Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gruppereise til feriesenter i Danmark

Reis på skoletur, firmatur eller ta med vennegjengen eller storfamilien til et feriesenter i Danmark, og få et minne for livet.

Med SuperSpeed får dere den beste starten på gruppereisen til Danmark. Skipene bringer dere hurtig og komfortabelt over Skagerrak – til spennende og aktive dager på et feriesenter.

I umiddelbar nærhet finnes det morsomme aktiviteter og opplevelser for både store og små. Mange av feriesentrene ligger idyllisk til i nærheten av havet eller stranden. 

Landal Grønhøj Strand

Landal Grønhøj Strand har store, praktiske ferieleiligheter som innbyr til hyggelige opphold for besøkende i alle aldre. Feriesenteret ligger like ved den populære badebyen Løkken og tilbyr et vell av aktiviteter for små og store gjester.

Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur med SuperSpeed og 2 overnattinger i ferieleilighet for 8 personer.

Les mer om Landal Grønhøj Strand her

Pris

Fra 660,-

per person

815 00 860

Skallerup Seaside Resort

Feriesenteret er et av Danmarks mest populære og ligger ved den lille idylliske byen Lønstrup. Her kan man oppleve supre aktiviteter i sykkelavstand fra Hirtshals. Feriehusene er velutstyrte og aktivitetstilbudene mangfoldige og spennende. Det tropiske badelandet er et trekkplaster hele året. 

Store feriehus med plass til 12 personer.

Egne priser for grupper. Ring oss på telefon 815 00 860 for priser og mer informasjon

Landal Rønbjerg

Feriesenteret byr blant annet på Nordens største aktivitetssenter, 2000 m2 badeland og et stort spa-område. Fotballgolf, beachvolley, tennis og bueskyting er noen av aktivitetene feriesenteret tilbyr. Det er kort vei til strand og Rønbjerg havn. Feriehusene er familievennlig innredet og ligger vakkert i naturskjønne omgivelser.

Feriesenteret har feriehus for inntil 10 personer. 

Egne priser for grupper. Ring oss på telefon 815 00 860 for priser og mer informasjon

Egne priser for grupper over 20 personer

Ta kontakt for å få et pristilbud på  feriesenteropphold i Danmark og båtreise tur/retur Kristiansand/Larvik - Hirtshals. Gjelder grupper over 20 personer, og grupper med spesielle ønsker.

Ring oss på telefon 815 00 860 eller send oss en prisforespørsel.

Oversikt alle feriesentre

Feriesentrene vi anbefaler i Danmark er av høy kvalitet. Leilighetene og feriehusene er komfortable og innholdsrike. Mange har badeland, ligger ved stranden eller nær golf og spa-anlegg.

Les mer om de ulike feriesentrene her

Chat med oss