Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Lalandia – opplevelser for hele familien

En eventyrlig verden

Lalandia Billund

Velkommen til opplevelsessenteret Lalandia med sydlandsk stemning og blå himmel året rundt. Her venter en verden full av lek med mer enn 30 morsomme og spennende aktiviteter, som gir en uforglemmelig familieferie, uansett vær. LEGOLAND® ligger i gangavstand fra Lalandia.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Skandinavias største badeland

Lalandia® AquadomeTM er et tropisk badeland for hele familien. Sus nedover
de spennende vannskliene, ri på bølgene i bølgebassenget eller nyt et av de varme boblebadene. Ikke gå glipp av Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen, eller en gigantiske vannsklien Tornadoen, som starter høyt oppe i Aquadome og gir deg en fartsfylt tur du sent vil glemme!

Danmarks morsomste lekeland

Slipp fantasien løs i det morsomme og barnevennlige Monky Tonky lekeland der det er underholdning nok til flere dager. Besøk blant annet LEGO® området, klatrestativene og de myke miniballbanene. Lekelandet er åpent for alle barn mellom 0–12 år.

Wild River-vannsklie

Den utrolig morsomme utendørs vannsklien, som byr på 167 meter med fossende vann og spennende svinger.

Flere morsomme aktiviteter

Prøv også de 9 meter høye klatreveggene, de morsomme Bumper Cars on Ice, spill minigolf eller bowling, eller gå på jakt etter edelstener i Lalandia Mining.

Lalandia

Matopplevelser og shopping

I opplevelsessenteret Lalandia er det også gode muligheter for shopping og restaurantkos. Den store arkaden Lalandia Plaza er bygget som et sydeuropeisk torg som alltid står under blå himmel. Og bak de flotte husfasadene finner dere barnevennlige restauranter, spennende butikker og masse underholdning.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Restauranter – matopplevelser for enhver smak

Gå på oppdagelsesferd i det store utvalget av spisesteder, og nyt alt fra italienske spesialiteter og meksikanske retter til amerikanske klassikere i flotte og autentiske omgivelser.

Shopping for hele familien

Får du lyst på en shoppingtur med hele familien under oppholdet, er det gode muligheter for dette. Dere finner massevis av gode tilbud på alt fra kjente merkevarer og brukskunst til badetøy og badeutstyr. Besøk også det store supermarkedet med dagligvarer og alt du trenger til ferien.

Åpningstider Lalandia

Her finner du spesielle arrangementer og åpningstider i Lalandia Billund.

Mye moro for én pris

Bor dere i  Lalandia Feriehus er adgangen til badelandet Aquadome™ og lekelandet Monky Tonky Land inkludert i prisen!

Be Happy Pass

Be Happy Pass er gratis og gir deg og din familie tilgang til gode tilbud og rabatter på en lang rekke spennende opplevelser samt mat og drikke.