Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-døgns Cruise Oslo-Kiel

Velkommen om bord til en trygg reise

Få feriefølelsen på havet i sommer

Opplev herlige måltider i restaurantene, spektakulære show, spa og trening, taxfree-shopping, soldekk og mye mer. Ønsker du det lille ekstra, velger du en av våre 4- eller 5-stjerners lugarer. Velkommen om bord.

Har du spørsmål til oss?

Vi har nå stor pågang på telefonen på grunn av nye reiseregler gjeldende fra 5. juli 2021. Takk for at du sjekker svar på ofte stilte spørsmål får du kontakter oss.

Kjøpe ny billett

Få gratis oppgradering til FLEX. Alle som innen 1. september bestiller en ny båtreise (bilpakke på alle ruter eller cruise til Kiel) med avreise i 2021 får full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise. Bestiller du båtreise inkludert overnatting i land har du også stor fleksibilitet. 

  • 2 døgns Cruise t/r Oslo-Kiel

    Frapris gjelder per person på 2 døgn t/r Oslo–Kiel i 3-stjerners innvendig lugar.

    Meld deg inn i Color Club

    Ordinær Fra 758,- per person Bestill
    Color Club Fra 658,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Trygg reise

Color Line har sammen med sertifiseringsselskapet DNV GL gjennomgått alle rutiner knyttet til smittevern. Vi er nå verifisert etter deres strenge kriterier, derfor skal du være trygg når du reiser med oss.

Om bord følger vi de nasjonale retningslinjene for smittevern.

Aktuelle taxfree-tilbud 09.06.-31.08.

Shopping til taxfree-priser

Om bord finner du flere butikker med et stort utvalg av blant annet klær, acessoirer, parfyme, kosmetikk, elektronikk, leker, interiørartikler, matvarer og godterier. Spar opptil 70 % i forhold til veiledende priser i Norge. Et begrenset antall gjester kan være inne i butikkene samtidig.

NYHET! Outlet i Color Shop

Her kan du gjøre et kupp på et stort utvalg av lekre klær og tilbehør. Spar 50 % i forhold til veiledende priser i Norge.

NÅ!
199,-
SPAR 180,-
Indrefilet av storfe

900-1200 g, frys

199,- pr. kg
379,- / Spar 180,- Normalpris om bord 239,90
2 for
299,-
Superdeal
Biotherm
Lait Corporel L’Original

Anti-Drying Body Milk
48H Hydration
400 ml

169,- pr stk
129,90
Ca. 500 G
T-bone steak

Ca. 500 g, frys

Ta med bilen om bord

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og taxfree-varer. Du sjekker inn på bilinnsjekk og kjører inn på båten til anvist plass. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter, og det er kun mulig å parkere om bord på Color Fantasy. Seneste oppmøte på bilinnsjekk er kl. 1215. Vi kan dessverre ikke garantere tidlig ombordkjøring for VIP-gjester med parkering om bord.

Pris: 490,-

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp flere forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Om bord

Mat og drikke

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker. Det lønner seg å bestille cruise med måltider, da sparer du inntil inntil 25%! Samtidig sikrer deg bord i restauranten på det tidspunktet du vil spise.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

TIPS! Bestill cruise med måltider og spar inntil 25%!

Du sikrer deg også bord i restauranten på det tidspunktet du vil spise. Cruisepakkene inneholder blant annet en buffet på utreisen og valgfri meny i Oceanic à la Carte restaurant på returen. Frokost er selvfølgelig også inkludert begge veier.

Show hver kveld – husk å forhåndsbestille

Hver kveld settes det opp tre forestillinger, og det er ulikt show på utreisen og hjemreisen.

Det er begrenset kapasitet i Show Lounge, med god plass mellom bordene. Alle gjester må forhåndsbestille bord.

 

Familieskipet i sommerferien

Fra 18. juni – 14. august gjøres Color Magic om til Familieskipet med masse aktiviteter for kids, tweens og teens. Barn reiser til halv pris.

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Frapris

Frapris per voksen på 2 døgn Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar er 758,- (658,- for Color Club). Gjelder avreise 26.07. – 31.08.21. Frapris per voksen t.o.m. 25.07. er 1 168,-. Barn reiser til halv pris. Vi gjør oppmerksom på at kommunisert frapris kan bli utsolgt.

Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.

Bilferie i Europa?