Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gruppereiser til Gøteborg

Som skapt for gruppereiser

Her kan du bo

Gøteborg er som skapt for gruppereiser og venneturer. Med sitt store utvalg av opplevelser, spisesteder og severdigheter finner dere garantert noe alle vil like.

Scandic Europa fra 575,- per person

Bo sentralt ved jernbanestasjonen og i tilknytning til Nordstan Shoppingsenter. Kort vei til offentlig transport, shopping, restauranter og severdigheter. Hotellet har eget treningsrom, svømmebasseng og sauna. Mulighet for familierom med plass til inntil 4 personer. Prøv også hotellets egen restaurant og bar HAK. 

Fra prisen gjelder per person i dobbeltrom.

Er dere flere enn 20 personer eller ønsker et skreddersydd arrangement? Ring oss på 815 00 860

Clarion Hotel Post fra 795,- per person

Et av byen mest unike designhotell med flere barer og restauranter samt svømmebasseng på taket. Hotellet ligger i den gamle postbygningen på Drottningtorget, rett ved jernbanestasjonen. Trikk til Lisberg og flere av byens severdigheter går rett utenfor døren.

Er dere flere enn 20 personer eller ønsker et skreddersydd arrangement? Ring oss på 815 00 860

Kort avstand mellom opplevelsene

Gøteborg er en kompakt storby som gjør det enkelt og raskt og komme seg rundt. De fleste opplevelser ligger i gangavstand fra hverandre, men Gøteborg har også et godt kollektivtilbud med både trikk og buss. 

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Et utvalg av anbefalte aktiviteter og severdigheter for grupper:

  • Liseberg , ypperlig for både små og store barn
  • Paddan, opplev Gøteborg fra vannet og de små kanalene
  • Opplev skjærgården rundt Gøteborg, hit kommer dere enkelt med kollektivtransport. Ta med niste og bli hele dagen.

Skal du arrangere en gruppereise til Gøteborg? Spør oss gjerne, vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne å skreddersy klasseturen, tur med vennegjengen eller sosiale turer til Gøteborg.

En av Europas fremste matbyer

Gøteborg kan skilte med en mengde flotte restauranter. Her er flere med Michelin-stjerne, og i tillegg spisesteder med deilig svensk sjømat og svensk husmannskost.

Showtime

Gøteborg, også kalt Lille London, p.g.a. sin arkitektur, kultur, underholdning og livlige utesteder.

Buss til Gøteborg

Vil hjelper deg gjerne med busstransport tur/retur Gøteborg.  Ta kontakt angående priser og avgangstider.

Aktiviteter for grupper

Opplevelser i Gøteborg

Liseberg

Liseberg er Nordens største fornøyelsespark med fartsfylte, spennende og morsomme opplevelser for barn i alle aldre. Her finner du hele 41 forskjellige attraksjoner, spill og show. Selve parkområdet byr på et vell av vakre blomster. På sommeren kan du oppleve kjente artister som opptrer på utendørsscenen. 

Mamma Mia! The Party på Rondo

Bli med til "Hellas" i høst når det spektakulære ABBA-showet "Mamma Mia! The party" har sin siste sesong på Rondo. Fantastisk stemning med kjente og kjære Abba hits, 3-retters middelhavsmeny, dansende servitører, fri garderobe og etterfest med flere av ABBA sine låter.

Når: 22.09 - 16.12. 2023
Hvor: Showet spilles på Rondo Showkrog i Liseberg. 

Medlemsfordel Color Club:
Ønsker du å kjøpe morsomme souvenirer fra showet? Vis medlemskortet ditt så får du 10 % rabatt.

Nyttig informasjon

Les mer om:
Innsjekk
Oppmøte
Rutetider

Gruppemenyer

Egne menyer for gruppe og konferanser om bord på Color Hybrid. Måltider for både utreise og hjemreise, må være forhåndsbestilt senest dagen før utreise.

Chat med oss