Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-døgns Cruise Oslo-Kiel

Vi feirer gjenåpningen av Norge

50 % rabatt på cruise

Nyt deilige måltider i restaurantene, spektakulære show, spa og trening, taxfree-shopping og mye mer. Julebordet står dekket fra 5. november til 19. desember. Nå får du 50 % rabatt på cruise, bestill senest 26. oktober.

Gladmelding!

- Ingen karantene for fullvaksinerte 
- Ingen test for fullvaksinerte
- Nå må du ikke lenger bruke munnbind om bord

Vi har stor pågang på telefonen. Takk for at du sjekker svar på ofte stilte spørsmål før du kontakter oss.

Gratis endring og avbestilling

Få gratis oppgradering til FLEX-billett. Bestiller du en ny båtreise (cruise, bilpakke eller dagstur) før 31. desember, med avreise i 2021, får du full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise.

 • 50 % rabatt

  2-døgns Cruise Oslo-Kiel t/r

  Tilbudet gjelder per person på 2-døgns Cruise Oslo-Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar. Oppgitt pris er inkl. rabatt med avreise til og med 22.12.21. Gjelder utvalgte avganger. Ordinært tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  Bestill senest 26.10.21

  2 døgns Cruise Fra 329,- per person (før fra 658,-) Bestill
  Color Club Fra 279,- per person (før fra 558,-) Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Julemarked i Kiel

I år er det hele fem julemarkeder i Kiel som starter 22.11. og varer til 23.12./30.12.
Les mer om julemarked i Kiel

Ta med bilen om bord på cruise

Med parkering på bildekk er det enkelt å komme av og på skipet med bagasjen og taxfree-varer. Tilbudet gjelder personbiler med høyde under to meter, og det er kun mulig å parkere om bord på Color Fantasy. Les mer om parkering på bildekk

Husk å forhåndsbestille show

For at flest mulig skal få se showene, setter vi opp flere forestillinger hver dag. Alle gjester må reservere bord.
Les mer om forhåndsbestilling av show

Om bord

Mat og drikke

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker. Det lønner seg å bestille cruise med måltider, da sparer du inntil inntil 25%! Samtidig sikrer deg bord i restauranten på det tidspunktet du vil spise.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

TIPS! Bestill cruise med måltider og spar inntil 25%!

Du sikrer deg også bord i restauranten på det tidspunktet du vil spise. Cruisepakkene inneholder blant annet en buffet på utreisen og valgfri meny i Oceanic à la Carte restaurant på returen. Frokost er selvfølgelig også inkludert begge veier.

Show hver kveld – husk å forhåndsbestille

Hver kveld settes det opp tre forestillinger, og det er ulikt show på utreisen og hjemreisen.

Det er begrenset kapasitet i Show Lounge, med god plass mellom bordene. Alle gjester må forhåndsbestille bord.

 

Restauranter og barer

Med tolv restauranter og barer om bord, finner du garantert noe som tilfredsstiller alle smaksløker.

Flotte lugarer

Om bord tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten.  

Aktiviteter

Om bord har vi blant annet flere butikker med taxfree-shopping, Casino, golfsimulator og livemusikk flere steder om bord.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

50% RABATT KAMPANJE

Tilbudet gjelder pr person på 2–døgns Cruise Oslo-Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar med avreise 13.10.–22.12.2021. Bestillingsperiode 13.10.–26.10.2021. Enkelte seilinger kan være unntatt for 50% rabatt. Frapris gjelder etter rabatt. Julebord i perioden 05.11.–19.12.21.

Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud, og det er ordinært tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. Barn reiser for halv pris av oppgitt frapris på 2-døgns Cruise i 3- og 4-stjerners lugar (gjelder for barn 4–15 år som deler lugar med 2 voksne). Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Begrenset antall plasser. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.

Bilferie i Europa?