Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Hvordan velge riktig lugar på Cruise?

Her er våre beste tips. 

Om bord på Color Magic og Color Fantasy finner du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar. 

– For mange er lugaren det viktigste med hele reisen, sier Lene Arnli, husøkonom på Color Magic. 

Å trekke seg rolig tilbake etter alle opplevelsene om bord, og få være helt for seg selv i noen timer, er noe av det gjestene setter mest pris på, ifølge Lene. 

– Noen forlater nesten ikke lugaren i det hele tatt i løpet av oppholdet. Det tar vi som et kompliment, og et bevis på at folk trives! sier hun.

Vi møter husøkonomen i en 5-stjerners-lugar på dekk 11. Friske blomster står på bordet og en myk veloursofa innbyr til å synke ned i. 

– I denne suiten får du det lille ekstra, og kan virkelig kose deg. La tankene vandre og nyt synet av havet fra det store vinduskarnappet, og kjenn roen senke seg. Er du heldig får du med deg en vakker solnedgang også!   

I jobben som husøkonom har hun ansvar for alt renhold på skipet. Sammen med staben sørger hun for at alle de 1016 lugarene skinner hver eneste gang en ny gjest sjekker inn. Myke håndklær og nystrøket sengetøy ligger på plass, og alle flater er rene og ryddige. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Gjestene booker etter anledning

Personlig liker Lene alle lugarene om bord, hver på sin måte. Husøkonomen har inntrykk av at mange av gjestene booker etter anledning. 

– Er du ute etter mest mulig komfort, passer det fint med god plass og havutsikt. Det får du i alle våre 5-stjernes suiter.

I tillegg følger det med mange andre fordeler. At minibaren er inkludert i prisen er ikke alle klar over. 

– Bare forsyn deg med gratis sjokolade, snacks og forfriskninger. På hjemturen blir hele minibaren fylt opp igjen også, og det gir litt luksusfølelse! 

Lenes beste tips til alle som booker 5-stjerners suiter er å huske å bestille et fruktfat fritt levert til lugaren.

– Unn deg litt ekstra når du på tur, særlig når det er inkludert i billetten! 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Gå om bord 2 timer før alle andre

Hun forklarer at alle som har booket 5-stjerners lugarer blir tatt imot som ekte VIP-gjester. Gratis internett under hele seilingen og fri adgang til Color Spa & Fitness Center er det mange som liker å benytte seg av. En deilig VIP-frokost i Observation Club på dekk 15 er også blant fordelene som er inkludert.

Men luksusfølelsen starter allerede før avreise. Tidlig innsjekk betyr at du unngår køen i avgangshallen.

– Å gå om bord 2 timer før alle andre (kl. 11.00) er det mange som setter pris på, sier Lene, og forklarer at prioritert innsjekk skjer via VIP-loungen i Cosmopolitan/Manhattan Bar.

I loungen nyter du gratis forfriskninger før du tar heisen opp til et av de øverste dekkene forut på skipet. Suitene ligger i en egen korridor med adgang kun for dere som har booket 5-stjerners lugarer og rederlugarene. 

VIP-LOUNGE: Stilfulle Cosmopolitan/Manhattan Bar serverer gratis forfriskninger før avgang til alle gjester som har booket 5-stjerners lugarer eller rederlugar.

Får gjestene til å føle seg velkommen

Esmeralda fra Portugal er en av dem som sørger for at gjestene kan låse seg inn i skinnende rene lugarer hver eneste dag. Hun har jobbet i Color Line i 31 år, og har ansvar for renholdet på 5-stjerners suitene på dekk 11. 

–  Etter 12 år på Color Magic har jeg blitt kjent med mange gjester, og det synes jeg er veldig hyggelig.

Ved innsjekk står hun og kollegene alltid utenfor heisen for å hilse på de nye reisende som kommer. 

– Det viktigste for meg er at gjestene føler seg velkommen. Derfor gjør jeg mitt aller beste hver dag, og bruker gjerne litt ekstra tid på renholdet. Jeg liker å være grundig, og vil ikke ha noen klager, sier hun og smiler.  

SKINNENDE REN LUGAR: – Jeg er veldig glad i jobben min, og liker å være nøye, sier Esmeralda fra Portugal i en av suitene på Color Magic. Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Hvilken lugar skal du velge?

På Color Line Cruises velger du mellom 3 hovedkategorier av lugarer. Samtlige har lyse og fine bad og holder høy standard. De er perfekte for deg som vil reise komfortabelt. Alle de 3- 4- eller 5-stjerners lugarene er plassert over bildekk, enten forut, midtskips eller akter. 

