Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Pressemelding

Color Fantasy seiler som normalt fra Oslo til Kiel på tirsdag

Etter tilfeller av omgangssyke blant gjester og ansatte på Color Fantasy på ruten mellom Oslo og Kiel, kansellerte Color Line skipets seilinger fra Oslo til Kiel på søndag og fra Kiel til Oslo for å gjennomføre grundige smittevernstiltak. Disse tiltakene er nå i ferd med å ferdigstilles, og skipet vil seile til oppsatt rute fra Oslo til Kiel på tirsdag.

I forbindelse med sykdomstilfellene har Color Line tatt en rekke ulike prøver for å identifisere årsaken. På mandag ettermiddag bekreftet disse prøvene at sykdomstilfellene var forårsaket av norovirus, som det er mye av i samfunnet på denne tiden av året.

- Etter å ha gjennomført omfattende tiltak for å vaske ned hele skipet og forsikre oss om at smitten er helt borte, informerer vi nå alle gjester om at Color Fantasy seiler som normalt i morgen, sier konserndirektør Thomas Gudbjerg.

Alle gjester vil bli minnet i forkant av reisen og om bord om viktigheten av god håndhygiene med vanlig håndvask, da bruk av håndsprit alene ikke hjelper mot virussmitte slik som norovirus.

For ytterligere informasjon:

·       Erik Brynhildsbakken, konserndirektør kommunikasjon og samfunnskontakt

·       Mob: +47 41 75 12 71