Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Velferden på Color Magic

I travle førjulstider er det ikke alltid lett å fokusere på annet enn å komme frem til mål, nemlig julaften. Huset skal vaskes, kakene bakes, maten lages og ikke minst skal julepresanger kjøpes og pakkes. Julen er for mange en flott høytid som gir gode minner for livet. Det er imidlertid ikke alle som opplever julen på samme måte.

Ansatte om bord på Color Magic har, på tross av en hektisk julebordsesong, vist omsorg ovenfor de som ikke har det så bra i julen. De har samlet inn over 200 julepresanger som de har gitt til Fattighuset. I tillegg leverer de ytterligere julepresanger den 17. desember.

Dette har vært et kollektivt samarbeid mellom engasjerte Color Line ansatte. “Det er ikke mangel på initiativ og egeninnsats”, sier Helga Kollen, leder for Velferden om bord på Color Magic. Hun forteller videre at kokkene på Grand Buffet restauranten om bord, har alene donert egen driks som til sammen utgjør 10 000 kr. “Dette er beundringsverdig og ikke minst har det skapt en spesiell og god førjulsstemning om bord”, avslutter Helga.

I tillegg har Color Magic donert 4000 kr til Kirkens Bymisjon. Color line er glad for å kunne være med og spre litt juleglede til barn og voksne.