Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

50 øringer blir til store gaver på SuperSpeed

I disse dager er det ikke mye man får for en 50 øring. Det er stort sett mynter som blir liggende igjen i lommen og havner i vaskemaskinen. Slik er det ikke om bord på SuperSpeed1 mellom Kristiansand og Hirtshals. Her har alle en mulighet til å gjøre nytte av en 50-øring.

Med vedtaket om 50 øringens bortgang, iverksatte de ansatte om bord på skipet en innsamlingsaksjon hvor målet var å samle inn passasjerenes lommerusk. Etter bare noen måneder har en 50-øring blitt til hele 20 000 kr.

Passasjerene opplever dette som meget positivt tiltak og har mer en gjerne lagt igjen sine 50-øringer om bord. Når de oppdager at lommerusk kan føre til glede for andre som har det tungt, så havnet det også en og annen seddel i bøssa. Pengene som er samlet inn har gått til barneavdelingen på Sørlandets Sykehus. Dette ble mottatt med stor takk fra avdelingen.

«Takk for flott gave. Pengene skal ikke øremerkes barneposten, men barna på barneposten.»

Barnelege Kåre Danielsen

Color line er glad for at vi kan være med og gi latter og glede til barn som har en ellers tøff hverdag. Overrekkelsen ble markert på barneavdelingen på sykehuset. Captein Kid og klovnen Koko var også til stede og skapte liv og røre på avdelingen.
– Det ble en morsom og minnerik dag, sier Nina Moland Andersen, Markedssjef for Color Lines SuperSpeed1 og ansvarlig for overrekkelsen av gavesjekken.