Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Color Line mottok ShipPax Award 2011

SuperSpeed 1 har vært en stor suksess siden hun ble sjøsatt på linjen mellom Kristiansand og Hirtshals i 2008.

For å imøtekomme store etterspørselen, ble skipet bygget om i januar 2011 med Europas største pizzarestaurant akterut i skipet. Dette er en restaurant som går over to dekk og har totalt 474 sitteplasser.

Det var det innovative lekerommet i pizzarestauranten som imponerte ShipPax mest, og som er årsaken til at SuperSpeed har fått denne utmerkelsen. Lekerommet er bygget med vegger av glass, hvor den ene glassveggene er laget som en klatrevegg slik at foreldre kan følge med mens barna klatrer og leker.

«Vi er svært fornøyde med denne utmerkelsen som kom noe overraskende på oss under årets Ferry Shipping Conference ombord «Baltic Queen» underveis fra Stockholm til Tallin. Anerkjennelsen er likevel tidsriktig fordi den setter fokus på nye og innovative tilbud til barn og familier.»

Prosjektdirektør Jan Helge Pile i Color Line

ShipPax er et av Europas ledende fagtidsskrift innen cruise- og fergebransjen. ShipPax Award ble lansert i 1999 som et middel for å stimulere innovative løsninger, samt å fremme bemerkelsesverdige designdetaljer på nye ferger, RoRo- og cruiseskip