Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Konferanse i Sverige

Den svenske vestkysten er perfekt for din neste konferanse. Vi hjelper deg med å skreddersy arrangementer som passer for din virksomhet, enten det gjelder konferanser, spennende events eller samlende teambuilding.

I Sverige

Konferansehotell i Sverige

Med Color Hybrid fra Sandefjord er det kort vei til flotte konferansefasiliteter i Sverige. Kombiner gjerne den faglige delen med hyggelige opplevelser hos våre naboer. Gode hotell til hyggelige priser, deilig mat og god service er noe av det som venter.

Om bord

After Work-tur

To daglige avganger mellom Sandefjord og Strømstad

Overfarten tar kun to og en halv time. Nyt deilig mat og drikke med sjøutsikt. Husk at du også handler til taxfree-priser om bord.

After Work-turene med våre skip er også populære. Her kan kollegaer og venner treffes, nyte hyggelig samvær, lønnsom taxfree-shopping og en deilig buffet under overfarten.

Stort utvalg i taxfree

Taxfree-butikkene har et stort utvalg merkevarer fra kjente leverandører innen kosmetikk, klær, parfyme, elektronikk og gaveartikler. I Deli shop finner du virkelige gode matvarer og smakfullt tilbehør. Til svært hyggelige priser!

Fristende buffet

Spis så mye du vil fra vårt fristende og bugnende buffetbord. Til lunjs- og kveldavgangene er også drikke inkludert i prisen. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Nyttig informasjon

Les mer om:
Innsjekk
Oppmøte
Rutetider
Gruppe- og konferansemenyer

Gruppereiser

Se også tilbud på gruppereiser og sosiale turer til Strømstad og Gøteborg
 

Chat med oss