Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser i Hamburg

I tillegg til å være et eldorado for voksne, er Hamburg også barnas by,  med blant annet Hagenbeck Dyrepark og den berømte sentrumsparken «Planten un Blomen».

Tips til hva du kan se og gjøre i Hamburg

 • Parken "Planten un Blumen"

  Parken er berømt for sine konserter, teaterforestillinger og andre musikkforestillinger. Det er gratis entre til parken, som ligger som en oase i sentrum av byen.
 • Opplev Hamburg fra vannet

  Lei båt og opplev Hamburg fra vannet. Ta et avslappende cruise gjennom kanalene og på de kunstige Alsterinnsjøene.
 • St. Michaelis Kirche

  St. Michaelis kirke er Hamburgs eldste kirke, og vel verdt et besøk. Kirketårnet er hele 132 meter høyt og har en storslått 360 graders utsikt over byen.

 • Hagenbecks dyrepark

  Opplev løver og sjiraffer på nært hold. Flere av dyreartene går også fritt omkring. Rett ved siden av dyreparken ligger det tropiske akvarium med tusenvis av fisker fra hele verden!

 • Dialog im Dunkeln

  På dette museet blir du ledsaget gjennom en utstilling i mørket, og får oppleve på kroppen hvordan det er å ikke se noe som helst. Lærerikt, spennende og berikende.

 • Julemarked i Hamburg

  Hamburg befinner seg kun en times kjøretur fra Kiel, og når julen nærmer seg  finner du hele 15 julemarkeder rundt om i byen. Det mest kjente  finner du på rådhusplassen, og består av over 150 boder, samt en hel gate med leker fra hele verden. Kanskje får du også et glimt av selveste julenissen og reinsdyrene hans, når de flyr over hustakene?

Tilbud på båtreise: