Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Be Happy Pass – mer ferie for pengene!

Ta en dag eller to ekstra

Opplev mer med BE HAPPY PASS

I årets Be Happy Pass er det samlet 18 attraksjoner for barn. Her får du klistremerker som kan settes inn i familiens Be Happy Pass når du besøker stedet. Dette gir mange gode grunner til å bli en dag eller to ekstra. Med Be Happy Passet får dere gode tilbud på flere av attraksjonene, og på enkelte av stedene gis det også små gaver til barna. Passet får du i resepsjonen på Resortets overnattingssteder.

 

LEGOLAND®

Her venter ville, fartsfylte og fantasifulle LEGO opplevelser! Prøv fornøyelsene i THE LEGO MOVIE ™. Opplev suset i Dragen og fly til værs i Flying Eagle.

LALANDIA

I dette opplevelsessenteret er Skandinavias største vannland, bowling, skøytehall, trampoliner og mange andre morsomme aktiviteter samlet under et tak.

Wow Park

Den kjempestore leke - og fornøyelsesparken, på størrelse med 40 fotballbaner, byr på eventyrlige opplevelser, blant annet årets nyhet, GIGANTEN, et frittfall-rutsjetårn på 25 meter.

Givskud Zoo

Her kan du møte ville dyr i zoo og på safari. Både løver, giraffer, elefanter og pingviner og ikke minst - fortidens dinosaurer. Her er også dyr man kan klappe, og gode lekeplasser.

Økolariet

Bli en grønn superhelt med Geo Grøn. Finn skjulte tegninger, løs mystiske gåter og få en gratis ryggsekk med morsomt innhold ved å vise Be Happy Passet!

Gorilla Parks

Her er det duket for klatring og moro for hele familien. Starthøyden er 1,5 meter, deretter blir det villere og villere. Gratis T-skjorte til barn under 12 år med Be Happy Passet.

Nicolai for barn

«1300 m» med lek og kreativitet venter på hele familien. Her kan dere klatre, male, sage, lime, kle dere ut og mye, mye mer. Med Be Happy Passet får dere en «krea-pose» med hjem.

Bridgewalking – Middelfart/Fredericia

Gå i 60 meters høyde over vannflaten på den gamle Lillebælts bro og nyt utsikten. Kanskje får du øye på en flokk niser eller sel? NB! Deltagere må være minst 140 cm. Etter turen får du en T-skjorte.

Skærup Zoo

Her kommer dere tett på lekne aper og små søte dyrevalper som du kanskje vil fore? I tillegg kan dere oppleve farlige rovdyr. Mer enn 100 dyrearter finner du her.

Be Happy Pass

Flere opplevelser

RACESYD

Ønsker du fart og spenning? Da bør du ta turen innom RaceSyd, som har en bane som er spesialdesignet til barn. Kjør race mot søsken eller andre deltagere. Alle får medalje etter endt tur.  

SLOTSØBADET

Prøv deg som livredder en dag i Slottsøbadet. Lek over og under vann, og lær hvordan du kan redde liv og hva som skal til for å bade trygt. Vis Be Happy Passet så deltar du gratis.

CHRISTIANSFELD

Et stort mysterium venter i Honningkakebyen. Byens bakere har alltid bakt honningkaker, men nå har noen glemt oppskriften. Løs gåten og få et honningkake-sett med Be happy Passet.

NATURPARK LILLEBÆLT

Fang krabber og ta vare på naturen! Her er det nemlig alt for mange krabber, og det trengs hjelp fra hele familien til å fange dem.

MARK

Hjelp bonden med å fore dyrene på gården. Bli med ham på en runde og sørg for at både sauene, geitene og kaninene får mat og vann.

KONGERNES JELLING

Lek deg inn i Vikingenes verden. Her får dere et unikt innblikk i de mektige Vikingkongenes storslåtte monumenter som de fikk bygget, for virkelig å få vist seg frem.

Koldinghus

Gå i de kongelige spor i det gamle kongeslottet. Her kan du leke deg inn i en spennende historie. Løs oppgaven og få en gave som takk for din tapre innsats.

Geografisk Have

Den store hagen er et paradis for barn. Her er grotter, lekeplasser, bambusskog, lekeplasser og ikke minst – dyr som både kan klappes og koses med.