Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gruppereiser til Aarhus

Bestill Gruppereise til Aarhus

Dette er en perfekt by for gruppereiser, vennereiser, firmaturer og i tillegg – golfreiser. 4 Michelin-restauranter og et vell av andre gode spisesteder byr på spennende retter fra hele verden.

Gruppereiser: Båtreise og overnatting i Aarhus

Prisen inkluderer båtreise tur/retur med SuperSpeed og 1 overnatting i dobbeltrom med frokost. Gjelder kun for grupper på minimum 20 personer.

Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

Én natt

Fra 740,-

per person

815 00 860
Kulturhovedstad

Mer om Aarhus

Danmarks nest største by ble kåret til Europeisk kulturhovedstad i 2017. At Aarhus også er blitt kalt Nordens beste shoppingby, og i tillegg fått topp score som reisemål  av New York Times, sier det meste.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Gruppeaktiviteter

Arrangementer og teambuilding i Aalborg

Danmarks nest største by er utrolig populær, også som samlingssted for firmaer, grupper og vennegjenger. Pulserende bygater, spennende restauranter, hyggelige hotell og topp service er noen av grunnene til det. Color Line har gode samarbeidspartnere i Aarhus som kan gjøre oppholdet i byen ekstra morsomt og spennende. Ta en titt og se på noen av aktivitetene som tilbys.

TEAM Challenge

Dette er en pakke til alle som ønsker å styrke det sosiale felleskapet på en morsom og annerledes måte. Her kan alle delta, uansett alder. Aktivitetene er ikke fysiske og kan derfor gjennomføres i alminnelig klær, ikke treningstøy.

 

 • Arrangementet inkluderer:
 • Transport under hele arrangementet
 • Eventparken Aarhus – et stort eventsenter hvor man kan prøve mange forskjellige aktiviteter som Lasergame, klatring i 14 forskjellige baner, Hardball, VR og forskjellige aktiviteter som Rodeo, Sumobryting m.m.
 • Bespisning på restaurant i Aarhus
 • Kåring og premieoverrekkelser til vinnerlaget

TEAM Racing

Denne pakken har fokus på konkurranseelementer, full fart og spenning. Alle kjører i 30 minutter, men det er mulig å utvide til 60 minutter.

Arrangementet inkluderer:

 • Transport under hele arrangementet
 • Go Kart – F1 race - (30 min)
 • Lunsj på restaurant i Aarhus
 • Kåring og premieoverrekkelser til vinnerlaget

TEAM Fun

Bli med på eventyrlige opplevelser i Tivoli Friheden – et eventyrland for besøkende i alle aldre. Dette er en flott fornøyelsespark med en helt unik atmosfære.

Arrangementet inkluderer:

 • Transport under hele arrangementet
 • Entré til Tivoli Friheden i Aarhus
 • Bespisning i Tivoli Friheden, eller i Aarhus sentrum
 • Minimum 15 personer
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

BUSS

Erfarne bussjåfører henter dere på hotellet og tar dere med på en morsom og spennende tur til de beste lokale attraksjonene, før dere fraktes tilbake. Våre pålitelige samarbeidspartnere har vært i bransjen siden 1920 og tilbyr meget god service. Ønsker dere en høy partyfaktor kan vi tilby Partybus-option.

TIVOLI FRIHEDEN

Tivoli Friheden er et helt unikt sted med en fantastisk tivolistemning. Test de spennende fornøyelsestilbudene, nyt den flotte parken og la deg underholde av show og events. Passer for alle aldersgrupper.

Racehall

Få fart på adrenalinet og ta med deg venner, kolleger, kunder eller sjefen på en fartsfylt og spennende opplevelse i Racehall. Den 1000 meter lange banen er designet av profesjonelle med erfaring fra racing, så du vil garantert føle deg som en ekte racerkjører. Banen er stor nok til at 34 personer kan kjøre samtidig, så det er fullt mulig å skape et adrenalinpumpende teambuilding-arrangement. GoKarts toppfart er på hele 80 km/t – så her går det unna!

Eventpark Aarhus

Eventparken i Aarhus er det ultimate senteret når man ønsker en dag fylt med moro, spenning og aktiviteter. Her er mange muligheter, blant annet lasergame, klatring i 14 forskjellige baner, Hardball, VR og rodeotyr, sumobryting og enda mye mer.


Opplev spenningen ved å kjempe mot dine kolleger, venner eller familie i en intens lasergame-kamp eller få pulserende adrenalin i kroppen, mens du klatrer opp i 14 forskjellige klatrebaner. Eventparken er også et godt sted for teambuilding-aktiviteter.


Eventparken Aarhus er et unikt sted for alle som jakter på spennende opplevelser. Både barn og voksne vil garantert sette stor pris på å prøve de forskjellige aktivitetene.


Her er det noe for alle!

Vi hjelper deg gjerne

Trenger du busstransport i Danmark? Ønsker du å reservere bord på en restaurant eller annet? Ring oss på 815 00 860 så hjelper vi deg gjerne.

Chat med oss