Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Trygg reise

Nyt den gode opplevelsen om bord

Din trygghet er viktig for oss! Vi gjør en rekke smitteverntiltak om bord og på våre terminaler, og seiler med færre passasjerer enn vanlig. Skipene og tilbudene vil derfor oppleves litt annerledes enn du er vant til når du kommer om bord. Det som ikke har endret seg er at vi vil gjøre vårt aller beste for at du kan nyte en avslappende, god og trygg opplevelse hos Color Line.

Vi er verifisert av DNV GL

Color Line er det første selskapet i Norge som er blitt verifisert av DNV GL for selskapets systemer knyttet til håndtering av smittevern om bord på skipene og på terminalene. DNV GL er et av verdens ledende risiko- og klassifikasjonsselskaper.

Ofte stilte spørsmål

Norge – Danmark

Kan jeg reise til Danmark?

Myndighetenes reiseråd er endret. Fra midnatt 19. september vil Danmark bli rødt. Dette betyr at alle passasjerer som har billett mellom Danmark og Norge i perioden frem til 2. oktober må i obligatorisk 10 dagers karantene ved innreise til Norge. Les mer om karantenereglene

Må jeg bruke munnbind om bord og i Danmark?

For å sikre våre passasjerer en trygg reise har Color Line nå innført krav om bruk av munnbind om bord på skipene mellom Norge og Danmark. Alle passasjerer over 12 år må derfor bruke munnbind under hele overfarten, unntatt når man inntar mat og drikke, og  ved om bord- og ilandkjøring. Vi oppfordrer alle til å ta med munnbind, men det vil også være mulig å kjøpe dette i resepsjonen om bord og ved innsjekk. I Danmark er det krav om munnbind på all kollektivtrafikken.

Ønsker du å kombinere flere overnattingssteder?

På våre nettsider kan du kun reservere ett overnattingssted per bestilling. Ønsker du flere overnattingssteder, eller trenger å legge til fler på eksisterende bestilling, kan dette bestilles via vårt kundesenter på telefon 22944200.

Kan jeg reise på dagstur?

Nei, det er dessverre ikke mulig å reise på dagstur.

Er taxfree-butikkene åpne?

Taxfree-butikkene er åpne. Et begrenset antall gjester kan være inne i butikkene samtidig. Åpningstidene på begge skip er midlertidig endret.
SuperSpeed 1
SuperSpeed 2

Hva serveres av mat om bord?

Serveringstilbudet er midlertidig endret på SuperSpeed 1 og SuperSpeed 2.

Se oppdatert informasjon:
Larvik–Hirtshals
Kristiansand–Hirtshals

Hva skjer med sitteplassene i Voyager og Business Class?

I Voyager og Business Class vil midtsetene ikke bli solgt. Passasjerer i samme husstand kan benytte midtsetene og sitte ved siden av hverandre. Vi oppfordrer alle til å holde avstand. Business Class er midlertidig stengt på SuperSpeed 2.

Er lekerommet åpent?

Av smittevernhensyn er lekeområdene om bord dessverre stengt.

Er det mulig å teste seg for COVID-19 ved ankomst Norge?

Myndighetene tilbyr for tiden ingen testing ved Color Lines terminaler i Larvik og Kristiansand. De vil vurdere å starte opp igjen når reiserådene endres og Color Line går tilbake til normal drift. I Kristiansand er det fremdeles mulig å teste seg ved ankomst. Dette kan gjøres på kommunens testsenter på Kløvertun (Vigeveien 22 A). Forhåndsbestill testing i Kristiansand her

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Hva gjør vi?

Smitteverntiltak om bord og på terminaler

Color Line følger til enhver tid gjeldende smittevernråd og retningslinjer fra myndighetene slik at du skal få en god og trygg reise. Vi seiler med færre gjester enn vanlig. Her er noen av de viktigste tiltakene vi gjør på våre terminaler og på alle skip.

Vi seiler med færre passasjerer enn vanlig, slik at vi overholder regelen om én meters avstand.

Hyppig rengjøring og desinfisering av felles kontaktflater som for eksempel dørhåndtak, gelender og heisknapper.

