Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Be Happy Pass – mer ferie for pengene!

Ta en dag eller to ekstra

Opplev mer med BE HAPPY PASS

Be Happy Pass er GRATIS og gir dere mange gode grunner til å bli en dag eller to ekstra! Med passet får du gode tilbud og rabatter på alt fra mat og drikke til en rekke spennende opplevelser. Passet er gratis og fås ved bestilling av opphold i LEGOLAND® Billund Resort gjennom Color Line.

Økolariet

Bli en grønn superhelt og redd jorden med Geo Grøn! Finn skjulte tegninger og løs mystiske gåter. Du får en ryggsekk med morsomme saker til DKK 65,–. Gratis med Be Happy Passet.

Geografisk have

Bli med og lek i den flotte hagen. Her kan du utforske grottene, bambusskogen og klappe på dyrene. Bli med og løs oppgaver så får du med deg et eget hagesett hjem.

Museumsgården Karensminde

Er du glad i dyr, og vil lære hvordan du passer hester, kuer, geiter, sauer og høner? Besøk museumsgården og få ditt eget dyresertifikat. Bookes senest dagen før ankomst.

Koldinghus

Det 750-år gamle slottet er verdt et besøk. Få en spennende startpakke for å lage ditt eget sverd og krone i verkstedet. Alt dette får du med ditt Be Happy Pass.