Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Billund

Billund – LEGO-klossens hjemby

I region Midtjylland ligger den lille byen Billund, kjent for å huse en av Danmarks største attraksjoner - fornøyelsesparken LEGOLAND. Her er også unike LEGO House, opplevelsessenteret Lalandia med Skandinavias største badeland, og ca. 30 km unna ligger Givskud Zoo-løveparken, hvor du kan oppleve eksotiske dyr fra hele verden.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bestill

Båtreise og hotell i Billund

Billund

Opplev Billund

Bor du i Billund har du gangavstand til fornøyelsesparken LEGOLAND, LEGO House og opplevelsessenteret Lalandia. Givskud Zoo –Løveparken ligger ca. 30 km unna. Ta en tur i de maleriske omgivelsene rundt byen og opplev kirker fra 500-700 tallet, besøk Kongernes Jelling og få mer kunnskap om vikingenes historie.

Besøk Kongernes Jelling

Maktsenteret Kongernes Jelling ble bygget for å imponere alt og alle. Et område på størrelse med 20 fotballbaner ble forskanset av et 4 meter høyt gjerde, bestående av eikepåler. Her kan du oppleve hvordan kongemakten holdt sitt grep om Danmark, og få et godt innblikk i Danmarks historie. 

LEGOLAND® – opplev Danmarks mest populære feriemål!

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

Her er det hygge, fart og moro for hele familien, enten favoritten er pirater, ville vesten eller berg-og-dal-baner.

ÅRETS NYHET! Danske Peppa Gris flytter inn i Legoland
Det 1500 kvadratmeter nye området er dedikert til Peppa Gris, eller Gurli Gris som hun heter på dansk. Det er i Duplo-form at Peppa, Georg, Pappa Gris og alle de andre figurene flytter inn til et flunkende nytt område i parken.

 

Opplevelsessenteret Lalandia

Her kan du oppleve Skandinavias største vannland, Aquadome, elleville rutsjebaner og bølgebasseng. Test ut Padlebanen og ta turen innom kreativt verksted og Monky Tonky Land. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Ikke gå glipp av Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen!

Givskud Zoo

I Givskud Zoo, av mange kjent som løveparken, kan dere beskue all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. Opplev noen av verdens mest spennende dyrearter. Den populære parken ligger en kort kjøretur unna Billund.

LEGO® House

LEGO® House er Billunds populære, store innendørs attraksjon. Her møter du millioner av LEGO klosser og massevis av lekemuligheter. Programmér roboter i Robo Lab. Lag din egen film i Story Lab. Bygg fantasifulle fisker og se dem komme til live i det digitale akvariet.

Dette og mye mer møter deg i det fantastiske, 12 000 kvadratmeter store opplevelsessenteret.

WOW PARK Billund

WOW PARK er en unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud som garantert vil vekke minner hos voksne, og skape mye glede hos familiens yngste.

Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og som utfordrer klatreferdighetene. WOW parken gir friluftslivet en ekstra dimensjon.

Prøv GIGANTEN, Skandinavias høyeste frittfalls-rutsjetårn med tre elleville rutsjebaner.