Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Skærbækcentret

Et hyggelig lite feriesenter nær øya Rømø, syd-vest i Danmark. Ny moderne svømmehall med 53 m vannsklie, varmtvannbasseng, sauna, spa-bad og barnebasseng.

Svømmebassenget stengt i perioden 5. nov–22. des.

På grunn av vedlikeholdsarbeid er bassenget og området rundt strengt i perioden 5. november til 22. desember. Alle gjester i ovennevnte periode er fri til å bruke bassengfasilitetene på Arrild Ferieby som ligger ca. 15 km unna. Vis nøkkelen til feriehuset og dere vil få gratis inngang.

Finn pris og bestill

 • Overnatting i feriehus, 2 netter

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for 4 personer og bil samt 2 netter i et 7-personers feriehus.

  Maks 4 voksne og 3 barn. Ekstra natt fra 705,-.

  Ordinær pris fra 3 520,- for 4 personer Bestill
  Color Club fra 3 320,- for 4 personer Bestill

Tillegg

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. 
Se hvilke tillegg som gjelder for Skærbækcentret

Meld deg inn i dag og benytt deg av Color Club-tilbudet du også

Medlemskapet koster kun 160,- pr år fra innmeldingsdato. Som medlem får du også muligheten til å samle bonuspoeng, spesialtilbud på reiser og 10 % rabatt på de fleste produktene i våre Taxfree-brosjyrer og Trend-magasin.

Meld deg inn her

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Opplevelser på Skærbækcentret

  På Skærbækcentret kan gjestenene blant annet benytte seg av en ny, moderne svømmehall med 53 m vannsklie, varmtvannbasseng, sauna, spa-bad og barnebasseng.