Viktig informasjon -

Grunnet teknisk vedlikehold er det ikke mulig å bestille reiser på våre nettsider mellom 17/1-2017 kl 2300 og 18/1-2017 kl 0500.

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bilpakke til Tyskland

Ta den behageligste veien til Europa. Velg mellom pakker for to eller fire personer pluss bil.Bestill bilferien i dag – de beste billettene går først.

Finn pris og bestill

 • Overfart for fire personer + bil

  Priseksempelet gjelder reiser for inntil fire personer og bil én vei og overnatting i en 3-stjerners innvendig lugar i perioden 01.01.-12.06.

  4 personer
  Inkl. personbil
  Én vei fra 800,- per person Bestill

 • Overfart for to personer + bil

  Priseksempelet gjelder reiser for inntil to personer og bil én vei og overnatting i en 3-stjerners innvendig lugar i perioden 01.01.-12.06.

  2 personer
  Inkl. personbil
  Én vei fra 1 250,- per person Bestill

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Opplev Skipet

Rutetider

Daglig avgang fra Oslo og Kiel.

 • Opplevelser om bord

  Skipene byr på opplevelser og aktiviteter du vil huske i lang tid fremover: Fantastisk show med sangere og dansere, live musikk og DJ. Badeland og Teens Plaza. Og mye, mye mer!

 • Bli Color Club medlem og få poeng på denne reisen

  Kun kr 160,- for 12 måneder for medlemskap i Color Club. Som Color Club medlem får du bl.a. gode tilbud, mulighet til å opptjene bonuspoeng og en rekke fordeler på våre destinasjoner.

Nyttig informasjon

Rutetider

Oslo - Kiel kl 1400
Ankomst kl 1000 neste dag
Kiel - Oslo kl 1400
Ankomst kl 1000 neste dag

Prisinformasjon

Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. Billettprisen vil derfor variere, og noen seilinger har få eller ingen billetter til annonsert pris.