Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Førjulstilbud til Tyskland

Knalltilbud

Cruise og hotell fra KUN 1 499,-

Nå har du sjansen til å forlenge den gode cruiseopplevelsen med hotellovernatting i Tyskland, til en unik kampanjepris. Benytt anledningen til å gjøre unna juleshopping om bord, samtidig som du får oppleve den gode førjulsstemningen i Tyskland. For mange er det å besøke julemarked i Tyskland en årlig tradisjon. Levende lys, sydende gater, flotte julegaver og duften av gløgg og brente mandler. 

Fra-prisen inkluderer båtreise Oslo-Kiel tur/retur i 3-stjerners innvendig dobbeltlugar og én overnatting i dobbeltrom på hotell i Tyskland. Gjelder utvalgte seilinger 05.11. – 19.12.2021. Bestill senest 16.11.21.

Tog til Lübeck

Fra Kiel tar du enkelt tog til Lübeck. Det går over 30 tog hver dag. Gjennomsnittlig reisetid er 1 time og 46 minutter.

Julemarked i Kiel

I år kan du oppleve hele fem julemarkeder i Kiel fra 22.11.-30.12.21.

Julemarked i Lübeck

Fra 22.11. kan du opplev det tradisjonsrike julemarkedet i Lübeck. 

Båtreise + overnatting

Hotell i Kiel og Lübeck

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Frapris gjelder på båtreise Oslo-Kiel t/r pr person i 3-stjerners innvendig lugar, inkludert hotellovernatting i Tyskland. Avreise på utvalgte seilinger 05.11.-19.12.21. Bestillingsperiode 06.10.-16.11.21. Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer, og det er tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Gjelder ikke gruppereiser. Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal. 

Reiseregler

Her finner informasjon om hvilke reiseregler som gjelder for reiser med overnatting i Tyskland. Se seksjonen Reisende på transport med eller uten bil