Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Country & Roots Cruise 3. februar

Color Magic presenterer Country & Roots Cruise 3. – 5. februar. Steff Nevers med band, Get Rythm, Country Heroes og Harald Thune med band leverer stemningen fra scenen. 

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfreeshopping, casino, spa – en reise med alt på ett sted.

Finn pris og bestill

 • CountryCruise

  Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en 3-stjerners lugar uten vindu samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  Country & Roots Cruise fra 798,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Disse artistene kan du svinge deg til:

 • Country Heroes

  Lovende band med ekte Nashville sound. Gutta har blant annet gjort stor suksess på festivaler i 2016 og 2017. Bandet oppsto rundt Oslo Opry-miljøet og bunner i en felles interesse for klassisk country. I stedet for å rocke opp, tar countrybandet musikken ned til det enkle, opprinnelige og melodiøse. Dette er country på høyt nivå!

 • Harald Thune

  Harald Thune er en musiker fra Nesodden. Vokalisten og gitaristen var bare 13 år da han startet sitt eget band, inspirert av Johnny Cash. Siden den gang har han vært med i flere band og kan skilte med flere plateutgivelser, blant annet «Johnny Cash Special», som ble utgitt i 2004.

 • Steff Nevers med band

  Steff Nevers er en countryartist studiomusiker og plateprodusent fra Drammen. Artisten briljerer på både vokal og gitar, og er en etablert samt populær Country artist i hele Europa.

  Etter å ha vært gitarist i band innen andre stilarter, satset han på solokarriere innen country fra 2002. Noen år senere dro han til Nashville i Tennessee, USA og spilte inn albumet Closest to My Heart. Blant annet kan Steff Nevers skilte med Spellemannprisen 2009 i klassen country.

 • DJ Toini Knudtsen

  Toini Knudtsen er kjent som frontfigur i Toini & The Tomcats. Hun er en av sjangerens mest brukte DJ, og har et stort og bredt arsenal av låter som skaper feststemning. Toini opptrer i Donkey pub.

 • Get Rhythm

  Get Rhythm er et ungt, men et aldeles fabelaktig band, med Johnny Cash karakter og sound. Stilen spenner over et vidt spekter med elementer av country, rock and roll, blues og spirituals. Disse 5 guttene fra Gausdal øser av sitt talent, og det kommer imponerende godt over scenekanten. En fantastisk hyllest til Johnny Cash sin rikholdige katalog og liv.

 • DJ Soulboss

  Soulboss kan skilte med 20 års dj-erfaring fra både klubbscenen og eventbransjen. Han lever for musikk og hans eklektiske og inspirerende spillestil spenner over mange stilarter. I sin lange fartstid har han bl.a. snurret skiver på Osloklubber som Barock, Head On, Macondo, Smuget, Cosmo, Hammertson, Hard Rock Café, Stratos, Barbeint, Blå, Bar Bygdøy Allé, VU, Nobilis, Horgan's m.fl. 

Praktisk informasjon

Betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer.

 

Rutetider

Avreise Oslo kl 1400
Ankomst Kiel neste dag kl 1000
Avgang fra Kiel kl 1400
Ankomst Oslo neste dag kl 1000

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på tlf: 810 00 811