Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Color Line nok en gang Norges beste fergerederi

Color Line gikk nok en gang av med seieren som  «årets rederi med trafikk i og til Norge» under den norske reiselivsbransjens egen kåring, Grand Travel Awards.

Prisen deles ut hvert år. Kåringen foregår ved at en fagjury nominerer et antall bedrifter i ulike kategorier, som reisebyråansatte deretter tildeler karakter på en skala fra én til seks. Color Line tok seieren foran henholdsvis DFDS, Hurtigruten, Stena Line og Fjord Line.

«Det er en ære å motta prisen på vegne av alle ansatte i Color Line. De kommersielle forbedringene i selskapet fortsetter med uforminsket kraft. Vår fokus på utenlandsmarkedene er sterkt voksende, og vi satser nå for fullt for å få flere europeere til å besøke vårt lille land!»

Linjedirektør Frode Hansen

I de øvrige kategorier ble Choice Hotell Scandinavia kåret til årets hotellkjede, mens RCCL igjen ble årets cruiserederi. Widerøe ble kåret til beste innenriks flyselskap, mens Lufthansa og Thai Airways, vant prisen for henholdsvis beste flyselskap til Europa og beste flyselskap for interkontinentale reiser.

Christian Fredrik Grønli i Ving ble kåret til årets toppleder og Jan E. Rivelsrud i Rica fikk hederspris. I de andre spesialpriskategoriene ble Flytoget utropt til årets reiselivsprodukt, og det stedet folk helst vil jobbe hvis de skulle byttet arbeidsplass i reiselivsbransjen, er Choice.