Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

TanumStrand

Båtreise + Overnatting

Besøk Tanum Strand

Hotell på Bohuslänkysten, beliggende helt i strandkanten. Hotellet har nyoppusset badeanlegg og restaurant, ny spa-avdeling med utsikt over havet, og fantastiske uteområder.

 • Overnatting på TanumStrand

  Priseksempelet inkluderer båtreise tur/retur for personer og bil, én natt i dobbeltrom på TanumStrand med frokost.

  Color Club Fra 910,- per person inkludert bil Bestill
  Ordinær pris Fra 1 090,- per person Bestill

 • Overnatting i hytte

  Priseksempelet inkluderer båtreise tur/retur for personer og bil og tre netter i 4-personers hytte på TanumStrand. Frokost kan kjøpes på hotellet.

  Color Club fra 1 030,- per person Bestill
  Ordinær pris fra 1 330,- per person Bestill

Om hotellet

Fasiliteter på Tanum Strand

TanumStrand ligger rett ved vannkanten og i gangavstand fra Grebbestad sentrum, et koselig lite tettsted langs den svenske vestkysten.

+6
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Senteret har egen minigolfbane, restaurant med uteservering om sommeren, trimrom, store friluftsområder og ikke minst badeland med vannsklie.

Vi anbefaler å bestille halvpensjon og inngang til SPA. Dette kan du legge til under din bestilling av rom eller hytter.

Avstand fra Strømstad

41 km – ca. 40 minutter med bil fra terminalen.

Ferie med barn

I skolens ferier er det masse aktiviteter for barna på TanumStrand. Garantert morsomt for hele familien! 

Aktiviteter

Området byr på flotte naturopplevelser året rundt. Nærheten til havet gir mulighet for en rekke aktiviteter som krabbefiske, kajak, bading, stand up paddle m.m. Rett utenfor hotellet finner du også flere turstier.

Generelle fasiliteter

 • Restaurant
 • Bar
 • Turmuligheter
 • Alle som bor på hotellet (ikke hytter) har fri adgang til badeanlegget med unntak av i perioden: 19. juni – 13. august.
 • Solarium
 • Minigolf
 • Trimrom
 • Konferansefasiliteter

Svømmebasseng og vannsklie

Familieområdet "Stora Blå" med både innendørs og utendørs svømmebasseng. Innendørs. Her er det også en 25 meter lang vannsklie og boblebad. Oppvarmet plaskebasseng for de aller minste.

Her er det ingen aldersgrense, men barn under 15 år må være ifølge med voksne. 

Bassenget har åpent alle dager. 

SPA Horisont

SPA-behandlinger med fantastisk utsikt over havet og den svenske skjærgården. Her kan du bade, ta badstue eller bare slappe av i en av de flotte relax-områdene. Hotellet tilbyr også ulike ansikts- og kroppsbehandlinger. 

Overnatting

Hotellrom og hytter på Tanum Strand

Hotellrom

På Tanum Strand bor du alltid i nærheten av havet, og enkelte av rommene har havutsikt. Velg mellom enkeltrom og dobbeltrom, sistnevnte med mulighet for oppredning av ekstrasenger til barn.

Hytte for 4 personer

En trivelig hytte på 24m2 for inntil fire personer med åpen planløsning. Hytten har eget bad og kjøkkenfasiliteter. Sengetøy må medbringes eller du kan leie dette av senteret.

Hytte for 6 personer

En romslige variant som rommer opptil seks personer (maks 4 voksne). I tillegg er det plass til 1 spedbarn under 3 år. Alle hyttene har bad og kjøkken. Sengetøy må medbringes eller du kan leie dette av senteret.

Fakta

Nyttig informasjon

Avstand fra Strømstad

41 km – ca. 40 minutter med bil fra terminalen.

Innsjekk og utsjekk

Innsjekk fra klokken 1500 (ankomst etter klokken 1800 må meddeles hotellet). Utsjekk senest klokken 1100.

Hva er inkludert

Alle våre hotellpriser inkluderer båtreise og hotellovernatting m/frokost. Frokosten er inkludert for hotellets gjester, men ikke for hyttebeboere. Se hotellets hjemmeside for priser. Tillegg for bil. 

Rullestol

Kontakt oss på telefon 229 44 200 dersom du har behov for et rom/leilighet tilpasset rullestolbruker.

Tilleggsytelser

Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet kan ta betalt for tilleggsytelser. For oversikt over tilleggstjenester og informasjon, se hotellets egne nettsider eller kontakt oss på telefon 229 44 200.

Kontaktinformasjon

Hjemmeside 
www.tanumstrand.se

E-post
info@tanumstrand.se

Adresse
TanumStrand, 457 95 Grebbestad

Telefon
+ 46 525 191 00

GPS koordinater
N58° 40.3852', E011° 15.8004'