Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-døgns Cruise Oslo-Kiel for grupper

Spesialtilbud

Gruppereise Oslo–Kiel

Et 2-døgns Cruise for grupper passer perfekt for vennegjenger, firmaturer uten konferanse, privatgrupper, klubber, foreninger og lag. Vi skreddersyr en pakke for dere, og tilrettelegger arrangementet slik at dere bare kan nyte reisen. Velkommen om bord!

2-døgns Cruise fra 1 995,-

  • Reise tur/retur Oslo-Kiel inkludert lugar
  • 2 x frokost
  • Kveldsbuffet inkl. 1 enhet drikke
  • 2-retters cruise meny inkl. 2 enheter drikke

Ønsker dere lunsjbuffet inkludert kaffe og min vann på utreisen kommer det et tillegg på kr 283,-

Fraprisen gjelder ved minimum 20 personer og avreise i midtuke (søndag-onsdag) 11.04-25.06.23. Bestill senest 31.03.2023For avreise andre perioder, fyll ut skjema her så sender vi deg et tilbud.

Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller be om et uforpliktende tilbud.

Om bord

Mat og drikke

Utvalget om bord spenner fra innholdsrike sharing-menyer til ekte gourmet med kortreiste råvarer. På skipet har vi både eget spekeri og røkeri, med engasjerte kokker og servitører som ønsker å gi dere en matopplevelse ut over forventningen!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Lugarer – bo behagelig

Om bord på Color Magic og Color Fantasy tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten. I tillegg finnes et utvalg lugarer med havutsikt til en rimelig penge. Noen har gratis inngang til Color Spa & Fitness Center, noen har både frokost og minibar inkludert i prisen.

Show

Hver kveld inviterer vi til en musikalsk reise i skipets store teatersal, Show Lounge. Her kan dere lene dere tilbake og nyte internasjonale show av høy klasse.

Reserver plass samtidig som dere bestiller reisen.

Bredt underholdningstilbud

Visste du at vi har 12 barer og restauranter, Show Lounge med daglige gratis show, handlegate med taxfree-butikker, casino, nattklubb, golfsimulator og Spa & Fitness-avdeling med panoramautsikt?

Referanser

Det er få ting som gleder mer enn fornøyde kunder. Se hva noen av våre utvalgte referansekunder sier om oss her.

Nyttig informasjon

Her finner du nyttig informasjon om din gruppereise om bord på Color Magic eller Color Fantasy.

Teambuilding aktiviteter

Sett en ekstra spiss på arrangementet!

Vi gleder oss til å ta dere imot om bord, og strekker oss langt for at reisen skal leve opp til forventning – og enda litt mer! Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send en prisforespørsel i dag.

Chat med oss