Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Grand Buffet Restaurant

Buffetrestaurant med noe for enhver smak.

Grand Buffet

Buffet for enhver smak

Populær buffetrestaurant om bord på Color Fantasy og Color Magic. Her får du et godt utvalg av kjøtt, sjømat, salater og dessert, og egen Captain Kid-buffet for de minste.

Åpningstider

Frokost: 0700–0945
Lunsj: 1330–1500
Middag: 1700–2200

Allergi

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Ta kontakt med en av våre servitører for mer informasjon.

Plassering

Forut, dekk 6.

+3
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Skandinavisk buffet

I de kalde vintermånedene og utover på våren er det tradisjonsrike skandinaviske fristelser som gjelder! Vi serverer skalldyr og sild i mange varianter, samt hjemmegravet fisk og kjøtt. Spesialiteter fra skipets eget røkeri, deriblant tradisjonell norsk spekemat, anbefales på det varmeste. 

Grand Buffet byr på et rikholdig skandinavisk buffetbord med alt fra kjente og kjære klassikere, til spennende nyheter du kanskje ikke har smakt tidligere. Kokkene byr på daglig transjering og dagens suppe, hjemmelagde retter som er gravet, røkt eller marinert, samt et stort utvalg av tilbehør. Dessertbordet er en drøm, og kaffe er inkludert. Her finnes også egen barnebuffet, samt glutenfritt alternativ.

Vår pianist sørger alltid for en hyggelig atmosfære i restauranten, og setter en fin ramme rundt måltidet.

360° visning av Grand Buffet

Få en opplevelse av restauranten før du reiser.

Priser

Frokostbuffet: 158,- (barn 79,-)
Lunsjbuffet: 199,- (barn 100,-)
Kveldsbuffet: 349,- (barn 175,-)

Betingelser

Prisene gjelder ved forhåndsbestilling på telefon eller internett.

NB!

Ved valg av sitting kl. 1800 har man 1,5 time spisetid i restauranten. Restauranten stenger kl. 1930 for klargjøring til ny sitting.

Bordreservasjon

Bestill buffet på telefon 22 94 42 00 senest 48 timer før avreise, eller ved oppmøte direkte i restauranten fra kl. 1300. Om bord kan du også reservere bord via vår nye mobilapp.

Last ned mobilappen før du reiser