Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Førjulstid i Aarhus

Julemarkeder og julegater

Herlig dansk julestemning i Aarhus

Lange koselige gågater, spennende nisjebutikker og flotte julepyntete varehus, en mengde julemarkeder og et vell av restauranter med fristende menyer. Dette er noe av det du kan glede deg til i Aarhusregionen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Jul i Den Gamle By

Fra 18. november 2023 til 1. januar 2024 kan man ta turen inn i Den Gamle By, som oser av julestemning, med lysende lanterner og vakker julepynt. Her kan man nyte varme «æbleskiver», eller munker som vi kaller det, og få kunnskap om danske juletradisjoner og julefeiring gjennom mer enn 400 år.

Les mer om Jul i Den Gamle By på Visit Aarhus sine sider

Opplev julen i Tivoli Friheden

18. november forvandles parken til et eventyrlig juleland, med glitrende julelys og julekuler overalt. Du kommer hurtig i julestemning når du går gjennom den 70 meter lange tunnelen som har mer enn femtitusen funklende julelys. Julelandet er åpent utvalgte dager. Sjekk åpningstider på Visit Aarhus sine sider.

Les mer om julen i Tivoli Friheden på Visit Aarhus sine sider

Flere juleopplevelser

Julestemning en kort kjøretur unna

Viborg – Årets Juleby 2023

Det store lokale engasjementet har bidratt til at byen ble kåret til Årest Juleby 2023 i Danmark. De gamle idylliske gatene oser av julestemning. Her ligger spesialbutikkene på rekke og rad, med et flott utvalg av blant annet julegaver. Les om juleopplevelser og -aktiviteter på byens egne nettsider.

Jul i Randers

Også i år er byens store juletre ent ved Rådhustorvet. Her kan du også oppleve de små julehyttene hvor du kan nyte deilige julespesialiteter. Ta turen innom julemarkedet på Østervold eller Randers Regnskov som også er pyntet til jul.

 

Jul på Djursland

Ebeltoft og Grenaa er de to største byene i Djursland. Besøk de små koselige julemarkedene og de hyggelige julegatene. Delta i en ekte herregårdsjul på Gammel Estrup, besøk Ree Park Safari eller Fregatten Jylland som holder juleåpent med mange aktiviteter. Les mer på Djurslands egne nettsider. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Båtreise og overnatting

Finn pris og bestill juleopplevelser i Danmark