Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bilferie i Europa Oslo–Kiel

Den behageligste veien til Europa.

ENDELIG, fra 5. juli kan du reise på bilferie

Bilpakke til Tyskland

Start bilferien i Europa på den behageligste måten med Color Magic eller Color Fantasy. Her starter opplevelsen allerede om bord, hvor du kan nyte deilig mat og drikke, se show av internasjonal klasse, senke skuldrene i spa-avdelingen, og ikke minst sove i komfortable lugarer så du våkner uthvilt før du tar fatt på din bilferie i Europa. Bestill bilpakke til Tyskland i dag – de beste billettene går først!

Har du spørsmål til oss?

Vi har nå stor pågang på telefonen på grunn av nye reiseregler gjeldende fra 5. juli 2021. Takk for at du sjekker svar på ofte stilte spørsmål får du kontakter oss.

Kjøpe ny billett

Få gratis oppgradering til FLEX. Alle som innen 1. september bestiller en ny båtreise (bilpakke på alle ruter eller cruise til Kiel) med avreise i 2021 får full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise. Bestiller du båtreise inkludert overnatting i land har du også stor fleksibilitet. 

  • Overfart for personer + bil

    Priseksempelet gjelder per person med bil Oslo-Kiel én vei når 4 personer deler en 3-stjerners innvendig lugar.

    Fra 1 950,- per person når 2 reiser sammen.

    Inkl. personbil
    Én vei Fra 1 150,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Trygg reise

Color Line har sammen med sertifiseringsselskapet DNV GL gjennomgått alle rutiner knyttet til smittevern. Vi er nå verifisert etter deres strenge kriterier, derfor skal du være trygg når du reiser med oss.

Om bord følger vi de nasjonale retningslinjene for smittevern.

Oppmøtetid

Gjester med bil: 2 timer før avgang.
Gjester uten bil: senest 1 time før avgang.

Aldersgrense

Transport: 16 år
Hotellpakker: 18 år
2-døgns cruise: 20 år

Pass og legitimasjon

Alle gjester må medbringe gyldig legitimasjon.

Om bord

Opplev skipene

Om bord kan du handle i taxfree-butikkene, nyte god mat og drikke i hele tolv restauranter og barer, trene eller unne deg en behandling på Color Spa & Fitness Center, se show av internasjonal klasse, slappe av på lugaren eller bare nyte utsikten på dekk. Det er også flere aktiviteter for barn og ungdom om bord.

Overnatting i Tyskland

Uansett hvor lysten tar deg og ditt reisefølge, med utgangspunkt i Kiel, ligger Tyskland for dine føtter.

Tips

Bilferie i Tyskland

I Tyskland er det tett mellom severdigheter og gode opplevelser. Blir bilen med på ferie, får dere friheten til å reise dit dere vil og oppleve flere steder på én og samme reise. Her har vi samlet våre beste tips til bilferie i Tyskland.

Prisinformasjon

Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. Billettprisen vil derfor variere, og noen seilinger har få eller ingen billetter til annonsert pris.

Våre reisemål i Tyskland

Bilferie i Europa?