Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

2-døgns Cruise Oslo-Kiel for grupper

Bestill senest 30. september

500,- i rabatt på cruise for grupper

Et 2-døgns Cruise for grupper passer perfekt for vennegjenger, firmaturer uten konferanse, privatgrupper, klubber, foreninger og lag. Vi skreddersyr en pakke, og tilrettelegger arrangementet slik at dere bare kan nyte reisen. Julebordet står dekket fra 5. november til 19. desember 2021. Bestill senest 30. september og få 500,- i rabatt per person på et 2-døgns Cruise. Tilbudet gjelder ved minimum 10 personer.

2-døgns Cruise med fullpensjon fra 1 899,- pr. person (Ord. pris fra 2 399,-)

  • Reise tur/retur Oslo-Kiel inkludert lugar
  • 2 x frokost
  • Lunsjbuffet inkludert kaffe og 1 mineralvann
  • Kveldsbuffet inkl. 1 enhet drikke
  • 2-retters cruise meny inkl. 2 enheter drikke

Oppgitt frapris er inkludert rabatten. Tilbudet gjelder ved minimum 10 personer og avreise midtuke (søndag-onsdag) til og med 19. desember. Bestill senest 30. september. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller avtaler.

Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send oss en  uforpliktende forespørsel!

Behov for fleksibilitet?

Vi tilbyr fri ombooking inntil 14 dager før avreise. Bestill i dag, det er begrenset antall plasser.

Trygg reise

Color Line har sammen med sertifiseringsselskapet DNV GL gjennomgått alle rutiner knyttet til smittevern. Vi er nå verifisert etter deres strenge kriterier, derfor skal du være trygg når du reiser med oss.

Om bord følger vi de nasjonale retningslinjene for smittevern. Dersom myndighetene endrer innreisekrav eller reiseråd, kan endringer forekomme.

Om bord

Mat og drikke

Utvalget om bord spenner fra innholdsrike sharing-menyer til ekte gourmet med kortreiste råvarer. På skipet har vi både eget spekeri og røkeri, med engasjerte kokker og servitører som ønsker å gi dere en matopplevelse ut over forventningen!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Lugarer – bo behagelig

Om bord på Color Magic og Color Fantasy tilbys du alt fra fine 3-stjerners lugarer til luksuriøse 5-stjerners suiter og rederlugar for deg som ønsker å oppleve noe ekstra på overfarten. I tillegg finnes et utvalg lugarer med havutsikt til en rimelig penge. Noen har gratis inngang til Color Spa & Fitness Center, noen har både frokost og minibar inkludert i prisen.

Show

Hver kveld inviterer vi til en musikalsk reise i skipets store teatersal, Show Lounge. Her kan dere lene dere tilbake og nyte internasjonale show av høy klasse.

Reserver plass samtidig som dere bestiller reisen.

Bredt underholdningstilbud

Visste du at vi har 12 barer og restauranter, Show Lounge med daglige gratis show, handlegate med taxfree-butikker, casino, nattklubb, golfsimulator og Spa & Fitness-avdeling med panoramautsikt?

Referanser

Det er få ting som gleder mer enn fornøyde kunder. Se hva noen av våre utvalgte referansekunder sier om oss her.

Nyttig informasjon

Her finner du nyttig informasjon om din gruppereise om bord på Color Magic eller Color Fantasy.

Teambuilding aktiviteter

Sett en ekstra spiss på arrangementet!

Vi gleder oss til å ta dere imot om bord, og strekker oss langt for at reisen skal leve opp til forventning – og enda litt mer! Kontakt oss på telefon 815 00 860 eller send en prisforespørsel i dag.