Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Spesialtilbud på bobilpakke til Sverige

Medlemstilbud

Knallpris på bobilpakke

Ta snarveien til Sverige. Som medlem av Color Club får du en knallpris på reiser med bobil. Overfarten mellom Sandefjord og Strømstad tar kun 2 timer og 30 minutter. Nyt en deilig buffet og gjør taxfree-kupp om bord underveis.

NB! Reise fra Strømstad til Sandefjord uten gyldig Corona-sertifikat

Dersom du ikke har et gyldig corona-sertifikat, må du forhåndbestille en gratis coronatest i vårt bookingsystem samtidig som du bestiller reisen. Dersom dette produktet ikke vises ved bestilling, er det utsolgt og du kan ikke reise med oss fra Strømstad når du ikke er fullvaksinert.

Har du spørsmål om innreiseregler?

Vi har nå stor pågang på telefonen på grunn av nye reiseregler gjeldende fra 5. juli 2021. Takk for at du sjekker informasjon om svar på ofte stilte spørsmål før du kontakter oss.

Kjøpe ny billett

Få gratis oppgradering til FLEX. Alle som innen 1. september bestiller en ny båtreise (bilpakke på alle ruter eller cruise til Kiel) med avreise i 2021 får full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise. Bestiller du båtreise inkludert overnatting i land har du også stor fleksibilitet. 

  • Medlemstilbud Color Club

    Bobilpakke

    Inkluderer inntil 5 personer + bobil (inntil 7 m lang/over 2,6 m høy) én vei. Begrenset antall plasser.

    Bobilpakke Fra 301,- én vei Bestill

Om bord

Opplev skipene

Om bord kan du handle til taxfree-priser, slappe av med god mat og drikke eller bare nye utsikten ute på dekk. Enkelte avganger er det live underholdning i baren.

Kjøretid

Det tar ca to timer å kjøre fra Strømstad til Gøteborg. Fra båten kommer du raskt ut på E6.

Oppmøtetid

Du må møte opp senest 30 minutter før avgang for å beholde din bestilte plass.

Pass

Du må ha med deg gyldig legitimasjon (bankkort, førerkort eller pass) til innsjekk. Pass er i mange land eneste gyldige legitimasjon. Da det sporadisk utføres passkontroller i de landene våre skip ankommer, anbefaler vi alle våre gjester å ha med seg pass.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Rutetider

Når går skipet?