Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bilferie i Europa Oslo–Kiel

Den behageligste veien til Europa.

Bestill tidlig!

Bilpakke til Tyskland

Start bilferien i Europa på den behageligste måten med Color Magic eller Color Fantasy. Her starter opplevelsen allerede om bord, hvor du kan nyte deilig mat og drikke, se show av internasjonal klasse, senke skuldrene i spa-avdelingen, og ikke minst sove i komfortable lugarer så du våkner uthvilt før du tar fatt på din bilferie i Europa. Bestill bilpakke til Tyskland i dag – de beste billettene går først!

Gratis oppgradering til FLEX-billett

Alle som innen 1. august bestiller en ny båtreise med avreise i 2020 får full frihet til å endre denne gebyrfritt frem til avreise. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

 • Overfart for personer + bil

  Priseksempelet gjelder per person med bil Oslo-Kiel én vei når 4 personer deler en 3-stjerners innvendig lugar. Sommerferie fra 1 075,- pr person.

  Fra 1 800,- per person når 2 reiser sammen.

  Begrenset antall plasser. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

  Inkl. personbil
  Én vei Fra 1 075,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Oppmøtetid

Gjester med bil: 2 timer før avgang.
Gjester uten bil: senest 1 time før avgang.

Aldersgrense

Transport: 16 år
Hotellpakker: 18 år
2-døgns cruise: 20 år

Pass og legitimasjon

Alle gjester må medbringe gyldig legitimasjon.

Om bord

Opplev skipene

Om bord kan du handle i taxfree-butikkene, nyte god mat og drikke i hele tolv restauranter og barer, trene eller unne deg en behandling på Color Spa & Fitness Center, se show av internasjonal klasse, slappe av på lugaren eller bare nyte utsikten på dekk. Det er også flere aktiviteter for barn og ungdom om bord.

Prisinformasjon

Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. Billettprisen vil derfor variere, og noen seilinger har få eller ingen billetter til annonsert pris.

Våre reisemål i Tyskland