Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Aalborg

Reisetips

Dette kan du oppleve i Aalborg

Aalborg er rik på innhold, enten du reiser med kjæresten, vennegjengen eller familien. Her har vi samlet tips om restauranter, shopping, aktiviteter og attraksjoner i Aalborg.

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er Aalborgs mest populære attraksjon med over 1 500 dyr fra hele verden. Dette er også verdens første øko-sertifiserte dyrehage.

Nord-Europas største karneval

Aalborg arrangerer Nord-Europas største karneval i perioden 19.–25. mai. Dette medfører liv og røre i bygatene hele døgnet. I forbindelse med arrangementet vil det være noen omkjøringsruter i sentrum.

 

Musikkens Hus

Musikkens Hus byr på en rekke forskjellige musikalske og kulturelle aktiviteter.

Matopplevelser i Aalborg

Nordjyllands gastronomiske hovedstad byr på en mengde restauranter og spisesteder. Vi tipser deg om hvor du bør gå for å få de beste matopplevelsene.

Shopping i Aalborg

I Aalborg finner du et stort utvalg av butikker. Her er lange gågater og smale brosteinsgater med butikker som frister med alt fra dansk design til internasjonal mote.

Kunst og kultur i Aalborg

Aalborg er en mangfoldig by, også når det gjelder kunst og kultur. Med byens nye storstue, Musikkens Hus, kan man nå oppleve populære danske artister og internasjonale stjerner.

Familieferie i Aalborg

Aalborg har selvfølgelig også morsomme og spennende tilbud til familiens yngste. Her har vi samlet aktiviteter som passer for hele familien.

Inspirasjon

Reisetips Aalborg