Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Dagstur til Fårup Sommerland

En hel dag med morsomme opplevelser

 

Båtreise + inngang til Fårup

Spesialtilbud

Fårup Sommerland ligger i Blokhus på Danmarks vestkyst, kun 45 minutter fra Hirtshals med bil. Ta en tur og få en hel dag til morsomme opplevelser. Inkludert i prisen er båtreisen med bil + inngangsbillett til Fårup.

  • Dagstur til Fårup fra Kristiansand

    Prisen inkluderer båtreise tur/retur og inngang til parken. Minimum to personer i bilen.

    Dagstur kan tidligst bestilles syv dager før avreise. Begrenset antall plasser.

    Med bil Fra 599,- per person Bestill

Om Fårup Sommerland

Massevis av aktiviteter for hele familien

Fårup Sommerland er en populær fornøyelsespark med stort vannland, berg-og-dal-baner og massevis av aktiviteter for hele familien. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

En av parkens store attraksjoner er Orkanen - en heftig berg-og-dal-bane som kjører både over og under vann! "Vandkanonen" er den første av sitt slag i verden med fritt fall og to loops. "Vannfaldet" er ikke mindre spennende. Den er 35 meter lang og det går bare én vei – ned! Her blir det garantert mye kiling i magen.

Attraksjoner

I Fårup Sommerland finner du blant annet

Aquapark
I Aquapark finner du flere rutsjebaner, noen med baderinger, bølgebasseng og et eget badeområde for de minste.
Action
I Actionområdet kiler det i magen. Her kan du oppleve spenning i berg-og-dal-baner, rafting, tømmerstokker og masse annet med fart i!

Family
Fårup Family består av massevis av aktiviteter for små og store barn, som gullgraving, karuseller, robåter, 4D kino, biler, trampoliner og lekeplasser.

Nyhet 2020 – Saven

Gled dere til 2020! Her kommer Fårups heftigste nyhet hittil! Det blir nemlig presentert en helt ny familie-berg-og-dalbane i Fårup Sommerland. Saven er navnet på den kommende berg-og-dalbanen, som blir parkens hittil høyeste berg-og-dalbane på hele 24 meter. Saven er den eneste berg-og-dalbanen i Danmark som kan kjøre både forlengs og baklengs. Til tross for ellevillhet og kjøring forlengs og baklengs, vil Saven kunne underholde hele familien, siden den er tillatt for fartsglade gjester helt ned til 95 cm.

Golføya

Fårup har også eventyr-minigolfbane med 12 hull. Golfbanen ligger på en egen øy og er tilpasset både barn og voksne med forskjellige ferdighetsnivåer, så her kan hele familien være med, uansett alder og erfaring.

Åpningstider

Husk å sjekke parkens åpningstider – parken er stengt enkelte ukedager.

Aldersgrenser

Aldersgrensene gjelder for reisende uten følge av foreldre/foresatte.
Dagstur – utreise før kl. 1600: 18 år
Dagstur – utreise fra kl. 1630: 20 år

Rutetider

Fra Kristiansand/Larvik med SuperSpeed klokken 0800
Retur fra Hirtshals til Kristiansand kl 2045, til Larvik kl 2215