Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kolding Hotel Apartments

Båtreise + overnatting

Finn pris og bestill Kolding Hotel Apartments

Kolding Hotel Apartments ligger i sentrum av byen Kolding, i Sydjylland. Her kan du nyte feriesenterets fasiliteter og naturskjønne områder, og samtidig være i gangavstand fra yrende byliv.

Spesialtilbud

2 netter i 4-personers leilighet

Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for 2 personer og personbil samt 2 netter i 4-personers leilighet. Billetter til badeland er inkludert i prisen. Begrenset kapasitet på utvalgte avganger.

Frapris når 4 reiser sammen:
Ikke-medlem: 1 210,- per person
Color Club: 1 160,- per person

Pakken/reisen må betales i sin helhet ved bestilling.

På feriesenter Kolding Hotel Apartments er sengetøy/håndklær (oppredde senger), såper, strømforbruk og sluttrengjøring inkludert. Du betaler kun tillegg for barneseng, barnestol og hund. Se prisene her.

Meld deg inn i Color Club

Ikke-medlem

Fra 1 560,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 1 460,-

per person

Bestill
LEGOLAND®-pakke

1 natt 4-8 personers leilighet og 2 dager i LEGOLAND®

Priseksempelet inkluderer båtreise med bil tur/retur, 2 netter i leilighet og 2 dagers inngang til LEGOLAND®. Prisen forutsetter 4 personer i leiligheten.

Meld deg inn i Color Club

Ikke-medlem

Fra 2 650,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 2 600,-

per person

Bestill
Overnatting og opplevelser

Om Kolding Hotel Apartments

+5
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Fra Hirtshals til Kolding

Kolding ligger ca. 2 timer og 40 min med bil fra terminalen.

Kort vei til LEGOLAND®

LEGOLAND® ligger kun 40 minutter unna med bil fra Kolding Hotel Apartments.

Natur og kultur

På Kolding Hotel Apartments har du flott natur med slottsøen rett utenfor døren og det er gangavstand til alle byens restauranter, butikker, museer m.m. 

Opplevelser

Idyllisk turområde rett utenfor døren og store grønne plener som innbyr til lek. Rett i nærheten ligger det et badeland med syv ulike basseng, og et treningssenter med spa og wellness. Det er kort vei til LEGOLAND® og Givskud Zoo.

Leiligheter

Bo i moderne og komfortable leiligheter innredet med stilige designmøbler. På Kolding Hotel Apartments kan du bestille leilighet for 2, 4 eller 6 personer. Velg mellom sjø- eller gårdsutsikt. Alle leilighetene har eget kjøkken, oppholdsrom, bad og soverom.