Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Konsert & Buffet

Utvalgte torsdager

Helaften med Konsert & Buffet

Ta ettermiddagsseilingen fra Sandefjord og nyt en lekker buffet inkludert drikke til spesialpris. På utvalgte torsdager blir det konserter med kjente artister. Ta en titt på artistene som kommer denne våren. Ved å bestille Konsert & Buffet reserveres plass i buffetrestauranten og på konserten i Utsikten Bar & Lounge.

Torsdager

Konsert & Buffet

Prisen inkluderer båtreise tur/retur, buffet med drikke klokken 17.00 og konsert i Utsikten Bar & Lounge på returen 

NB! Husk å velge riktig dato, avgang klokken 17.00 og Konsert & Buffet under "Mat og drikke" når du bestiller reisen. 

Color Club

Fra 349,-

pr person

Bestill

Ikke-medlem

Fra 409,-

pr person

Bestill
Disse kan du oppleve om bord

Intimkonserter på Color Hybrid

Programmet for 2023 oppdateres fortløpende.

 

28. september: Gaute Ormåsen

Gaute Ormåsen var i 2003 med i Norges første Idolprogram på TV2. Her tok han en hederlig 2. plass, like bak Kurt Nilsen. Mange husker fortsatt godt hans tolkning av ¨My way¨ og ¨Jørgen hattemaker¨.

Kort tid etter ga han ut albumet ¨New Kid in Town¨ som solgte hele 30 000 eksemplarer. Singelen ¨Chasing Rainbows¨ nådde 1 plass på VG-lista.

I 2005 valgte Gaute å gå over til norsk. Han fikk platekontrakt med Tylden & Co etter å ha spilt ¨Kjærlighet er mer enn forelskelse¨ for platedirektør Audun Tylden. Låten har etterhvert blitt en klassiker.

Gaute har fått internasjonal suksess med flere prosjekter. Som låtskriver har han skrevet sanger for verdensstjerner som Alan Walker og Robin Schulz. Det var også sikkert noen som ikke ble særlig overrasket da det viste seg at han var bak en av maskene i «Subwoolfer» som stakk av med seieren i MGP 2022. 

Inspirasjon

Tidligere arrangementer