Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Oppskrift T-bone steak

Grilloppskrift

T-bone steak med stekte poteter

Sommer er grilltid! Her har du en lettvint oppskrift på hvordan du får den perfekte t-bone steaken.

3—4 PERSONER

Ingredienser:
Ca. 1 kg T-bone steak
Olivenolje
Salt og pepper
Kryddermiks

Slik gjør du:

1 Ta kjøttet ut av kjøleskapet halvannen time før grilling, dette gjør kjøttet enda saftigere.

2 Ha på kryddermiks eller bare salt og pepper.

3 Pensle kjøttet med olje. Ha to soner på grillen, en til steking og en til å holde maten varm (indirekte varme).

4 Brun steken på høy varme, et par minutter på hver side. Legg deretter kjøttet over på indirekte varme.

5 Bruk gjerne steketermometer; 56—60 °C for medium stekt, 70—75 °C for godt stekt.

6 La kjøttet hvile 15 min før servering.

Taxfree-brosjyrer og tilbud

Her finner du aktuelle taxfree-brosjyrer og tibud.