Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-døgns Cruise Oslo-Kiel

Bestill nå

Unn deg et herlig cruise

Nyt deilige måltider i restaurantene, spektakulære show, spa og trening, taxfree-shopping og mye mer. Ønsker du det lille ekstra, velger du en av våre 4- eller 5-stjerners lugarer. Velkommen om bord.

Trygg reise

- Vi følger nasjonale retningslinjer for smittevern
- Dersom myndighetene endrer krav, kan endringer forekomme

Gratis endring og avbestilling

Få gratis oppgradering til FLEX-billett. Bestiller du en ny båtreise (cruise, bilpakke eller dagstur) før 31. januar, med avreise i 2022, kan du endre gebyrfritt frem til avreise eller få full refusjon ved avbestilling.

Fullvaksinert?

- Alle over 16 år må fylle ut innreiseregistreringsskjema
- Alle må teste seg senest 24 timer etter ankomst Norge
- Du må ikke i innreisekarantene

2-døgns Cruise t/r Oslo-Kiel

Frapris gjelder per person på 2-døgns Cruise t/r Oslo–Kiel i 3-stjerners innvendig lugar. Tillegg for singellugar.

Se oppdaterte rutetider

Ordinær

Fra 678,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 578,-

per person

Bestill

Premiere på to nye show på Color Fantasy

I februar er det premiere på to splitter nye show på Color Fantasy. «Passions of Italy» tar deg fra gondolene i Venezia til Colosseum i Roma. Vi feirer kunsten, musikken, lidenskapen og varmen.

I «Showbiz Ball», hvor du får oppleve alt fra klassisk rock til musikaler og fantastisk dans. Ta med ditt gode humør og bli med oss på en spektakulær Showbiz-opplevelse!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ta med bilen om bord på cruise

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og taxfree-varer. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter, og det er kun mulig å parkere om bord på Color Fantasy. Les mer om parkering på bildekk

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp flere forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Om bord

Mat og drikke

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker. Det lønner seg å forhåndsbestille måltider. Du sparer penger, sikrer du deg bord i restauranten og kan nyte gode måltidsopplevelser med senkede skuldre.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Trening og spa

Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger.

Her kan du trene, slappe av eller nyte en spa-behandling med utsikt utover havet.

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Frapris

Frapris per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar er 678,- (578,- for Color Club). Gjelder avreise til og med 07.04.22. Barn reiser til halv pris. 

Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.

Bilferie i Europa?