Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Jul i Skagen

Uansett årstid er det en helt spesiell stemning i Skagen. Dette gjelder også ved juletider, når naturen er kledd i vinterklær og byen syder av julehøytid. Julegatene pyntes og de karakteristiske gule Skagenhusene forvandles til koselige julehus.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Jul i Saxilds Gaard på Anchers Hus

Kom i julestemning på Jul i Saxilds Gaard, når gårdens tre bygninger fylles med boder, julebakst, julemat, julemusikk og hyggelige aktiviteter for små og store.

Her kan du kjøpe deilige produkter fra museumsbutikken og lokale kunsthåndverkere. Saxilds bakeri sørger for julegodteri, og kjøkkenet serverer lunsjretter med sesongens herlige smaker. Når mørket senker seg, sprer julestemningen seg til hele gården når lysene i Anchers hus tennes.

Jul i Saxlids Gaard er åpent lørdag og søndag 9.–10. desember kl. 10-17. Arrangementet er gratis.

Aalbæk Julemarked

En kort kjøretur fra Skagen ligger Aalbæk Badehotel, og tradisjonen tro arrangeres Aalbæk Julemarked hvert år. Fredag til søndag mellom 10. november og 10. desember kan du oppleve et av Nordjyllands største utendørs julemarkeder.

Her syder det av julestemning med spennende boder og imponerende belysning. Du kan gjøre gode kjøp, men også senke skuldre, slukke tørsten og sulten. Julemarkedet inviterer til opplevelser for alle sanser.

Se program og åpningstider på aalbaek-julemarked.dk.

Julemarkedet i Aalbæk

Jul på Kystmuseet Skagen

Lørdag 25. november åpner Kystmuseet Skagen dørene til Jul i Den Gamle Mølle. Det blir massevis av julehygge med nisse, julegodteri og julemusikk. I aktivitetshuset er det julefilm og -historier for de minste. Få mer informasjon om Jul i Den Gamle Mølle på kystmuseet.dk. 

Lørdag 9. desember fra kl. 13.–15.00 kan du lage din egen julekrans i Kystmuseet Skagens juleverksted. Lone, museumets kreative medarbeider, hjelper til med ideér og tips. Du betaler kun for materialer til kransen. 

Julestemning på Color Hotel Skagen

På Color Hotel Skagen utstråler det juleglede fra fredag ​​10. november – både ute og inne. Kom i julehumør med et et juleopphold på flotte Color Hotel Skagen – Skagens eneste 4-stjerners hotell.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Selv om det er vinter, byr uteområdet på Color Hotel Skagen fortsatt på herlige spaopplevelser og innbyr til ren avslapning og velvære for både kropp og sjel. Utendørsbassenget er oppvarmet, og som gjest kan du fritt benytte både bassenget, boblebadet og den store badstuen.

På gårdsplassen er lysene og terrassevarmere på og du kan nyte vinterstemningen under et varmt teppe på den overbygde terrassen. Hold varmen med en kopp kakao, te eller kaffe.

I Restaurant Holger kan du nyte en spennende juleinspirert middag. Slapp av i baren eller salongen – her kan du kose deg med en god bok eller nyte det gode selskapet og kjenne på julestemningen.

Båtreise og overnatting

Finn pris og bestill juleopplevelser i Danmark