Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i LEGOLAND® Billund Resort

Den populære fornøyelsesparken LEGOLAND må selvsagt oppleves med sine 55 attraksjoner, men det er ikke alt. LEGOLAND® Billund Resort har mye mer å by på.

 • LEGOLAND®

  Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

 • NYHET! LEGO® House

  Her får LEGO fans i alle aldre den ultimate LEGO-opplevelsen året rundt!

 • Lalandia®

  Lalandia® er et enormt opplevelsessenter. Her finner du det tropiske vannlandet Lalandia® Aquadome med vannsklier i alle størrelser, arkader med spennende butikker og spisesteder, bowlingbaner, idrettshall, Monky Tonky Land for de minste og Winter World med akebakke, skøytebane og skibane.

 • GIVSKUD ZOO

  GIVSKUD ZOO - Løveparken, ligger en kort kjøretur fra Billund. Dra på spennende safari i egen bil og opplev spennende og eksotiske dyr på nært hold. PS. Inngangsbillettene kan du kjøpe samtidig som du bestiller reisen hos Color Line.

 • Flere grunner til å feriere i Sydjylland

  Vil du besøke klatreparken Gorilla Park, dra på hvalsafari eller lære deg Stand Up Paddle-surfing? Sydjylland byr på vakker natur, kunst og kultur samt et spekter av spennende aktiviteter og historie. Sjekk våre reisetips!