Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Rønbjerg

Et av Danmarks mest populære feriesentre

Båtreise + overnatting

Bestill Landal Rønbjerg

Feriesenteret byr blant annet på Nordens største aktivitetssenter og et 2000 m2 badeland. Det ligger kun 400 meter fra Rønbjerg havn og det er kort vei til stranden.

Kampanjetilbud 2 netter

2 netter i feriebolig

Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur med bil for 2 voksne og 2 barn, samt 2 netter i feriebolig Type 2B1. Sengetøy per person er inkludert i prisen.

Prisen forutsetter 2 voksne og 2 barn i feriehuset. Ekstra natt fra 220,- per person. Pakken/reisen må betales i sin helhet ved bestilling.

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Landal Rønbjerg.

Meld deg inn i Color Club

Ikke-medlem

Fra 950,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 925,-

per person

Bestill

Bestille flere feriehus?

Det er mulig å bestille hus som ligger nære hverandre, eller har en spesifikk plassering, mot et tillegg på DKK 261,-. Dette må spesifiseres via booking senest 28 dager før innsjekk. Vennligst kontakt oss på telefon 229 44 200.

Om feriesenteret

Fasiliteter på Landal Rønbjerg

Her finnes blant annet Nordens største aktivitetssenter, et flott badeland og et hav av spennende tilbud. Etter en dag med aktiviteter er det deilig å trekke seg tilbake og slappe av i de koselige feriehusene.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Mat og drikke

Landal Rønbjerg har en flott restaurant i hovedbygningen, hvor du kan spise deilig frokost og middag.

Har du bil?

I tillegg til vanlige parkeringsplasser er det tilgjengelige ladestasjoner for Tesla-biler.

Husdyr

I enkelte ferieboliger kan du ta med opp til to husdyr mot et tillegg i prisen.

Aktiviteter

Det store tropiske badelandet innbyr til timesvis med lek. I tillegg tilbyr feriesenteret en rekke andre aktiviteter, blant annet fotballgolf, beachvolley, tennis og bueskyting.

Ferieboliger

Ferieboligene på Landal Rønbjerg i Nordjylland ligger vakkert i naturskjønne omgivelser, ved Limfjorden. Alle er familievennlig innredet og med egen terrasse.