Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Oppskrift Grillpølser med søtpoteter og syltet løk/agurk

Grilloppskrift

Grillpølser med søtpoteter og syltet løk/agurk

Grillpølser er en klassiker på sommermenyen. Her finner du en oppskrift med spennende tilbehør.

4 PERSONER

Ingredienser
12 grillpølser
600 g søtpoteter
50 g sprøstekt løk

SYLTET LØK
2 spsk eddik
2 spsk vann
2 spsk sukker
2 rødløk i tynne båter

SYLTET AGURK
2 spsk eddik
2 spsk vann
2 spsk sukker
1 agurk i tynne strimler

Slik gjør du

1 Skjær søtpotetene i 1 cm tykke skiver og grill dem på jevn varme i ca. 7 min på hver side. Grill deretter pølsene på jevn varme i ca. 5 min på hver side. Hold poteter og pølser varme.

2 Kok opp eddik, vann og sukker i en liten gryte. Tilsett rødløken og kok alt i 2 min — eller til de er møre og lyserøde. Legg løken i en serveringsskål.

3 Deretter kokes neste omgang eddik, vann og sukker i en gryte. Rør inn agurkstrimlene i den kokende eddiklaken. Legg strimlene i en serverings-
skål og server

Taxfree-brosjyrer og tilbud

Her finner du aktuelle taxfree-brosjyrer og tilbud.