Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

LEGO® House Lek og læring for hele familien

Gøy hele året

LEGO® House

LEGO® House er Billunds populære, store innendørs attraksjon. Her møter du millioner av LEGO klosser og massevis av lekemuligheter. Programmér roboter i Robo Lab. Lag din egen film i Story Lab. Bygg fantasifulle fisker og se dem komme til live i det digitale akvariet. Dette og mye mer møter deg i det fantastiske, 12 000 m2 store opplevelsessenteret.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

LEGO House byr på kreative opplevelser både med og uten billett. Med billett får du adgang til de seks opplevelsessonene. Uten billett kan du besøke LEGO Square, lekeplassene på de i alt 9 takterrassene, gå på oppdagelsesferd i LEGO Store og nyte velsmakende matopplevelser, krydret med LEGO moro, i husets restauranter.

Med billett

Få tilgang til disse opplevelsene

Med billett og armbånd får du adgang til alle opplevelser i LEGO House! Her kan du starte turen oppover Epic Stairs – trappen ved Tree of Creativity. Ta deretter veien innom Masterpiece Gallery, og få inspirasjon til uendelige byggeprosjekter!

Bestill billetter til LEGO House

Billetter til LEGO House kan bestilles her: LEGO House

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Fire opplevelsessoner

Fortsett videre til de fargekodede opplevelsessonene, hvor barn i alle aldre kan oppleve og utforske læring gjennom lek.

Rød Zone:

Se for deg et mektig fossefall laget av LEGO® klosser. Hva vil du bygge? I Rød Zone kobles kreativitet, lek og fantasi sammen. Skap et unikt mesterverk, eller løs krevende utfordringer sammen med de greie lekeagentene. Jeg lover at du ikke kommer til å slippe opp for LEGO klosser. Det er bare å bygge i vei.

Blå Zone:

Sett i gang birøkter-roboten din, og pass på at biene har alt de trenger for å lage honning. Eller bygg en racerbil, og kjør om kapp med familien din – hvem av dere krysser målstreken først? Du kan også være byarkitekt for en dag og styre en interaktiv storby. I Blå Zone stimuleres både leken og logikken. 

Grønn Zone:

Og action! Vil du spille helten i din egen film? Da bør du stikke innom Grønn Zone for å filme årets kinosuksess. Du kan også utforske våre LEGO® verdener og oppdage skjulte historier. Eller hva med å bygge din egen, unike LEGO minifigur og la den pryde forsiden av et magasin?

Gul Zone:

Kan en fisk ha armer? Eller hjul? I Gul Zone er det du som bestemmer. Bygg et LEGO® havdyr fritt etter fantasien, og slipp det løs i akvariet. Eller bygg en LEGO blomst og plant den på engen. Du kan også designe et klossete insekt og la det danse gjennom jungelen. Det er opp til deg og fantasien din.

Klar for flere opplevelser?

Hvis du ennå ikke er mett på opplevelser, kan du avslutte dagen i History Collection, hvor du får hele LEGO historien presentert på en original og spennende måte.