Viktig informasjon -

Grunnet teknisk vedlikehold er det ikke mulig å bestille reiser på våre nettsider mellom 17/1-2017 kl 2300 og 18/1-2017 kl 0500.

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Referanser

Vi sørger for at du opplever en 100 % vellykket konferanse. Se erfaringer fra andre som har reist med oss.

«"En arena for å bygge relasjoner."»

Rune Johnsrud Forhandlingssjef Akademikerforbundet

"Skipene er ikke bare en læringsarena, men også en arena for å bygge relasjoner. Skipet er av høy kvalitet og de ansatte er svært hjelpsomme - det er aldri nei! Vi gjennomfører flere kurs og konferanser i året og jeg vil på det sterkeste kunne anbefale skipene som kurs- og konferansested til andre."

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

«Det å være samlet som gruppe hele tiden gjorde hele seminaret veldig vellykket.»

Elin Stokkenes kommunikasjonsrådgiver NORSK TIPPING AS

"Det å kunne reise bort sammen som en hel gruppe uten mulighet for oppsplittelse, eller at noen kommer seinere og andre reiser tidligere, er spesielt fint. Reisemålet spilte sånn sett ikke noen vesentlig rolle, men det å være samlet som gruppe hele tiden gjorde hele seminaret veldig vellykket.

Vi fikk en samlende samling der alle var med. Vi fikk ro til både det faglige opplegget, til hyggelige og gode måltider, og nok tid til å treffes både hele gruppa og i mindre grupper. Det opplevdes ikke som noe forstyrrende at vi var sammen med mange andre mennesker, stemningen var god og avslappet over alt.

Vi opplevde å bli fantastisk godt tatt vare på av en helproff organisasjon, som med hjertet og høy profesjonalitet gjorde denne samlingen til en god opplevelse for alle i gruppa."

«"Alle deltakere var svært tilfredse."»

Roar Brunstad Leder Kriminalomsorgen Region Vest Ålesund fengsel

"Vi har hatt en kjempefin tur. Måten vi ble mottatt på både ved bestilling av reisen/konferansen, innsjekk og gjennomføringen ombord var helt topp. Alle deltakere var svært tilfredse. Jeg har allerede anbefalt andre i regionen til å gjennomføre kurs/møter på deres skip.

Tusen takk til Color Line Cruises for super god service."

«"...få mer effektive konferansedager."»

Frank R. Myrenget Territory Manager Johnson & Johnson

”Ved å bruke Color Lines skip som vårt konferansested, opplever vi å få mer effektive konferansedager. Fordelen av å være ”i samme båt” - der alt er lagt til rette for at gruppen er samlet under hele konferansen, gjør at vi utnytter tiden mye bedre enn alternative konferansesteder!

I tillegg til dette opplever vi topp service, god mat og flotte fasiliteter om bord, noe som medfører at vi alltid ønsker å komme tilbake med våre konferanser!”

«Nydelig mat (frokost, meny og buffet)!»

Mette Gargano Førstekonsulent Akershus universitetssykehus HF

"Jeg vil på vegne av oss merkantile fra Ahus takke for en flott tur!
Superhyggelig og serviceminded personale alle steder på båten (fra taxfree i 6.etg til observation lounge i 15 etg) og på innsjekkingen,

Nydelig mat (frokost, meny og buffet)!

Fortell dette gjerne videre til de som jobber på Color Magic!"

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

"Color Line har i lang tid vært vårt første valg når vi skal arrangere større kundearrangementer. Det er kombinasjonen av flott service, utmerket konferanseforhold og de fantastiske restaurantene, som skaper den perfekte rammen rundt slike konferanser.

De ansatte i Color Line yter alltid topp service og alt blir lagt til rette for effektive kundemøter i avslappende og fine omgivelser.

Ved siden av de fine konferansefasilitetene, har Color Line et utmerket tilbud på kveldstid til sosiale sammenkomster."
 

«Color Line har i lang tid vært vårt første valg når vi skal arrangere større kundearrangementer.»

Henning K. Møllerløkken Adm.direktør/ Managing Director Norges Eiendomsakademi

«En suksessoppskrift for kursholder...»

Oddvar Johnsen Lindorff

"Color Line Cruises tilbyr i mine øyne en konferanse utenom det vanlige. For det første er det enkelt for meg som reiseleder/kursholder å gjennomføre en konferanse. Konferanseavdelingen er alltid tilstede som gjør meg trygg på at alt fungerer i forkant og de er alltid tilstede hvis det skjer uforutsette hendelser eller ønsker underveis.

At alt er samlet på et sted gjør det også mye enklere å holde gruppen samlet til sosial hygge og dialog imellom de faglige sesjonene."

«Opplevelsen av førsteklasses cruise og fasiliteter var over all forventning.»

Pia Cyren GDO Large Account Manager Xerox Global Services

"Vi var strålende fornøyd med siste cruiset vi hadde med alle partnerne våre på Color Magic.
Fantastiske tilbakemeldinger fra alle som var med. Noen hadde ikke vært til sjøs siden ”danskebåtens” glansdager på 80-tallet. Opplevelsen av førsteklasses cruise og fasiliteter var over all forventning. Staben i Konferansesenteret er utrolig hjelpsomme og serviceorienterte. De gjorde det til en lek og være vertskap for 120 gjester!

Og jeg må ikke glemme å gi en stor takk til Kapteinen Gulleik som var vår ”ring en venn” i Vil du bli Millionær spillet, og til Hotellsjef Kjell som hjalp vår medarbeider Kristine som kjørte Danmark rundt for å rekke fra Gardemoen til Kiel i tide, og fikk tidlig ombordstigning med bil i Kiel. Ubetalelig!

Nå har jeg planer om å sende avgårde en ny delegasjon på Cruise hos dere."

««En stor takk til deg og mannskapet»»

Cato Storm Adm. dir / CEO OKB AS

 

«Jeg ønsker å rette en stor takk til deg og mannskapet på båten for god service og hjelp i forbindelse med vårt opphold under Telecruise.

Dere hjalp oss i å fremstå som serviceorientert og svært profesjonelle overfor våre eksisterende og potensielle kunder på denne turen.

Benytt gjerne mine ord som referanse til andre kunder som vurderer å arrangere firmatur hos Color Line Cruises.»