Økt antall desinfiseringsstasjoner med en klar oppfordring til å bruke håndsprit, eller enda bedre – vaske hendene.

Avstandsmarkører på gulvet i områder hvor mange samles samtidig.

Redusert antall sitteplasser i avgangshallen for å sikre overholdelse av regelen om én meters avstand.

Om bord- og ilandstigning skjer i puljer, dekk for dekk, for å kunne opprettholde krav til avstand.

Redusert antall sitteplasser i restauranter og barer for å sikre overholdelse av regelen om én meters avstand.

Alle våre ansatte har gjennomgått et kurs i smittevern.

Informasjonsmateriell med reiseråd og forebyggende tiltak.

Alle våre skip har lufteanlegg som kun tilfører friskluft, ikke noe av luften gjenbrukes.

Myndighetenes retningslinjer rundt smittevern er endret. Nå tilbyr vi buffet igjen på våre skip, med nøye tilpassede rutiner for smittevern. Se rutinene her:

Oslo-Kiel
Kristiansand-Hirtshals
Larvik-Hirtshals

Bestilling og servering ved bordet i våre barer på våre cruiseskip, bortsett fra i buffetrestauranten. Det serveres ingen alkohol etter klokken 2400.

Ved bestilling må den som booker bekrefte at hun/han har lest og forstått at ingen i følget skal reise, dersom man har symptomer på COVID-19 eller har hatt nærkontakt med smittede personer innenfor de siste 10 dager før avreise. Hun/han må også bekrefte at alle er kjent med og følger myndighetenes retningslinjer for smittevern.

Temperaturmåling gjennomføres for alle personer som skal reise med Color Fantasy og Color Magic. Alle skal passere den automatiske temperaturmåleren. Måleren gir utslag på personer med temperatur på 37,5 °C eller mer. Ved utslag foretas kontrollmåling. Viser denne mer enn 38 °C, kan du dessverre ikke reise med oss. Les mer om tiltaket

For å sikre våre passasjerer en trygg reise har Color Line nå innført krav om bruk av munnbind om bord på skipene mellom Norge og Danmark og på tilhørende terminaler. Alle passasjerer over 12 år må derfor bruke munnbind under hele overfarten, unntatt når man inntar mat og drikke, og  ved om bord- og ilandkjøring. Vi oppfordrer alle til å ta med munnbind, men det vil også være mulig å kjøpe dette i resepsjonen om bord og ved innsjekk.

Color Line er pliktig til å påse at karanteneregler overholdes for våre reisende fra røde land/regioner. Her er retningslinjene som reisende fra røde land/regioner må overholde. Hvis du må i karantene om bord, og derfor ikke får benyttet deg av produkter du har forhåndsbestilt (for eksempel forhåndsbestilte måltider), refunderer vi beløpet. Ta kontakt med kundeservice for refusjon når du kommer i land (telefon + 47 22 94 42 00).

Norske myndigheter tilbyr for tiden ingen testing av COVID-19 ved Color Lines terminaler. De vil vurdere å starte opp igjen når reiserådene endres og Color Line går tilbake til normal drift. Myndighetene anbefaler at de som har symptomer eller mistenker at de har vært i kontakt med smitte, og de som har vært i røde land, lar seg teste for covid-19 når de kommer til Norge. Se informasjon fra Helsedirektoratet.

Hva må du gjøre?

Takk for at du tar hensyn

Hjelp oss å forebygge smitte. Sammen kan vi bidra med å komme tilbake til normalen så fort som mulig. Dette er hva du må gjøre:

Hold god avstand - minst en meter.

Vask hendene ofte- eller bruk håndsprit.

Unngå å hoste eller nyse på andre - benytt albuekroken eller et papirhåndkle.

 

Betal med kort - unngå kontanter hvis mulig.

Unngå å ta på varer du ikke skal kjøpe.

Ikke reis dersom du er syk, er i karantene eller har hatt nærkontakt med personer som har påvist COVID-19.

Møt opp til angitt tidspunkt på terminalen, og ta hensyn til beskjeder som blir gitt.

Bestill reise