Reiser dere flere sammen kan en connecting lugar være midt i blinken. Da får dere en åpen dør mellom to lugarer, som gjør det mulig å ha tett kontakt under reisen. Denne løsningen er veldig populær blant familier og venner på tur.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

3-stjerners lugarer

3-stjerners lugarer er det flest av om bord. De finnes i flere kategorier. Ønsker du det rimeligste alternativet velger du en innvendig lugar uten vindu. Er du ute etter havutsikt eller en lugar med innvendig utsikt til promenaden koster det litt mer. 

Alle våre 3-stjerners lugarer har enten dobbeltseng, enkeltsenger eller køyeseng. Booker du en 3-stjerners lugar er ikke frokost inkludert i prisen, men du kan bestille frokostbuffet på forhånd eller mens du er om bord. Det er også mulig å spise frokost i vår døgnåpne Promenade Café/Oriental Café.  

På dekk 8, ligger de rullestolvennlige lugarene. Her er det plass til ledsager, samt at det er tillatt med førerhund. Du bestiller per telefon, og velger mellom nydelig havutsikt eller promenadeutsikt.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

4-stjerners lugarer

Ønsker du litt større plass kan en 14 kvm stor 4-stjerners Color Class lugar være noe for deg. Du velger mellom havutsikt eller utsikt til den innvendige handlegaten ombord. En gratis velfylt minibar er inkludert i prisen og tilgang til internett får du også med på kjøpet.

Lugarene har plass til inntil 4 personer, men vi anbefaler maks 2 voksne på lugaren. Den har en dobbeltseng og en stol som kan res opp. Reiser dere 4 personer får dere en lugar som i tillegg har en nedfellbar seng i taket. 

Frokosten er inkludert i prisen tur/retur når du booker 4-stjerners Color Class lugar. Den spiser du i Restaurant Oceanic à la Carte som ligger akter i skipet. Her er det god plass, og ved lekre oppdekkede bord nyter gjestene en fantastisk utsikt og en deilig frokost samtidig som dere ser innseilingen til Oslo eller Kiel. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

5-stjerners lugarer

Er du ute etter enda mer komfort enn i en 4-stjerners lugar kan våre eksklusive Color Suites være aktuelle for deg. Disse 5-stjerners suitene ligger helt i front og utsikten utover havet er fantastisk. Her er det hele 24,5 kvm å boltre seg på, og en egen sofagruppe og friske blomster på bordet gjør det innbydende å tilbringer litt tid på lugaren. Nyt forfriskninger fra en gratis velfylt minibar som også blir fylt opp igjen på hjemturen. Et stort vinduskarnapp har god plass til to, og både internett og tilgang til Color Spa & Fitness Center er inkludert i prisen. 

Lugarene ligger uforstyrret til i en egen korridor. Du benytter nøkkelkortet ditt for å få adgang til området med 5-stjerners lugarer.

Frokosten nyter du i et flott og intimt lokale med storslagen utsikt i Observation Club, forut på dekk 15. 

Luksusfølelsen starter allerede før ombordstigning ved at du unngår kø og får tidlig innsjekk via VIP-loungen i Cosmopolitan/Manhattan Bar fra kl. 1100. Et fruktfat kan bestilles fritt fra resepsjonen om bord før kl. 1500.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Rederlugarer med havutsikt

Våre 5-stjerners rederlugarer er de flotteste og mest luksuriøse av alle, og ligger helt i front av skipet. Med spektakulær utsikt forover kan du følge med på innseilingen til Kiel og Oslo på samme måte som kapteinen. 

Her får du hele 35 kvm å boltre deg på, og et eget separat soverom og oppholdsrom med sittegruppe. Gratis tilgang til internett og en velfylt minibar følger også med på listen over fordeler hvis du booker denne. 

På tilsvarende måte som 5-stjerners suitene ligger lugarene uforstyrret til i en egen korridor hvor du benytter nøkkelkortet for å få adgang. Du får prioritert tidlig innsjekk og gratis adgang til Color Spa & Fitness Center. Frokosten nyter du i Observation Club, forut på dekk 15. 

VIP-loungen er tilgjengelig med gratis forfriskninger i Cosmopolitan/Manhattan Bar fra kl. 1100 før avgang fra Oslo. Et fruktfat kan bestilles fritt fra resepsjonen om bord før kl. 1500.

Stor lugaroversikt

Vi har laget en oversiktlig liste over alle lugarene hvor du finner enda mer informasjon om de ulike alternativene. Finn en lugar som passer perfekt for deg her: Stor lugaroversikt.

Velkommen om bord!