Color Line best i sikkerhetsrangering | Presse | Om oss | Color Line
Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Color Line best i europeisk sikkerhetsrangering

Torsdag 24.juli lanserte ADAC Safety Test of RoRo Passenger Ferries testresultater for 2014, og Color Line topper listen med cruiseskipet Color Magic. Den uavhengige sikkerhetstesten gjennomføres årlig av ADAC, Europas største automobilforbund i samarbeid med 17 andre partnere. Totalt 18 skip ble testet i år.

Testpanelet bak 2014 ADAC Ferry Test, begrunner topplasseringen til cruiseskipet Color Magic med at ”dette vedlikeholdte cruiseskipet inneholder førsteklasses sikkerhet, livredding og brannsikkerhet. Det var ett av få skip i testen som tilbyr passasjerene grundig sikkerhetsinformasjon, både i brosjyrer, ved innsjekk og om bord via PA systemet. Et godt trent mannskap demonstrerte en rask og profesjonell sikkerhetsøvelse med raske livredningsbåter.”

«Å bli kåret til Europas mest sikre ferge er en honnør til det sikkerhetsarbeidet Color Line gjør og er viktig ikke minst for å være attraktiv i det tyske reiselivsmarkedet»

Helge Otto Mathisen, Konserndirektør Kommunikasjon og Samfunnskontakt i Color Line

Om Color Magic og Color Fantasy
M/S Color Magic er søsterskipet til M/S Color Fantasy og ble satt inn i trafikk mellom Oslo og Kiel i 2007. Skipene er verdens største cruiseskip med bildekk. Color Fantasy ble bygget i 2004. Cruiseskipene går daglig mellom Oslo og Kiel, og har en kapasitet på 2 700 passasjerer. Color Fantasy ble testet i 2007, og vant testen den gang. Color Fantasy var ikke testet i år.

Kontaktinformasjon:
Helge Otto Mathisen, Konserndirektør Kommunikasjon og Samfunnskontakt
Mobil: +47 992 23 330
E-post: helge.otto.mathisen@colorline.no