får full frihet til å endre denne gebyrfritt frem til avreise. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

Ta med bilen om bord

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og tax-free varer. Du sjekker inn på bilinnsjekk og kjører inn på båten til anvist plass. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter. Seneste oppmøte på bilinnsjekk er kl. 1215. Vi kan dessverre ikke garantere tidlig ombordkjøring for VIP-gjester med parkering om bord.

Pris: 490,-

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp flere forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Om bord

Mat og drikke

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker. Det lønner seg å bestille cruise med måltider, da sparer du inntil inntil 25%! Samtidig sikrer deg bord i restauranten på det tidspunktet du vil spise. Til og med 19. desember serveres det julemat.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Aktiviteter mens skipet ligger til kai i Kiel

For din trygghet er det ikke mulig å gå i land i Kiel, og skipet ligger til kai fra klokken 1100-1300. I stedet kan du delta på en av de nye aktivitene om bord, eller benytte deg av utvidede åpningstider på flere servicetilbud.

Kl. 1130- 1230: Kahoot Quiz i Monkey Pub/Donkey Pub
Kl. 1240: Minikonsert i Promenaden

Småretter og bobler i Oceanic à la Carte
Kl. 1300-1500: Våre kokker og vinkelnere presenterer seks nordiske og internasjonale småretter, i kombinasjon med fire smaksprøver fra boblenes verden. Pris 299,- pr. person.

Show hver kveld – husk å forhåndsbestille

Hver kveld settes det opp tre forestillinger, og det er ulikt show på utreisen og hjemreisen. Det er begrenset kapasitet i Show Lounge, med god plass mellom bordene.

Alle gjester må forhåndsbestille bord.

 

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Frapris

Frapris per voksen på 2 døgn Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar er 648,- (548,- for Color Club). Gjelder avreise frem til 17.12.20. Vi gjør oppmerksom på at kommunisert frapris kan bli utsolgt. Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.

Frem til 19. februar er det ikke mulig å gå i land i Kiel. Dersom myndighetene oppdaterer reiserådene til Tyskland, kan endringer forekomme.