Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

BluesCruise til Kiel

17.–19. oktober 2024

Vårt skip er lastet med blues! Vi gjentar suksessen med BluesCruise på Color Magic. Her får du to døgn med fantastiske liveopptredener og deilige bluestoner.

BluesCruise fra 1 398,- per person

Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en standard innvendig lugar samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for enkeltlugar og andre lugarkategorier.

Når: 17. til 19. oktober 2024
Hvor: Color Magic fra Oslo til Kiel

NB! Vi har dynamiske priser, annonsert frapris kan bli utsolgt.

BluesCruise

Fra 1 398,-

per person

Bestill
Temacruise

En reise med det lille ekstra

På våre TemaCruise får du en reise med det lille ekstra. I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfree-shopping, casino og spa – en reise med alt på ett sted.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

ARTISTER

Disse artistene opptrer på BluesCruise

Nikki Hill feat. Laura Chaves (US)

Med en sjelfull vokal, kraftfulle riff og uimotståelig selvtillit, er Nikki Hills musikk en dristig gjenoppliving preget av ærlig selvrefleksjon.

D.K. Harell (US)

D.K. Harrell er et naturtalent med en eksepsjonell scenepersonlighet med naturlig spilleglede, fantastiske gitarferdigheter og en velutviklet sangstemme.

Brandon Santini (US)


Brandon Santini er en fremtredende bluesmunnspiller med en imponerende karriere og flere priser. Opprinnelig fra Nord-Carolina, har han turnert internasjonalt og delt scene med store navn som Buddy Guy og Gary Clark Jr.

Crystal Thomas (US)


Crystal Thomas er en stor, bluesy og rå sangerinne som har vokst opp med Muddy Waters, Jimmy Reed og Johnnie Taylor som inspirasjoner. Musikken er i hennes blod, og hun synger med lidenskap og sjarm, enten det er i kirken, på juke joints eller på scener rundt om i verden.

Spoonful of Blues (NO)

Spoonful of Blues er et av Norges mest populære bluesband. Det ettertraktede bandet turnerer norske bluesklubber og festivaler for fulle hus, og de spiller stadig oftere internasjonalt med økende oppmerksomhet.

Trickbag (SE)

Trickbag regnes som en toppakt på den europeiske Blues-scenen og feirer 30-årsjubileum i oktober 2024 ved å ta med en allstar-lineup på BluesCruise! Med medlemmer fra England, Finland, Sverige og Norge er dette en ekte klasseakt som fremfører deres helt eget merke av "Houserockin´Rhythm n´Blues"! Pakk danseskoene for denne båten kommer til å rocke...

Big Creek Slim (DK)


Big Creek Slim er en bluesmann så sikker som dagen er lang. Tror du ikke på det? Hør den stemmen. Kjenn lidenskapen og intensiteten han bringer til bluesen. Big Creek Slims varemerke er autentisk forkrigs landblues og tidlig Chicago Blues. Akkurat nå er han det hotteste navnet innen skandinavisk blues og har mottatt en rekke priser, og har begeistret bluespublikum over hele Europa.

Hva skjer om bord?

Program BluesCruise

Torsdag 17. oktober

Program kommer.

Fredag 18. oktober

Program kommer.

Når går båten?

Avreise Oslo kl. 14.00
Ankomst Kiel neste dag kl. 10.00
Avgang fra Kiel kl. 14.00
Ankomst Oslo neste dag kl. 10.00

Aldersgrense og betingelser

Aldersgrense 20 år. Vi tar forbehold om endringer.

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på telefon: 22 94 42 00.