Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Konferanse i Sverige

Den svenske vestkysten er perfekt for din neste konferanse. Vi hjelper deg med å skreddersy arrangementer som passer for din virksomhet, enten det gjelder konferanser, spennende events eller samlende teambuilding.

I Sverige

Konferansehotell i Sverige

Med Color Hybrid fra Sandefjord er det kort vei til flotte konferansefasiliteter i Sverige. Kombiner gjerne den faglige delen med hyggelige opplevelser hos våre naboer. Gode hotell til hyggelige priser, deilig mat og god service er noe av det som venter.

Julebord i Sverige

Opplev den herlige førjulsstemningen i Sverige sammen med gode kollegaer eller vennegjengen. Her finner du gunstige julebordspakker for grupper.

Om bord

After Work-tur

To daglige avganger mellom Sandefjord og Strømstad

Overfarten tar kun to og en halv time. Nyt deilig mat og drikke med sjøutsikt. Husk at du også handler til taxfree-priser om bord.

After Work-turene med våre skip er også populære. Her kan kollegaer og venner treffes, nyte hyggelig samvær, lønnsom taxfree-shopping og en deilig buffet under overfarten.

Stort utvalg i taxfree

Taxfree-butikkene har et stort utvalg merkevarer fra kjente leverandører innen kosmetikk, klær, parfyme, elektronikk og gaveartikler. I Deli shop finner du virkelige gode matvarer og smakfullt tilbehør. Til svært hyggelige priser!

Fristende buffet

Spis så mye du vil fra vårt fristende og bugnende buffetbord. Til lunjs- og kveldavgangene er også drikke inkludert i prisen. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Nyttig informasjon

Les mer om:
Innsjekk
Oppmøte
Rutetider
Gruppe- og konferansemenyer

Gruppereiser

Se også tilbud på gruppereiser og sosiale turer til Strømstad og Gøteborg
 

Chat med oss