Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND Billund Resort

Kort vei mellom attraksjonene

Den populære fornøyelsesparken LEGOLAND må selvsagt oppleves, men LEGOLAND Billund Resort har utrolig mye mer å by på.

LEGOLAND® – opplev Danmarks mest populære feriemål!

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

Her er det hygge, fart og moro for hele familien, enten favoritten er pirater, ville vesten eller berg-og-dal-baner.

Årets nyhet i 2021 er THE LEGO® MOVIE™ World. Det er en unik verden på hele 5 000 m2, bestående av tre ulike fornøyelser, tilpasset forskjellige aldersgrupper.

Lalandia Billund Resort

Lalandia® Feriehus er blant Danmarks aller mest populære ferieboliger. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Ikke gå glipp av nyheten Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen!

Givskud Zoo

I Givskud Zoo kan dere beskue all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. I fjor fylte dyreparken 50 år og feiret jubileet med Europas største anlegg til brillebjørner.

Til og med uke 42 kan dere også få med dere utstillingen "Tilbake til istiden", 12 000 m2 med spennende opplevelser for hele familien. Her kan dere kan lære hvordan perioden formet det danske landskapet og ikke minst se modeller av mammuter og andre kjemper fra denne perioden.

WOW PARK Billund

Våren 2020 åpnet WOW PARK – en unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud som garantert vil vekke minner hos voksne og skape mye glede hos familiens yngste.

Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og som utfordrer klatreferdighetene. Wow parken gir friluftslivet en ekstra dimensjon.

LEGO® House

er Billunds populære, store innendørs attraksjon. Her møter du millioner av LEGO klosser og massevis av lekemuligheter. Dette er den ultimate LEGO opplevelsen for LEGO fans i alle aldre!

Flere grunner til å feriere i Sydjylland

Vil du besøke klatreparken Gorilla Park, dra på hvalsafari eller lære deg Stand Up Paddle-surfing? Sydjylland byr på vakker natur, kunst og kultur samt et spekter av spennende aktiviteter og historie. Sjekk våre reisetips!

Åpningstider i LEGOLAND

Sjekk åpningstidene i LEGOLAND før du bestiller reisen.

Be Happy Pass

Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

Planlegg reisen

Her finner du informasjon om kjøreavstander og nyttige sparetips.