NB -

Ut og reise i sommer? Husk gyldig legitimasjon. Les mer

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Feiring av jubileum – uforglemmelige øyeblikk til sjøs

Er du jubilant i år og ønsker en uforglemmelig feiring av den store dagen? Ta med familie og venner til sjøs og unn deg selv en fantastisk markering i flotte omgivelser.

Den enestestående atmosfæren og stemningen om bord gjør Color Line Cruises til det perfekte utgangspunkt for feiring av store dager. På et 2 døgns cruise er alt og alle samlet på ett sted – noe som setter en helt unik ramme rundt feiringen. Her får gjestene de beste opplevelsene med fantastisk mat, show i verdensklasse, taxfree-shopping, behagelige lugarer og ikke minst spektakulær havutsikt.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Den gode matopplevelsen

God mat og drikke er for mange høydepunktet når noe skal feires. Derfor står den gode matopplevelsen i sentrum om bord på våre skip. Vi har flere restauranter som byr på utsøkt mat, da vårt kjøkken kun benytter de beste råvarer for årstiden. På et 2 døgns cruise får dere mulighet til å nyte en lekker à la carte meny med flere retter i Oceanic à la Carte med vakker havutsikt. Dere får også mulighet til å ta turen innom Grand Buffet. Her kan gjestene forsyne seg av det de måtte ønske av kalde og varme retter samt et fristende dessertbord – noe for enhver smak!

Møt opp på terminalen - resten ordner vi

For oss er det viktig at du skal kunne stille avslappet til feiringen og ha tid til deg selv og dine gjester. Dere skal være trygge på godt vertskap og minnerike opplevelser. Vi har lang erfaring med å arrangere selskap, og legger alt til rette for å skape uforglemmelige øyeblikk på havet. Du som gjest skal derfor ikke måtte tenke på noe – alt du behøver er å pakke kofferten og møte opp på terminalen – resten ordner vi!

 

 • Bursdagsfeiring og feiring av gullbryllup med stil

  Familien Hildre feiret gullbryllup og 70-årsdag om bord. Vi fikk være med på reisen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

««Det ble et skreddersydd opplegg med eksklusiv mat, drikke og VIP-plass i Show Lounge. I tillegg bestilte vi også ekstra fine lugarer som ga turen «det lille ekstra». Vi ble så godt ivaretatt av en helproff organisasjon som med hjerte og stort engasjement la til rette for at både store og små fikk en minnerik opplevelse. Vi gleder oss allerede til neste tur!»»

Tove Hedemark feiret 80 års dagen om bord.
 • Ordinær jubileumspakke

  • 2-døgns Cruise Oslo-Kiel
  • 1 eveningbuffet i Grand Buffet på utreisen
  • 2-retters valgfri meny i Oceanic à la carte restaurant på returen
  • Frokost tur/retur

  Er dere over 20 personer?
  Ring oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

  Inkl. måltider
  Ordinær fra 1 718,- per person Bestill
  Color Club fra 1 618,- per person Bestill

 • Oppgradert jubileumspakke

  • 2-døgns Cruise Oslo-Kiel
  • 1 eveningbuffet i Grand Buffet inkl. 1 drikke på utreisen
  • 3-retters valgfri meny i Oceanic à la carte restaurant inkl. 4 glass drikke på returen

  • Frokost tur/retur

  Er dere over 20 personer?
  Ring oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

  Inkl. måltider
  Oppgradert fra 2 129,- per person Bestill
  Color Club fra 2 029,- per person Bestill

Nyttig informasjon

Betingelser

Prisene gjelder Oslo – Kiel t/r per person i 3* innvendig dobbeltlugar. Tillegg for andre lugarkategorier samt utreise torsdag–lørdag.

Prisene gjelder for avreise i midtuke i perioden januar – juni 2019, med unntak av skoleferier. Begrenset antall plasser.

Fastsatt meny

For grupper fra og med 10 personer serveres en fastsatt meny.

Flere enn 20 personer?

Da får dere en egen kontaktperson og andre pris- og bestillingsregler gjelder. Snakk gjerne med oss om du ønsker forslag til program på reisen. Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

Bryllup om bord?

 • Vi kan kunsten å lage en vellykket bryllupsfest!

  Feirer du bryllup om bord på Color Fantasy eller Color Magic får du uforglemmelige minner i unike omgivelser og alt under "ett tak", hele arrangementet blir samlet på et sted.