Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bilferie i Europa Oslo–Kiel

Den behageligste veien til Europa.

Bilferie

Bilpakke til Tyskland

Start bilferien i Europa på den behageligste måten med Color Magic eller Color Fantasy. Her starter opplevelsen allerede om bord, hvor du kan nyte deilig mat og drikke, se show av internasjonal klasse, senke skuldrene i spa-avdelingen, og ikke minst sove i komfortable lugarer så du våkner uthvilt før du tar fatt på din bilferie i Europa. Bestill bilpakke til Tyskland i dag – de beste billettene går først!

Kun avreise fra Norge

Fra og med 27. august seiler vi kun med gjester som går om bord i Oslo, vi har ingen påstigende gjester i Kiel. Les mer her

 • Overfart for personer + bil

  Priseksempelet gjelder per person med bil Oslo-Kiel én vei når 4 personer deler en 3-stjerners innvendig lugar.

  Fra 1 550,- per person når 2 reiser sammen.

  Begrenset antall plasser. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

  Inkl. personbil
  Én vei Fra 950,- per person Bestill

Gratis oppgradering til FLEX-billett

Alle som innen 1. oktober bestiller en ny båtreise med avreise i 2021 får full frihet til å endre denne gebyrfritt frem til avreise. Husk å oppgradere til FLEX-billett når du bestiller.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Trygg reise

Din trygghet er viktig for oss! Vi har innført en rekke smittevernstiltak om bord og på våre terminaler. Skipene og tilbudene vil derfor oppleves litt annerledes enn du er vant til når du kommer om bord.

Det som ikke har endret seg er at vi vil gjøre vårt aller beste for at du kan nyte en avslappende, god og trygg opplevelse hos oss. Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene om smittevern og endret tilbud om bord på våre skip.

Color Line er det første selskapet i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern.

Oppmøtetid

Gjester med bil: 2 timer før avgang.
Gjester uten bil: senest 1 time før avgang.

Aldersgrense

Transport: 16 år
Hotellpakker: 18 år
2-døgns cruise: 20 år

Pass og legitimasjon

Alle gjester må medbringe gyldig legitimasjon.

Om bord

Opplev skipene

Om bord kan du handle i taxfree-butikkene, nyte god mat og drikke i hele tolv restauranter og barer, trene eller unne deg en behandling på Color Spa & Fitness Center, se show av internasjonal klasse, slappe av på lugaren eller bare nyte utsikten på dekk. Det er også flere aktiviteter for barn og ungdom om bord.

Overnatting i Tyskland

Uansett hvor lysten tar deg og ditt reisefølge, med utgangspunkt i Kiel, ligger Tyskland for dine føtter.

Prisinformasjon

Våre priser er dynamiske og styres av etterspørsel og kapasitet. Billettprisen vil derfor variere, og noen seilinger har få eller ingen billetter til annonsert pris.

Våre reisemål i Tyskland