Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

TanumStrand SPA & resort

Båtreise + Overnatting

TanumStrand SPA & resort

Et hyggelig feriesenter som ligger helt i strandkanten ved Grebbestad på Bohuslänkysten. Feriesenteret har et stort bassengområde med vannsklie, restaurant i nordisk stil med open kitchen, spa-avdeling med flott havutsikt og fantastiske uteområder. Det er også et stort tilbud av utendørsaktiviteter.

Overnatting på TanumStrand

Priseksempelet inkluderer båtreise tur/retur for personer og bil, én natt i dobbeltrom på TanumStrand med frokost.

Meld deg inn i Color Club

Color Club

Fra 1 020,-

per person inkludert bil

Bestill

Ikke-medlem

Fra 1 210,-

per person

Bestill

Overnatting i hytte - 3 netter

Priseksempelet inkluderer båtreise tur/retur for personer og bil og tre netter i 4-personers hytte på TanumStrand. Frokost kan kjøpes på hotellet.

Meld deg inn i Color Club

Color Club

fra 380,-

per person

Bestill

Ikke-medlem

fra 475,-

per person

Bestill
Om feriesenteret

Fasiliteter på TanumStrand

TanumStrand ligger rett ved vannkanten og i gangavstand fra Grebbestad sentrum, et koselig lite tettsted langs den svenske vestkysten.

+7
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Senteret har egen minigolfbane, restaurant med uteservering om sommeren, trimrom, store friluftsområder og ikke minst badeland med vannsklie.

På TanumStrand er det flere ulike restauranter som alle tilbyr ulike konsepter og opplevelser av mat og drikke. Fra sjarmerende Sjöboden Udden ute på brygga, til buffeer eller 3-retters menyer fra kjøkkenet i Latitud 58°, som for øvrig er kjent for sin skalldyrsbuffet på fredager (NB! skalldyrsbuffet serveres ikke i perioden 15.6–15.8 og i julebordshelgene).

Avstand fra Strømstad

41 km – ca. 40 minutter med bil fra terminalen.

Ferie med barn

I skolens ferier er det masse aktiviteter for barna på TanumStrand. Her er det duket for morsomme opplevelser.

Aktiviteter

Området tilbyr flotte naturopplevelser året rundt. Nærheten til havet byr på en rekke aktiviteter som krabbefiske, kajakk, bading, stand up paddle m.m. Like ved hotellet er det flere turstier.

Generelle fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Spaanlegg med mulighet for spabehandlinger
  • Badeanlegget Stora Blå
  • Minigolf
  • Trimrom
  • Konferansefasiliteter
  • Turmuligheter

Svømmebasseng og vannsklie

Familieområdet "Stora Blå" med både innendørs og utendørs svømmebasseng. Innendørs er det også en 25 meter lang vannsklie, boblebad og et oppvarmet plaskebasseng for de aller minste.

Her er det ingen aldersgrense, men barn under 15 år må alltid være i følge med voksne.

Bassenget har åpent alle dager.

Alle som bor på hotellet eller i hotellhytte har fri adgang til badeanlegget Store Blå, unntatt i perioden fra svensk midtsommeraften til søndag i uke 32.

SPA Horisont

TanumStrand tilbyr SPA-behandlinger med fantastisk utsikt over Kosterhavet og den vakre skjærgården. Her kan du bade, ta badstue eller bare slappe av i en av de flotte relax-områdene. Det tilbys også ulike ansikts- og kroppsbehandlinger.

SPA Horisont har 16 års aldersgrense.

Overnatting

Hotellrom og hytter på TanumStrand

På TanumStrand bor du i sjøkanten, og mange av rommene har havutsikt, balkong eller terrasse. Velg mellom ulike typer dobbeltrom, juniorsuiter, suiter og familierom.

Hotellrom

På TanumStrand bor du i sjøkanten, og mange av rommene har havutsikt, balkong eller terrasse. Velg mellom ulike typer dobbeltrom, juniorsuiter, suiter og familierom.

Hytter med selvhusholdning

På Tanumstrand kan du bestille koselige og sjønære hytter i flere størrelser. Du kan velge å bestille hytte med selvhusholdning; du tar med eget sengetøy, håndklær og annet husholdningsutstyr. Ingen måltider inngår i prisen.

Hotellhytte

Tanumstrand tilbyr også hotellhytter, hvor sengetøy, håndklær, noe husholdningsutstyr samt hotellfrokost inngår i prisen. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Fakta

Nyttig informasjon

Avstand fra Strømstad

41 km – ca. 35 minutter med bil fra terminalen.

Innsjekk og utsjekk

Innsjekk fra klokken 16.00 (ankomst etter klokken 18.00 må meddeles hotellet). Utsjekk senest klokken 11.00. For hytter klokken 10.00.

Hva er inkludert

Alle våre hotellpriser inkluderer båtreise og hotellovernatting m/frokost. Frokosten er inkludert for hotellets gjester, men ikke for hyttebeboere. Se hotellets hjemmeside for priser. Tillegg for bil. 

Rullestol

Kontakt oss på telefon 229 44 200 dersom du har behov for et rom/leilighet tilpasset rullestolbruker.

Tilleggsytelser

Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet kan ta betalt for tilleggsytelser. For oversikt over tilleggstjenester og informasjon, se hotellets egne nettsider eller kontakt oss på telefon 229 44 200.

Kontaktinformasjon

Hjemmeside 
tanumstrand.se
 

E-post
bokning@tanumstrand.se
 

Adresse
TanumStrand
457 95 Grebbestad

 

Telefon
+ 46 525 19000
 

GPS koordinater
N58° 40.3852', E011° 15.8004'