Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Julebord i Danmark

Nyt et ekte dansk julebord i Skagen eller Aalborg.

Dansk jul

Julebord i Skagen, Aalborg og Aarhus

Hva med å kombinere årets julebord med et hotellopphold i en av Danmarks mest populære byer? Bo godt og nyt et deilig dansk julebord etterfulgt av dans til levende musikk. På overfarten til og fra Danmark kan dere kose dere med julemat fra vår bugnende julebuffet og handle julegaver til taxfree-priser.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Skagen

Julebord i Skagen

Julestemningen i Skagen er helt spesiell. De gule skagenhusene er pyntet og butikkene frister med flotte julegaver, dansk design og spennende mote. På hotellet ønsker de ansatte julebordsgjestene hjertelig velkommen.

Aalborg

Julebord i Aalborg

Aalborg er ypperlig for gruppereise og julebordsopplevelser. Hotellene er sentralt plassert nær byens livlige gågater og på kvelden kan du nyte et dansk julebord og god stemning på hotellet.

Aarhus

Julebord i Aarhus

Danmarks nest største by er utrolig populær, ikke minst i førjulstiden. Vakre julegater, lekre butikker og flotte kulturtilbud. På Helnan Marselis Hotel kan du nyte et flott julebord.

Transport

Trenger du busstransport i Danmark? Vi hjelper deg gjerne. Ring oss i dag på 815 00 860.

Nyttig informasjon

Oppmøtetid, rutetider, endring av bestilling m.m.

Husk å bestille bord

Husk å sikre dere bord i buffetrestauranten på SuperSpeed. Ring oss i dag på 815 00 860.