Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Inspirerte reisende på Color Hybrid

Følg med – hør etter!

Kjendiskapteinen John Hammersmark innledet foredraget i kjent militær stil – til full applaus fra fullsatte Utsikten Bar & Lounge på Color Hybrid.

Hammersmark, bedre kjent som kapteinen i Kompani Lauritzen på TV2 – er en i rekken av foredragsholdere som har sørget for ekstra påfyll for de reisende mellom Sandefjord og Strømstad.

John Hammersmark snakket om hvordan vi kan bli en bedre versjon av oss selv – og da må vi blant annet ikke snakke oss selv ned. Rundt 200 personer fant plass i Utsikten Bar & Lounge for å høre på John Hammersmark. Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

– Vi storkoser oss, sier en venninnegjeng på fem fra Sandefjord.

I stedet for en kveld på byen valgte de heller nydelig mat og spennende foredrag om bord i Color Hybrid.

– Vi har vært med på flere foredragsturer og alle har vært veldig bra, sier Grethe H. Beck, en av de fem kvinnene.

– Vi drar ofte på helaften med foredrag, sier bak fra venstre: Karen Fabritius og Grethe H. Beck. Foran fra venstre: Anne Gerd Abrahamsen, Kari Mathiassen og Elin Børnich Rustad.

Fornøyd er også Tom Christian Fagernes, partneransvarlig Region Sør-Øst for Ahlsell. Han hadde invitert med seg 34 ansatte på turen.

– For oss er dette teambuilding på sitt aller beste. Det har vært sosialt og hyggelig, god mat og Hammersmark er en stor motivator. Slike bedriftsturer kan anbefales, sier Fagernes like etter Hammersmarks foredrag.

 – Fint om jeg har inspirert og motivert, og ekstra bra om de reisende har fått et lite puff til å ta bedre vare på seg selv. Dersom mine foredrag kan hjelpe noen til å ta mer kontroll over livet, da har jeg lykkes, sier Hammersmark.

I en time viste han bilder og snakket om å forstå seg selv, om at det alltid kan bli verre og om å bli en bedre versjon av seg selv.

Tom Christian Fagernes kan trygt anbefale bedrifter som ønsker teambuilding en båtreise med buffet og foredrag. Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

– Det handler om å prøve og det handler om individuell utvikling, og ikke minst handler det om å ta vare på hverandre. Lag god stemning, det er smittsomt, sa Hammersmark avslutninsgvis.

Stemningen var i alle fall god blant de rundt 200 i salen.

– Han har en fantastisk formidlingsevne og var virkelig inspirerende. Dette var en vitamin-innsprøyting. Vi har hatt en flott kveld med masse hyggelig prat – og det hele ble toppet med Hammersmark, sier Nina Fredås Jarbekk, Sophus Karlsen, Trine Fuglaas Nilssen, Wenche Log Borge og Merete Mathisen.

Gjengen fra Sandefjord, foran fra venstre: Nina Fredås Jarbekk, Sophus Karlsen og Trine Fuglaas Nilssen. Bak: Wenche Log Borge og Merete Mathisen, storkoser seg alltid om bord på Color Hybrid. Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Det er ikke første gang de har en helaften om bord med buffet og foredrag.

– Det er et supert tilbud, sier gjengen rundt bordet.

Restaurantsjef Jan Arne (Janis) Pettersen og hovmester Thomas Sørby på Color Hybrid sier at foredragene er blitt et trekkplaster, en attraksjon i seg selv.

– Vi har hatt mange spennende og interessante foredrag med kjente personer. Vi ønsker å gi de reisende en spesiell opplevelse, og det er gøy at vi traff blink med John Hammersmark, sier Sørby.

Hovmester om bord på Color Hybrid, Thomas Sørby, har all grunn til å være godt fornøyd med motivasjonsforedraget til John Hammersmark.

Fakta om John Hammersmark
  • Født i 1972
  • Fra Råde, bosatt i Moss med samboer og ett barn
  • 23 års erfaring fra Forsvaret både i Norge og i utenlandske operasjoner. Har tjenestegjort som fallskjermjeger, vært nestkommanderende i Forsvarets spesialkommando og tjenestegjort i Bosnia, Afghanistan, Kabul i tillegg til andre hemmeligstemplede oppdrag
  • Sluttet i Forsvaret som oberstløytnant i 2015 – gikk over i stillingen som direktør for Sikkerhet og beredskap – hvor han var fram til 1. mars 2022
  • Er nå foredragsholder og kaptein i Kompani Lauritzen – realityserien på TV2, produsert av Seefood TV – der Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård er programledere.
Sandefjord-Strømstad

Flere spennende arrangementer