Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

80-talls Cruise 10. februar

I samarbeid med Kjentfolk, inviterer Color Fantasy til 80- talls cruise.

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfreeshopping, casino, spa – en reise med alt på ett sted.

Bestill

 • 8o-talls Cruise

  Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en 3-stjerners lugar uten vindu samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  80-talls Cruise fra 798,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Disse artistene opptrer på scenen:

 • Loveshack

  Med et navn som oser av 80-tall og svunnen moro tar bandet deg med i sin tidsmaskin tilbake til tiden da musikken og håret var stort, pastellfarger var kult og Samantha Fox og George Michael var hetero (vel, han lurte ikke oss, jenter). La LOVESHACK være dine reiseledere!

 • Monsterpop

  Monsterpop har et overordnet mål - Å UNDERHOLDE!  De leverer et energisk show, der du blir bombardert av kjente pop-hits fremført på en ny og heftigere måte! En perfekt blanding av låter du ikke husket og låter du aldri kan glemme. Alle de største låtene og heltene fra de viktigste årene av våre liv.

 • Mariann Thomassen

  Hun er  blant annat kjen som vokalist i Surferosa, som dommer i Idol og sprudlende DJ. Hos oss holder hun festen i gang utover kvelden med full trøkk fra DJ-scenen.

Praktisk informasjon

Betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer.

 

Rutetider

Avreise Oslo kl 1400
Ankomst Kiel neste dag kl 1000
Avgang fra Kiel kl 1400
Ankomst Oslo neste dag kl 1000

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på tlf: 810 00 811