Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bilpakke Oslo–Kiel

Ta den behageligste veien til Europa.

Bilpakke Oslo-Kiel

Bestill bilferie nå

Start bilferien i Europa på den behageligste måten med Color Magic eller Color Fantasy. Her starter opplevelsen allerede om bord, hvor du kan nyte deilig mat og drikke, se show av internasjonal klasse, senke skuldrene i spa-avdelingen, og ikke minst sove i komfortable lugarer så du våkner uthvilt før du tar fatt på din bilferie i Europa. Bestill bilpakke Oslo–Kiel i dag, de beste billettene går først!

Overfart for personer + bil

Priseksempelet gjelder per person med bil Oslo-Kiel én vei når 4 personer deler en standard innvendig lugar. Fra 1 300,- t.o.m. 13.06. 

Fra 2 500,- per person når 2 reiser sammen.
Fra 2 200,- t.o.m. 13.06. 

Det lønner seg å være medlem av Color Club!
Vi har økt opptjening av poeng på reiser med bil. Nå får du 200 poeng for bilen per vei (før 100 poeng).

Meld deg inn i Color Club

  • Inkl. personbil

Én vei

Fra 1 450,-

per person

Bestill

Vi tar deg til EM i fotball

14. juni – 14. juli kan du oppleve EM i fotball i Tyskland. Med egen bil kommer du deg enkelt rundt til de ulike kamparenaene. Her ser du kart med oversikt over de ulike arenaene

Om bord

Opplev skipene

Om bord kan du handle i taxfree-butikkene, nyte god mat og drikke i hele tolv restauranter og barer, trene eller unne deg en behandling på Color Spa & Fitness Center, se show av internasjonal klasse, slappe av på lugaren eller bare nyte utsikten på dekk. Det er også flere aktiviteter for barn og ungdom om bord.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Familieskipet

Bilferie med barn?

I alle skoleferier gjøres Color Magic og Color Fantasy om til Familieskipet med masse aktiviteter for kids, tweens og teens. Det gjør det enkelt å reise på bilferie med barna, uansett alder. I tillegg til faste attraksjoner som barnedisko, Aqualand og Adventure Planet, spes det i skoleferiene på med ekstra aktiviteter for alle aldersgrupper.

Overnatting i Tyskland

Uansett hvor lysten tar deg og ditt reisefølge, med utgangspunkt i Kiel, ligger Tyskland for dine føtter.

Tips

Bilferie i Tyskland

I Tyskland er det tett mellom severdigheter og gode opplevelser. Blir bilen med på ferie, får dere friheten til å reise dit dere vil og oppleve flere steder på én og samme reise. Her har vi samlet våre beste tips til bilferie i Tyskland.

Prisinformasjon

Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. Billettprisen vil derfor variere, og noen seilinger har få eller ingen billetter til annonsert pris.

Pass og legitimasjon

Alle gjester må medbringe gyldig legitimasjon. Les mer om gyldig legitimasjon til Tyskland her.

Aldersgrenser

Transport: 16 år
Hotellpakker: 18 år
2-døgns cruise: 20 år

Oppmøtetid på terminalen

Gjester med bil: 2 timer før avgang.
Gjester uten bil: senest 1 time før avgang.

Våre reisemål i Tyskland