Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Rønbjerg

Et av Danmarks mest populære feriesentre

Spesialtilbud

Båtreise og 2 overnattinger

Feriesenteret byr blant annet på Nordens største aktivitetssenter og et 2000 m2 badeland. Det ligger kun 400 meter fra Rønbjerg havn og det er kort vei til stranden.

 • Spesialtilbud!

  2 netter i feriebolig

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur med bil for 2 voksne og 2 barn, samt 2 netter i feriebolig Type 2B1. Sengetøy, laken og håndkle er inkludert i prisen.

  Prisen forutsetter 2 voksne og 2 barn i feriehuset. Ekstra natt fra 210,- per person.

  På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise.Se hvilke tillegg som gjelder for Landal Rønbjerg.

  2 netter Fra 749,- per person Bestill
  Color Club Fra 729,- per person Bestill

Bestille flere feriehus?

Ved bestilling av flere feriehus er det mulig å bestille hus som ligger nære hverandre, eller har en spesifikk plassering. Prisen for dette er DKK 223,-. Vennligst kontakt oss på telefon 229 44 200

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

Om feriesenteret

Fasiliteter på Landal Rønbjerg

Her finnes blant annet Nordens største aktivitetssenter, et flott badeland og et hav av spennende tilbud. Etter en dag med aktiviteter er det deilig å trekke seg tilbake og slappe av i de koselige feriehusene.

Aktiviteter

Det store tropiske badelandet innbyr til timesvis med lek. I tillegg tilbyr feriesenteret en rekke andre aktiviteter, blant annet fotballgolf, beachvolley, tennis og bueskyting.

Ferieboliger

Ferieboligene på Landal Rønbjerg i Nordjylland ligger vakkert i naturskjønne omgivelser, ved Limfjorden. Alle er familievennlig innredet og med egen terrasse.

Mat og drikke

Landal Rønbjerg har en flott buffetrestaurant i hovedbygningen, hvor du kan spise deilig frokost og middag.

Har du bil?

I tillegg til vanlige parkeringsplasser er det tilgjengelige ladestasjoner for Tesla-biler.

Husdyr

I enkelte ferieboliger kan du ta med opp til to husdyr mot et tillegg i prisen.