Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Konsert & Buffet

Utvalgte torsdager

Helaften med Konsert & Buffet

Ta ettermiddagsseilingen fra Sandefjord og nyt en lekker buffet inkludert drikke til spesialpris. På utvalgte torsdager blir det konserter med kjente artister. Ta en titt på artistene som kommer denne våren. Ved å bestille Konsert & Buffet reserveres plass i buffetrestauranten og på konserten i Utsikten Bar & Lounge.

Torsdager

Konsert & Buffet

Prisen inkluderer båtreise tur/retur, buffet med drikke klokken 17.00 og konsert i Utsikten Bar & Lounge på returen 

NB! Husk å velge riktig dato, avgang klokken 17.00 og Konsert & Buffet under "Mat og drikke" når du bestiller reisen. 

Color Club

Fra 349,-

pr person

Bestill

Ikke-medlem

Fra 409,-

pr person

Bestill
Disse kan du oppleve om bord

Intimkonserter på Color Hybrid

Programmet for 2023 oppdateres fortløpende.

 

23. mars: Jon Niklas Rønning med trio

Jon Niklas Rønning er en av landets mest populære humormusikalske komikere. Med sin unike evne til å parodiere, improvisere og ironisere er han alltid dagsaktuell. Hans treffsikre parodi på Ole Paus dukker ofte opp i et rikt og bredt repertoar som har sikret ham flere Komipriser. Han skriver utrettelig og er blitt en ekspert på å spesialskrive humorlåter til ulike arrangementer. 

Rønning opptrer ofte med makkeren Ole Morten Aagenæs, en fantastisk pianist og vokalist som sikrer en lekker musikalsk ramme.

20. april: Jan Eggum

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, life band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester - til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren. Og gjerne i et intimt lokale som på Color Hybrid. Det er da du virkelig kommer tett på mannen og hans sanger. Repertoaret tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader.

Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

27. april: Lars Lillo Stenberg

Lars lærte å spille gitar av storebroren da han var 13 år, og startet allerede da å skrive sanger. I 1984 dannet han gruppa deLillos. Med låter som "Tøff i pyjamas" og "Min beibi dro avsted" kom både radiosuksess og platesalg og deLillos var snart en av årets sensasjoner i norsk musikk. Også i årene etter dette har deLillos hatt et imponerende fast grep om radiolyttere, platekjøpere og konsertpublikum. De er et av de norske bandene som virkelig har lykkes med å holde på publikums oppmerksomhet gjennom fire tiår.

Nå entrer Lars Lillo scenen på Color Hybrid – her blir det noe for enhver smak.

4. mai: Jonas Fjeld

Artister kan ikke pensjonere seg, selv når de passerer 70. Det handler om å fortsette sa lenge det er pust i lungene, sa lenge det er følelser å formidle, og så lenge det er et publikum der ute som vil lytte. Jonas Fjeld er i den heldige posisjonen at han både har skaperkraften intakt og evnen til å fortsette. Samtidig har han et stort publikum som vet å sette pris på en artist som alltid innfrir og overrasker.

Gled deg til en herlig kveld med Jonas Fjeld på Color Hybrid.

11. mai: ABBA Tribute Show

En hyllest til den tidløse musikken til ABBA. Voulez Vous er lidenskap for ABBA! Et spennende show av ypperste klasse. Du vil oppleve ABBA - klassikerne i et moderne preg. Topp stemning med allsang og høy partyfaktor, presentert av dyktige musikere, tar deg med på en tidsreise du sent vil glemme! 

Inspirasjon

Tidligere arrangementer