Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i LEGOLAND® Billund Resort

LEGOLAND Billund Resort

Kort vei mellom attraksjonene

Den populære fornøyelsesparken LEGOLAND må selvsagt oppleves, men LEGOLAND Billund Resort har utrolig mye mer å by på.

LEGOLAND® – opplev Danmarks mest populære feriemål!

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

Her er det hygge, fart og moro for hele familien, enten favoritten er pirater, ville vesten eller berg-og-dal-baner.

ÅRETS NYHET! Danske Peppa Gris flytter inn i Legoland
Det 1500 kvadratmeter nye området er dedikert til Peppa Gris, eller Gurli Gris som hun heter på dansk. Det er i Duplo-form at Peppa, Georg, Pappa Gris og alle de andre figurene flytter inn til et flunkende nytt område i parken.

 

Opplevelsessenteret Lalandia

Her kan du oppleve Skandinavias største vannland, Aquadome, elleville rutsjebaner og bølgebasseng. Test ut Padlebanen og ta turen innom kreativt verksted og Monky Tonky Land. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Ikke gå glipp av Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen!

Givskud Zoo

I Givskud Zoo, av mange kjent som løveparken, kan dere beskue all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. Opplev noen av verdens mest spennende dyrearter. Den populære parken ligger en kort kjøretur unna Billund.

WOW PARK Billund

WOW PARK er en unik skogspark med leke- og aktivitetstilbud som garantert vil vekke minner hos voksne, og skape mye glede hos familiens yngste.

Her er det hytter i tretoppene, rutsjebaner fra toppen av trærne, enorme nett som er spent mellom trestammene og som utfordrer klatreferdighetene. WOW parken gir friluftslivet en ekstra dimensjon.

Prøv GIGANTEN, Skandinavias høyeste frittfalls-rutsjetårn med tre elleville rutsjebaner.

LEGO® House

er Billunds populære, store innendørs attraksjon. Her møter du millioner av LEGO klosser og massevis av lekemuligheter. Dette er den ultimate LEGO opplevelsen for LEGO fans i alle aldre!

Åpningstider i LEGOLAND

Sjekk åpningstidene i LEGOLAND før du bestiller reisen.

Be Happy Pass

Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.

Planlegg reisen

Her finner du informasjon om kjøreavstander og nyttige sparetips.