NB -

Vi har for øyeblikket tekniske problemer vårt vanlige telefonnummer. Dere kan midlertidig nå oss på telefon 810 00811. Vi beklager ulempene dette medfører.

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kampanjetilbud til Tyskland

Knalltilbud

Cruise og hotell fra KUN 1 998,-

Nå har du sjansen til å forlenge den gode cruiseopplevelsen med hotellovernatting på unique by ATLANTIC Hotels Kiel, til en unik kampanjepris. Benytt anledningen til å utforske shoppingmulighetene og severdighetene rundt om i byen, og nyt god mat og drikke på en av Kiels mange spisesteder. Du får også en god pakkepris til øvrige hotell i Kiel, Lübeck og Hamburg.

Fra-prisen inkluderer båtreise Oslo-Kiel tur/retur i 3-stjerners innvendig dobbeltlugar og én overnatting i dobbeltrom på unique by ATLANTIC Hotels Kiel i Tyskland. Gjelder t.o.m. 31.03.2023. Bestill senest 22.03.23.

Båtreise + overnatting

Hotell i Kiel, Lübeck og Hamburg

Shopping i Kiel

Her har vi samlet våre beste shopping-tips.

Tog til Lübeck

Fra Kiel tar du enkelt tog til Lübeck. Det går over 30 tog hver dag. Gjennomsnittlig reisetid er 1 time og 46 minutter.

Tog til Hamburg

Det går nesten 50 tog per dag fra Kiel til Hamburg. I snitt tar det 1 time og 13 minutter. Raskeste reise er 58 minutter.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Betingelser:

Kampanjepris unique by ATLANTIC Hotels Kiel
Frapris gjelder på båtreise Oslo-Kiel t/r pr person i 3-stjerners innvendig lugar, og én overnatting i dobbeltrom (Skipper Plus) på unique by ATLANTIC Hotels Kiel. Avreise på utvalgte seilinger 16.01.-30.03.23. Bestillingsperiode er 16.01.-22.03.23. 

Spesialtilbud alle hotell i Tyskland
Frapris gjelder på båtreise Oslo-Kiel t/r pr person i 3-stjerners innvendig lugar, inkludert hotellovernatting i Tyskland. Avreise på utvalgte seilinger 16.01.-31.05.23. Bestillingsperiode er 16.01.-22.03.23. 

Tilbudene kan ikke kombineres med andre kampanjer, og det er tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier. Gjelder ikke gruppereiser. Begrenset antall plasser. Spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal.