Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplev Danmark

Her finner du våre beste Danmarkstips.

LEGOLAND®, sykkelstier uten motbakker, flotte golfbaner, Fårup Sommerland, Djurs Sommerland, badeland og milevis med sandstrender gjør Danmark til det perfekte reisemålet. Her har vi samlet noen tips til opplevelser i Danmark.

LEGOLAND®

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom årtier. Attraksjonene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange.

Color Lines pakketurer til LEGOLAND® Billund Resort inkluderer 2 dager i LEGOLAND!

LEGO® House

I september 2017 åpnet dette unike opplevelsessenteret i den berømte klossens hjemby, Billund!  

Feriesenter

Bo komfortabelt og fyll dagene med opplevelser for store og små. Her finner du alt du trenger av aktiviteter og opplevelser i umiddelbar nærhet.

Fårup Sommerland

Kåret til Nordens beste sommerland! Liker du fart og moro, berg-og-dal-baner, vannsklier i alle størrelser og flotte klatremuligheter, finner du det her.

Djurs Sommerland

Ta familien med til Nordens største Sommerland! I Djurs Sommerland kan du oppleve hele 9 temaland, Danmarks største berg-og-dalbaner, badeland og over 60 morsomme attraksjoner for store og små. Parken ligger kun 45 minutter med bil fra Aarhus.

Byferie i Danmark

Opplev Danmarks sjarmerende gågater, nisjebutikker, shoppingsentre og et yrende kafé- og restaurantliv

Sykkelferie

Sykkelferie er en fin måte å feriere med barna på. Det er kort avstand mellom de gode opplevelsene i Danmark, og det er massevis å se og oppleve på veien.

Spill golf i Danmark

Gresset er grønnere, banene er større, våren starter tidligere og høsten varer lenger.

Kroferie

Small Danish Hotels består av et stort utvalg hyggelige kroer, herregårder og hotell spredt over hele Danmark. Noen av dem ligger i landlige og naturskjønne omgivelser, andre i sentrum av større byer som Aarhus og København.

Kun ferge til Danmark?